Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
laura miu spune:
...am vazut ca o parte din voi ati facut eco si ca este totul ok si vreau sa va spun ca tare ma emotionati cand povestiti ca se misca, ca i-ati vazut manuta..si tot asa..sa va bucurati de bb si sa fiti fericite..
eu ma duc saptamana viitoare pe 7 mai la eco si am impresia ca nu mai trec zilele astea..atunci voi avea 12 sap si 2 zile..
aahhh...multumesc din suflet ptr urarile de ziua mea ..m-au facut mai fericita decat eram..
pupici
laura
gandacelu spune:
la multi ani, laura!
artificii, va rog!
sa ai un bebe sanatos si sa fii o mami buna!
pupici si de la burtica mea!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by roserb
La Multi Ani, Laura!Numai bine iti doresc si un bebe sanatos si cuminte!
1. Elyanne ....UM 22 ian....DPN 1 nov
2. IrinaA ....UM 24 ian....DPN
3. Camys2000 ....UM 25 ian....DPN 31 octombrie
4. Ela2001 ....UM 25 ian....DPN 2 nov
5. Try ....UM 26 ian....DPN 1 nov
6. Gioni ....UM 28 ian....DPN
7. Roserb ....UM 14 ian....DPN 8 nov
8. Moss ....UM 1 feb....DPN
9. Hannen ....UM 4 feb ....DPN 10 nov
10. MariamO....UM 5 feb....DPN
11. Dena....UM....DPN 15 nov
12. Hena ....UM 6 feb....DPN 16 nov
13. Laura Miu....UM 12 feb....DPN
14. Vivian....UM....DPN 17 nov
15. Trinity ....UM 14 feb....DPN 20 nov
16. Jasmine ....UM 14 feb...DPN 20 nov
17. Mihaela Ema....UM 15 feb....DPN 28 nov
18. Aime....UM 16 feb....DPN 21 nov
19. Madachan ....UM 17 feb....DPN 21 nov
20. Ileden ....UM 17 feb ....DPN 22 nov
21. Danette....UM 22 feb....DPN 27 nov
22. Gandacelu....UM 22 feb....DPN 28 nov
23. Mate ....UM 24feb....DPN 30 nov
24. Eliza5....UM 25 feb....DPN
25. Ellina....UM ....DPN 7 dec
26. Printess2 ....UM ....DPN
27. Diana 2004 ....UM .... DPN
28. Misticgirl....UM 29 feb....DPN 5 dec
29. Cricor ....UM 1 martie....DPN 7 dec
30. Fulguletz....UM 8 martie....DPN 13 dec
31. 1Sanziana.... UM....DPN 22 dec
pune-o si pe anne-marry, o sa nasca in decembrie, Doamne ajuta si ei si noua!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
dama spune:
Buna fetelor. Ne primit si pe noi? Suntem o fericita si un de 10 saptamani (DPN 22 nov). Si noi ne-am vazut saptamana asta la eco si tare micut mai suntem, dar ne bate inimioara tare, tare. A fost cel mai minunat moment din viata mea. Urez sanatate si sarcini usoare tuturor mamicilor de 2004. Bebici frumosi si sanatosi
Va pupic
Anca & de 10 saptamani(DPN 21 Nov)
try spune:
Bine-ai venit dama ... si completez eu....cu camelii,
sa-ti creasca bebicu' sanatos si voinic... la fel si noua.
13 sapt DNP 1 nov.
mate spune:
Draga Try,nu depind financiar de el,din fericire lucrez.Dar imi este extrem de greu mai ales acum,dparte de toti.Din pacate este vorba de infidelitate,nu se mai poate face nimic,ne-am si hotarat sa ne separam.Adica eu am hotarat asa,nu mai vreau sa-l mai cred,l-am crezut de fiecare data in 5 ani.Si s-a intamplat din nou de fiecare data.Dar este extrem de greu,nu va spun prin ce chinuri trec fetelor.Nu doresc nici dusmanilor mei.asta este,viata trebuie sa mearga inainte,nu am ce face decat sa ma ridic si sa continui.Nu stiu daca il mai iubesc,tot ce stiu este ca l-am iubit si mi-as fi dat si viata pentru el.asta este.
Oana
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by mate
Draga Try,nu depind financiar de el,din fericire lucrez.Dar imi este extrem de greu mai ales acum,dparte de toti.Din pacate este vorba de infidelitate,nu se mai poate face nimic,ne-am si hotarat sa ne separam.Adica eu am hotarat asa,nu mai vreau sa-l mai cred,l-am crezut de fiecare data in 5 ani.Si s-a intamplat din nou de fiecare data.Dar este extrem de greu,nu va spun prin ce chinuri trec fetelor.Nu doresc nici dusmanilor mei.asta este,viata trebuie sa mearga inainte,nu am ce face decat sa ma ridic si sa continui.Nu stiu daca il mai iubesc,tot ce stiu este ca l-am iubit si mi-as fi dat si viata pentru el.asta este.
Oana
oana, nu vreau sa par patetica in nici un fel, nu vreau sa discutam chestii personale pe aici, vreau sa te asigur insa ca acest copil care va veni iti va insenina viata si Dumnezeu stie cel mai bine pentru ce ti l-a dat acum
daca vrei, ne "vedem" pe pm
sunt alaturi de tine cu tot sufletul
Dena spune:
Tryai perfecta dreptate exact asta ii spuneam si eu sotului meu, cum se poate ca intre 8 (si eu tot la 8 sapt am facut prima eco) si 19 sapt cand am urmatoarea programare pt organe sa nu mai beneficiem macar de inca una intre. E prea mult 10 sapt fara sa-l vezi pe bebe.
Aimecitindu-te am avut sentiment de clona
ma bucur sa aflu despre...ditamai numitorul comun.
Fulguletz parca te vad la geam ningandu-ti pe retina, da sa stii ca si asta tot poveste se numeste . M-au amuzat potentialele nick-name-uri Povestea fulgusorului e, cum banuiesc ca ti-ai imaginat, o poveste de dragoste Apropos ca pe interiorul verghetelor noastre in loc de data casatoriei sta data in care ne-am cunoscut pe ... internet si in locul numelor noastre scrie...fulgusor (la amanoi Cand am dat comanda la gravat era sa cada de pe scaun nenea, ne-a intrebat de trei ori daca este vreo gluma ca el nu ne va da banii inapoi.
Va pupici mamici cu burtici aveti grija de voi si de perlutzele voastre!
Denisa
gandacelu spune:
burtici canadiene!
eu sunt in sapt a 9-a si n-a vrut sa ma bage la echo, pe motiv ca, pana la 4 luni, nu se face echo decat daca e vreo problema
vreau echo! voi cum ati facut?