Mamica de mai-iunie (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Felicitari Andra! Sa fiti sanatoase!
Refacere usoara

DPN 9 iunie 2004 (baiat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetele!

Andra FELICITARI !!!La multi ani Adelina Fabiana sa fi sanatoasa si norocoasa!
Camelia
Mona,bine ai venit acasa cu mica Lia!Asteptam povestea
Tutus, sanatate multa lui Raulisca!
Anacami,mult curaj!O sa fie totul bine!
Maria se pare ca si Alex ar cam vrea sa va vaza la ochi

iuliana & din burtica (31+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Meli, multumim de vestea minunata!
Andra, refacere rapida iti doresc, si sa ai o puiuta sanatoasa, norocoasa si cuminte!
Mai, mai, ce de vesti faine saptamana asta, deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Andra felicitari tie si micutei!!!
Camelia, multumim pentru vestile minunate!
Iuliana nu mai cobi ca eu vreau sa ne vedem dupa masa la Municipal la curs nu la sala de nasteri! of-of sunt asa de stresata si de speriata de nu mai stiu ce sa mai fac ca sa mai uit!
Ma duc sa-mi modific greutatea din tabelas ca m-am urcat pe cantar si iar m-am speriat, nu stiu de unde am mai luat kg astea ca abia daca mai mananc cate ceva....

Maria - 37+ saptamani - baietzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!
Se vede clar ca bebeii nostri sunt precoce. Toti au vrut sa apara mai repede decat erau programati. Sunt deja strengari si au inceput cu poznele. Cred ca rad pe sub mustati de noi.
Sa va dea Doamne Doamne multa sanatate, rabdare si intelegere in noile familii marite.
Cu drag, Geta si Andrei din burtica de 32 saptamani.

PS: Noi am fost ieri la dr. si totul este ok. Este deja pozitionat pt nastere, cordonul, placenta si lichidul sunt in regula. I-am ascultat bataile inimii din care eu n-am inteles mare lucru, dar dr a spus ca e bine. Joi seara voi vizita spitalul( sala de nastere, de travaliu, rezerva, etc). Taticul o sa poata sa participe la nastere si va ramane peste noapte cu noi.
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

FELICITARI ANDRA!!

multa sanatate fetitei si tie si abia asteptam sa ne povestesti tot!!!

Mona - bine ai venit acasa. sa o pupi si pe Lia mica din partea noastra
Anacami - cred ca trebuie sa stai linistita! Eu cred ca va mai sta bb in burtica inca un pic. Oricum important este ca are aproape 2 kg si este dezvoltat normal!
Tutus - sanatate multa lui Raulisca si multe pupicuri

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (32+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Ce veste frumoasa ne-a asteptat pe toate dimineata:)
Anacami, nu-ti mai face griji, este bine ca medicul a vazut ce si cum, iar nasterea indusa poate fi foarte bine naturala, se da o pastiluta sau se face o injectie si se declanseaza travaliul. O sa fie bine. Vii azi la curs?
Mona, bine ai revenit, te-ai si gandit la noi, draguta si fericita de tine. Las' ca vine repede si lapticul bun, oricum colostrul are vitaminele esentiale pentru bebe acum, este foarte bine ca papa, tot timpul ne-a spus la curs ce esential este. Cand ai timp, prin pauzele de masa poate:), te asteptam cu vesti despre voi.
Maria, ne vedem la curs, nici nu ma gandesc altfel, las' ca baiatul tau este cuminte si azi se documenteaza.
Tutus, imi pare rau pentru Raulisca, multa sanatate si ai grija sa nu iei totusi si tu chiar acum. Dupa cum se precipita treburile:) si eu te sfatuiesc sa-ti cumperi trusa, mai bine sa o stii tu acolo...
Azi am fost la control si bebita al meu este foarte bine, sta instalat confortabil, este dezvoltat normal pentru cele 31+ sapt ale lui, ne-a facut si echografie asa ca sunt foarte incantata. Am intrebat-o pe dr. daca este la sf lui iunie cand nasc eu (ma gandeam la concediu, sau la ce mi-a spus doamna aceea data trecuta), a zis ca este si in caz de ceva imi recomanda ea medicul ce o va inlocui. Am discutat si de peridurala, ea o recomanda cu caldura, in caz ca o sa cer anestezistul are trusa si i-o platesc lui, asta e, vom vedea.
A ramas baietel este sigur, sigur de aceasta data, chiar se amuza doctora pe seama noastra ne intreba voi ce vreti sa fie, tati i-a spus pai spuneti-ne ce si cum si va spunem noi, dar ea si-a adus aminte si a spus nu este fetita, stiu ca amandoi vroiati fetita, dar este baiat:), ne-am bucurat. Trebuie totusi sa ne hotaram la nume ca iata lunile trec, iar noi suntem aproape ca la inceput nimic nu este prea bun pentru bebe al nostru:)

Pentru cine poate si vrea sa vina la curs la sp. municipal, ora 17, astazi este cursul despre nastere...
pupici
Laura cu bebita , sapt 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Andra, felicitari!!! Sa-ti traiasca fetita si sa iti fericite amandoua si taticul alaturi de voi. (Camelia, multumim de noutati).

Mona, ma bucur ca esti bine si ai intrat deja la noi. Si felicitatri inca o data pentru Lia. (eu sint la serviciu azi si am stat mai mult pe forum asa ca am putut sa caut si eu mesajul sotului tau. E un dragut!)

Laurina, Iuliana, Maria, Laureta sper sa ne vedem azi la curs.

Pentru celelalte fete, si eu de-abia astept sa vina bebe (trecand peste frica de nastere), insa sa-i lasam sa stea cumintei in burtica pana la termen. Asa ca veti grija de voi si rabdare multa, ca mai e un pic de tot.

Mie acasa imi merge prost internetul, abia ma chinui sa citesc ce scrieti, asa ca nu va suparati pe mine dar saptamanile astea voi scrie mai rar si mai putin. Astept cu interes RDS-ul, sa am si eu internet ca lumea. Acasa e cam plictiseala. Imi fac planuri din weekend ce sa fac in fiecare zi si apoi ma chinui sa umplu zilele.
Sambata asta am fost la cununia civila a cumnatului meu care a fost in provinicie, asa ca am avut si eu parte de plimbare si aer curat si voie buna. Drumul la dus a fost rau, insa a meritat. Bebe nu s-a suparat.
Acum ma duc sa mai rezolv ceva pentru serviciu dupa care ma duc la curs sa vedem cum ne incurajeaza doamna care tine cursul. A spus ca ne va prezenta un film, care din ce spunea Maria nu e prea incurajator, asa ca vedem ce va fi.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de burticile voastre.

Mihaela & bebe Horia (35+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

FELICITARI, ANDRA! sa va dea Dumnezeu sanatate, si tie si Adelinei Fabiana, sa va bucurati de fiecare secunda

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

na, hai ca am oleaca de timp acuma, ca doarme bebelina si tata-sau o 'supravegheaza':). azi-noapte am dormit 3.5 ore, in rate, asta-i mare lucru, ma simt fooooooarte odihnita (zau, nu-i asa rau fara somn:):)), o sa vedeti si voi, numai sa nu disperati, ca merge cumva...

deci, s-o iau de la un capat. vineri pe la 1-2pm.... ma duc la buda, fac pipi....linistita (vroiam sa ne uitam la un film pe video '21 grams')...cind ma ridic in picioare, vad ca se scurge ceva din mine....parca transparent, parca alburiu. zic 'ooooo, o fi leukoree - desi eu n-am avut prea multa, m-am gindit ca e sfirsitul sarcinii, o veni si la mine ceva leukoree'. ok, ma duc, ma intind pe canapea, ne uitam la film, io-s bine, nu curge nimic. iara la buda, iara aceeasi poveste. ii spun sotului. imi zice 'n-ar fi mai bine sa suni, ca daca-i apa rupta'.. io zic 'ma, daca sun, imi zic astia sa ma duc sa ma controleze, hai sa mai asteptam'. mai ales, ca stiam ca daca se rupe apa, cind stai culcata curge mai abitir, cind stai in picioare, capul copilului actioneaza ca un dop si practic nu mai curge. pe la 6pm sun. e vineri seara, nici unul din cei cici doctori ai mei nu sint in office, ma pune receptionera pe un mesaj - las mesaj, cineva ma va suna inapoi. ok. cam in zece minute ma suna o doctorita. zice 'eu sint on call pentru astia ai tai'. ii spun care mi-e ingrijorarea. imi zice, vino la 'triaj' si vedem cum sta treaba. zic 'intr-o ora cam'. zice 'ok, dar grabeste-te ca daca e apa, atunci cu cit trec orele cu atit pericolul de infectie creste' asta stiam si eu! da' io tineam una si buna ca nu cre' ca-i apa, ca la mine se maniifesta invers: in picioare curgea, culcat, nu!:)
ooo, tre' sa va spun, la sfirsitul conversatiei cu doctorita on call, ma intreaba 'de unde accentul?' ii spun 'romania'. si ma intreaba (pe romaneste): 'vorbiti romaneste?' ramin tablou si imi explica ca ea s-a cunoscut cu sotul ei in romania, ea fiind din luxemburg, iar sotul american. se pare ca femeia petrecuse vreo trei veri mari si late la brasov!!! na, coincidenta, mi-am zis!! nu?:)

trimit asta ca nu vreau sa pierd atita amar de scris.....

mona si lia.

Mergi la inceput