Mamica de mai-iunie (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Maria, scuza-ma, ca zici ca numai de ras nu-ti arde, da' eu am ras in hohote, auzi,sa se nasca copilul in somn :))) hai c-ai fost tare,inca imi vine sa rad! de mesajul tau!! Da' te cred, asta da. Da' poate n-o mai fi mult, ai vazut ca-n general se intampla repejor, sunt convinsa ca ai sa-ti dai seama cand e momentul ala... zic eu, care imi pun aceleasi intrebari ca si tine.
Hai pupici si nu mai fii stresata, sau suparici, ca ai sa vezi ca o sa tii si tu curand in brate minunea mica! Gandeste-te ca macar inca n-a venit termenul,deci n-ai intrat in "prelungiri", ala stress,cred :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Frumoasa surprizuta:)
Maria, las' ca nu se supara tati:), mi te si inchipuiam auzi, in somn:)las' ca-ti dai tu seama cand incepe. Ma gandesc ca tu o sa nasti maine (sa nu dai...), dar a fost complot sa nu vezi martea trecuta filmuletul cu nasterea si poate marti il traiesti tu si bebe:)Oricand va fi, iti tin pumnii si asteptam vesti
Tutus, bine ca a inceput micul dezastru cu farfuriile:), asa stii ca totul este in ordine:), sotul tau este bine?
Ralu, a sosit mami a ta? Sper ca te simti mai bine, papa bine+pastilute:)
Eryka, patru zile, ce putin si te mai si rasfeti cu sotul acum, bravo
Iuliana, am vorbit cu Dan, deci stiu ca sunteti la plimbarica, am primit sarcina expresa sa va sun (de la tati) sa ma asigur ca sunteti bine:), te sun mai tarziu oriucum. A, sa nu uit, pana tarziu in noapte am simtit pizza si cartofei, asta e, las' ca tot am de gand sa ma pap:)
pupici
Laura cu bebita, sapt 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Felicitari Irinusha! Sa-ti traiasca mandretea de baiat.
Refacere rapida si multa, multa bucurie alaturi de noul membru al familiei.

Maria, bafta multa! Cred ca esti urmatoarea pe lista.
Geta si bb Andrei de 33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Irinusha, sa dea Dumnezeu ca baietelul vostru sa creasca sanatos si sa fiti o familie unita si fericita toata viata.Sper din tot sufletul sa te refaci rapid, sa n-ai probleme cu alaptatul, bebelica sa fie un mancacios si un cumintel ca sa o lase pe mami sa ne povesteasca cum a fost mare intalnire cu bebe-surprizuta.

Maria, eu cred ca si tu esti pe aproape si, desi e amuzant ce iti poate trece prin cap in momentele astea, eu cred ca toate ne panicam mai mult sau mai putin in perioada aia de asteptare cand stim ca trebuie sa apara din moment in moment puiul. dar o sa vezi ca atunci cand va veni momentul, vei sti din instinct ce sa faci si cum. Nastere usoara, poate maine (sau chiar azi?) avem vesti bune despre tine...
Pupici

Irina, burtica cu baietel

34+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

in primul rand pentru cine actualizeaza lista cu bebelusi, ca asa pot sa vad de cum intru ce bucurii s-au mai intamplat.

Irinusha, felicitari. Special pentru tine intrasem, ca eram sigura ca trebuie sa fi nascut. Sa-ti traiasca baiaetelul si sa fiti fericiti alaturi de el. Astept acum detalii despre nastere, dar pana atunci refacere grabnica si si pentru tine si pentru baietel.
Acum ma duc sa mai citesc ce-ati mai scris, ca sint in urma cu cateva zile.

Mihaela & bebe Horia (36 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Alina, felicitari pentru baietel, ca acum am vazut ca erai inaintea irinushei pe lista. si pentru amandoi si refacere grabnica.

Mihaela & bebe Horia (36 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Felicitari irinusha! Maricica surpriza... sa va aduca numai bucurii si fericire! Astept cu interes detalii despre cum a decurs nasterea.

Maria, hai c-ai fost haioasa! Ce bine ar fi sa putem naste in somn, iar dimineata sa ne gasim " cadourile" langa noi.

Eryka, mama si sora ta vin in aceeasi zi cu soacra mea. Si noi suntem foarte nerabdatori si numaram zilele pana sambata cand va trebui sa mergem pana la Montreal la aeroport.

Fetelor, nu-mi vine sa cred ca am trecut si eu cu bine de cele 37 de saptamani. Chiar ca mai am putin... Si-aseara, tot gandindu-ma ca gata am ajuns la capat, m-am pus eu pe treaba prin casa, de m-au pocnit niste dureri de-am crezut ca nasc. Si eu sunt aproximativ cam in aceeasi situatie cu tine, Maria, ca sotul meu lucreaza noptile si ma gandesc cu groaza cum o sa fie cand va incepe totul.

In fine, vroiam sa mai zic ceva dar nu-mi amintesc acum ce. poate revin mai tarziu.
Pupici.

Christina (saptamana 37 +)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

FELICITARI, Irinusha! Sa va traiasca odorul, sa fie sanatos, inteligent si norocos. La multi ani, Cristian! Bine ai venit printre noi!

Iulia P. si bebe Thomas (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinusha!!!!! felicitari! si tie, boby! s-aveti un copil frumos, numa' bine de rasfatat si voios, toata viata!!! sa traiti!
uite ca tu, irinush, esti prima mamica care si-a tinut cuvintul sa fie 'de mai'!!:)

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Christina, wow, esti curajoasa, daca vrei sa mergi in saptamana 38 de la Ottawa pana la Montreal. Nu sunt decat doua ore de drum, dar eu nu as avea acest curaj...

Si soacra mea va sosi in vizita la noi la inceputul lunii iulie. Din nefericire, ea aterizeaza la Toronto, deci sotul meu va fi cel care se va duce sa o ia de la aeroport.

Iulia P. si bebe Thomas (34 saptamani)

Mergi la inceput