Mamici Iulie-August 2004(53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andreea, ai dreptate, si eu abia astept sa-mi tin puiutul in brate! Dar una e cind citesti sau ti se spune si alta cind vezi poze live...oricum, vorba ta, cred ca atunci nu iti mai pasa ce si cum, ci doar vrei sa se nasca copilul tau si sa-l poti tine la piept!

Gabriela saptamina 27
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ma doare spaticul, mai fetelor! incepand de acum.No spa e bun pt. spate?

roxi, o fi primavera de vina sau nu, dar picioarele mele nu cred ca de aia se agita. Poate o fi lipsa de calciu. Dar nu simt carcei, doar asa o tensiune enervanta in muschi si nu le gasesc o pozitie, imi vine sa le tot misc prin pat, in fiecare dimineata avem plapuma de-a latul din cauza asta

lia 26 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Lia, pe toate ne doar spatele, incearca sa gasesti o pozitie mai comoda , in care sa nu te doara

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Burtici, noi iesim de pe Forum azi ca mai avem ceva treaba in oras si dupa aceea ne retragem acasa. O zi buna in continuare!

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Bey gagici.... am si io o intrebare la voi:
Bebeii vostrii is deja asezati cu capusoru` in jos? Ca Pityku meu e cu capu` in coastele mele si cu picioarele jos de tot, d-aia ma si loveste de numa-numa in vezici si in alea p-acolo.Chestia e ca e asa de la controlul de luna trecuta.

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pozele sunt intr0adevar fff misto.
adevarul e ca o sa doara oricum ar fi, dar cred ca dupa aia nu o sa mai conteze nimic..indiferent pe ce cale o sa iasa copiii nostri (ca pe undeva tot o sa ii scoatem, nu?). asa ca....vorba aia, avem timp sa ne panicam si infricosam ....pina atunci sa ne bucuram de fiecare moment, ca merita, nu?
Lia, iei degeaba no-spa-ul, ca e un antispastic si tie iti trebuie un analgezic, de care NU poti lua. asa ca....take care si obsinuieste-te...ca uite ce comuna e chestia, toate ne plingem de dureri din astea!! crampele musculare sunt de la lipsa de magneziu, nu cea de calciu. daca zici ca ai inceput sa iei multivitaminele in scurt timp iti vor trece sau macar se vor calma.
ma duc si eu spre casa gagicutze, vorbim later!!!
pupici,
rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Anita si a mea e tot cam in pozitia aceea care povestesti tu.
Eu cred ca mai incolo se intorc cu capul in jos piticii.
Pupici / Kamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Si BB al meu e deja cu capul in jos,placenta e jos inserata, de aceea va trebui foarte curand sa ma retrag din campul muncii si sa stau cuminte in pat pana nasc.
BTW, si eu am temeri si accese de panica, dar puiul parca simte si mai da un sut...si ma rog sa mai treaca cateva saptamani...si sa crestem mari si sanatosi...si asa am mai bifat o saptamana...

Dupa amiaza linistita, v-am pupat!!

Roberta + BeBe scump din burtica - 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Si eu de-abia astept sa-mi tin puiutul in brate, sunt foarte curioasa si cum o sa arate...probabil ca in momentele alea o sa uit de frica si de dureri. Cine stie...

Fetita Strumfita - 22 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bey, ce va facurati de lucru cu morcovelu uitindu-va la nasterea aia live!...Ce v-ati speriat asa? Da voi de epidurala n-ati auzit? Fricoaselor!
p.s. cre' ca mie la a doua nastere o sa-mi fie mult mai frica decit la prima, ca stiu la ce sa m-astept...da tot cu epidurala vreau sa nasc!

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput