imi pare rau pt ca am inceput sa scriu povestea.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Dar unde vad Doamnele mele creatia?

Eu am vazut doar o limba romana siluita, terfelita, molfaita impreuna cu metafore ieftine.
Daca ati fi deschis si voi _ochi_ si ati fi _citit_ poate nu mai ingrosati randurile aplaudacilor.

corpul unei femei marete de frig
straina a fost inmormanitata
el chiulea urechiile
ba chiar si citeva oi alergau ca niste catzelusi

Oare ce autor prefera parerile politicoase celor sincere?

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

SimonaM a scris: "am sa va scriu o poveste adevarata", si noi am vrut s-o citim... Si pentru asta pedepseste-ne (xenocid) si pe noi si pe Simona si strica-ne placerea. Nu stiu de ce in ultima vreme unii trebuie sa fie mai tot timpul in pozitie de aparare doar pentru ca altora le place sa atace. Stiu, n-ai atacat pe nimeni doar ti-ai spus parerea si esti liber s-o faci, bla, bla... Si mai stiu, ca in momentul in care ai postat mesajul ai fost constient ca "atati" spiritele, dar ai preferat "sa ne deschizi ochii" sau ne arati cat esti de citit si cat de bine stapanesti limba romana. Am inteles, acum vrem sa citim mai departe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Daca nu ai inteles pana acum ca pe acest forum se pune accentul pe sinceritatea oamenilor, si nu a politetii, cum o numesti tu, pacat ca esti membru aici! In primul rand, aici nu este un cenaclu literar sa te astepti sa vezi numai Eminescu...Aici, indiferent de greselile pe care le trece toata lumea cu vederea, noi punem mult in suflet in ceea ce scriem si citim. Asa ca, sa nu crezi ca mai tare o sa atraga atentia postarile tale decat cele ale Simonei si a altora de aici. Eu zic sa inchei subiectul asta aici, ca deja ai facut si din subiectul "Fara Dumnezeu in lume (o poveste adevarata)" ceea ce vrei sa faci din toate, adica subiecte de discordie si sa incerci sa convingi membrii ca nu merita sa mai citeasca nimic pe acest forum! Pacat ca esti membru aici, o mai spun inca o data! Eu am terminat ce am avut de zis, Simona, astept sa fi tu urmatoarea care vei scrie!
Cer scuze moderatorilor ca a avut grija xenocid sa ne provoace!

oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Mai oameni buni! Pe forumul asta posteaza romani din toata lumea! SimonaM locuieste in State. Ce stim noi despre ea? Ca nu a batut cu siguranta maidanul in Ploiesti! Poate ca e chiar nascuta in America si a prins si ea limba romana cum a putut, de la bunici, de la prieteni. Cu siguranta ca limba in care se exprima zilnic e engleza. Si totusi a venit pe forumul asta. Si se chinuie sa scrie o poveste in romaneste. Probabil asa cum i-a fost ei povestita in copilarie...E un efort fantastic ce face ea acum. Si pentru asta merita toata admiratia! Jos palaria, Simona!

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Simona, te asteptam cu continuarea.

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

!!!!LASATI POLEMICA!!!!!VREM CONTINUAREA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Simona, si eu vreau sa aflu ce s-a mai intimplat. Multumesc.

xenocid, tu trebuie sa ai mereu cite ceva de spus (criticat) cind e vorba de subiecte care pomenesc despre Dumnezeu. Daca nu-ti place ceva nu trebuie neaparat sa iti si exprimi parerea, nu tinem sa o aflam. Cit despre greseli de scriere, ortografie, etc. toti putem gresi atunci cind tastam, deci nu te mai obosi sa faci observatii.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

mah, da' ce aveti cu omu' (xenocid)? :)) cred ca fiecare e liber sa-si spuna parerea, chiar daca e o critica, nu? (eu nu consider acest drept un "bla, bla" :)) replicile gen "du-te pe alt forum", "de ce te bagi", "pacat ca esti membru aici" etc. mi se par comuniste si total nelalocul lor, mai ales intr-un subiect "care pomeneste de Dumnezeu"...

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

salutari fetelor!!!!m-am intors acasa/pt fiecare cite o floricicapt xenocid ca sa nu crezi ca sunt suparata pe tine....mie nu imi place sa ma cert cu nimeni de pe forum....daca tie nu iti place ce scriu atunci ce sa iti spun...nu mai citi...treci cu vederea peste ce scriu eu.eu iti doresc numai bine!!!sa fi iubit!!!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

xxx

Mergi la inceput