Mamici Iulie-August 2004(55)
Raspunsuri - Pagina 4
leeloo2004 spune:
Fetelor vad ca suferiti tare de constipatie - eu sunt norocoasa ca niciodata n-am avut probleme si uite ca nici acum nu am. E drept ca si eu maninc multe cereale - in fiecare dimineata imi iau "mic-dejunul campionilor", dar nu cred ca de la asta mi se trage - pur si simplu nu sufar de asta.
Imi string si eu lucruletele si plec catre casa ca se face de 5...va pup si pe miine!
Gabriela saptamina 27
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2
corianai spune:
Fetele va pupez, plec si eu acasica. sunt ingrozita de ce m-oi face eu de pe 15 fara internet ca lumea, ca dialupul meu de acasa e o mare porcarie. o sa intru si eu de 2-3 ori pe zi sa vad ce faceti dar nu e acelasi lucru. Seara buna!!
mihaella spune:
Lia,sper sa vezi maine masajul meu: orificiul intern al colului se vede cu eco pe burtica.Este total eronat ca nu se poate vedea decat transvaginal.
iubitoiu spune:
Salutare la burtici,
Ma bucur sa va "vad" bine pe toate..Eu stau tare prost la capitolul conectare pe net..Sunt acasa si de aici ma conectez f greu..Eu sunt bine (sper) fac tratament cu Clexane, merg la hemalologie in fiecare sapt , imi iau tensiunea la 2 zile si sper ca totul sa fie bine..Sapt viitoare joi voi merge la eco sa vedem ce-mi face puiul si arterutele cu probleme..In rest ma plictisesc (cica trebuie sa stau in pat) imi vine sa ma sui pe pereti(uneori) dar pentru bebea mea stau si in cap,,
Asa ca stau cuminte si astept..
Va pup pe toate si va doresc numai bine..
Cristina,26 sapt, Dr Anca Florin, Sp Municipal.
PS fetelor descurcarete cine poate imi adauga si mie la listuta medicul si spitalul...Multam(la conexiunea mea ar dura o vesnicie)
cristalina spune:
Iubitoiu, mi-am permis sa-l trec pe doctor Alexandru Florin Anca, ca e si al meu si al lui Alicegh...ca sa stim una de alta...
Ai grija de tine si stai cumintica...te mai asteptam cu vesti...:)
Monica 28+ saptamani
alice2004 spune:
Cristina, ma bucur ca te simti bine ! Sa stai linistita, ca totul o sa fie bine ! Iti doresc multa sanatate tie si lui bebe !
Pupici multi de la Alice si bebitzul Floricel din burtica
AncaMaria spune:
Buna Fetelor,
Sunt si eu o viitoare mamica de iulie (DPN 24 iulie). Vin si eu cu o intrebare. Voi cam cat v-ati ingrasat pana in sapt. 28? Eu am aproape 28 de saptamani si culmea... nu m-am ingrasat decat 6kg. De mancat mananc la greu, de simt ca pocnesc... nici burtica nu mi se pare ca e prea mare... desi la masuratori cica e bine..asa zice doctora. PE de alta parte sunt fericita ca ma pot misca destul de usor... dar totusi...e normal?
Pupic si sarcina cat mai usoara,
Anca
super-lia spune:
Burticilor va pup pe toate ca tare simpatice sunteti.
Contra constipatie foarte bune sunt fructele uscate: smokine , stafide, caise, prune si papati si voi cat puteti. Eu am adoptat metoda :"Vreau ceva dulce , pac o caisa uscata sau o pruna ... etc"
Anca cred ca noi ne cunostem ... eu sunt Cornelia ... daca doctorul spune ca nu sunt probleme stai linistita . Vad ca esti in Canada si nu cred ca nu ti-ar acorda atentia meritata... eu stiu ca ei sunt foarte atenti cu femeile insarcinate ... Eu am luat vreo 10 kg... deci nu sunt departe de tine... Hai ca te pup!
mamica fericita a unui baietel!
roberta04 spune:
Buna dimineata, burtici si bebici mici!
Ieri am muncit din greu si nu am apucat sa citesc prea mult, azi rad de dimineata ca nu sunt singura care uita de la mana pana la... Uit daca am mancat sau nu, uit sa telefonez unde trebuie, uit sa-mi iau pastilutele, asa ca si eu dau cu Post-It prin tot biroul si pe acasa..
Cu constipatia asta, mare problema, eu am trecut pe supozitoare cu glicerina de doua zile, de cand am avut contractii de alea dureroase si urate de la efort. O sa incerc si eu cu prune uscate, mi-am adus aminte de un remediu "de la bunica": pui seara doua prune intr-un pahar cu lapte, dimineata bei laptele si mananci prunele pe stomacul gol. Poate dau in altele!!!!
In alta ordine de idei, azi e ziua "Z", merg la control dupa amiaza, sa-mi tineti pumnii, va rog, ca de cateva zile simt ca bebelusul misca din ce in ce mai jos!
Pupicei, o zi buna si cu mult soare!
Roberta + BeBe scump din burtica - 22 saptamani