Mamica de mai-iunie (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

pt voi, Mona si Lia. Sa aveti sanatate si fericire in familie si Doamne ajuta!

Andra, nastere usoara si bebe sanatos si sa ne dai de veste ce mai e nou!

Fetelor burticute, eu/noi suntem inca "kinder cu surpriza". Raulisca a fost tare bolnavior in weekend, din pricina asta nu am mai pus mana pe calc sa vad ce mai faceti. Acum parca e mai bine, iar de azi dimineata de cand ii tot dau cu spray in nasuc, stau sa-l ascult cand doarme, ca nu mai horcaie si mi-e frica sa nu cumva sa nu respire (Doamne ce tampenii vorbesc, dar e adevarat). Sa aveti grija de voi ca vremea asta (caldurile din perioada asta, daca si la voi e cald) e poate unpic inselatoare. Daca va e rece sa va imbracati, ca eu am facut pe viteaza si sapt trecuta am stat tot cu nasu' in servetele.

Irinusha, tu spuneai ca te doare pielea de pe burtica? Doamne, ca io simt ca-mi crapa si-mi vine sa-l imping pe bebe inauntru de durere. Am avut 2 vergeturi de pe vremea lui R, acum mi s-au marit chiar daca m-am tot cremalit si m-am dat cu ulei de bebe ... mooasa zicea ca nu prea am ce sa fac ... na, asta e, bebe sa fie sanatos, ca tatike a zis ca o sa ma ubeasca si cu vergeturi . De nascutul acasa, stai linistita ca nu m-ai speriat, ca io inca mai is optimista la capitolul asta. Era planificat sa merg azi sa-mi iau cele necesare, dar azi nu m-am miscat de langa dulceata asta, cine stie, poate o sa ma streseze suficient maica-mea incat sa ma duc maine. Ea imi tot spune sa ma pregatesc ca doar si R a venit cu 8 zile mai repede, iar de cend i-am spus de Nally si Mona ...uf, are tendinte sa ma panicheze.

Na hai ca va las sa dormiti. Somn usor, vise placute si sa ne intalnim cu bine!
si Doamne ajuta!

"Ma-ma" cu sau la bord de 36.4 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragelor, toate!

va multumim din suflet pentru toate urarile si felicitarile! azi la prinz am ajuns acasa si toti trei sintem frinti de oboseala. daca nu in seara asta (dupa ce-i dau la bebe sa pape a nu stiu cita oara azi - ii dau din 2 in 3 ore si e numai colostrum, saraca...:)), atunci miine sigur va scriu tot, cum a fost!
sintem bine, lia e o perfecta (stiu, stiu, normal c-o sa spun asta, doara-s mama-sa!!!). e sanatoasa tun si asta a fost cel mai important pentru mine! o sa postam poze pe webshots. cit de repede. are mama o fatuca, frumusica foc!

pupici dragi la toate mamicile si bebeii, dinauntru si afara!!

mona cu lia!

mona (cu lia mica din burtica)

Mergi la inceput

eu n-am stiut ca sean postase vestea! a fost o surpriza:). una foarte placuta, sa gasesc atitea mesaje de la voi. o sa le citesc pe toate!!

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Monet,

bun venit acasa! chiar c-a fost rapida treaba. Acum bucura-te de bebe si vacanta si mai ales ai grija si de tine. Si bineinteles ca asteptam detalii cand ai timp si chef.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Hai ca am facut oki si am sarit in calculator ,ma gandeam ca oate aflu vreo veste si despre Andra.Da mey fetelor se pare ca pana la urma juma din listutza de Mai vor fi bebei de Aprilie pana la urma.Mamicile cre a-ti nascut in Aprilie sper sa nu ne parasiti si s fugiti la bebei de Aprilie,da?

Monet gata te-ai si intors acasa??Wow dar ce repede.Imi inkipui ce fericita esti si cum arati tu cu Lia in bratze.Vrem poze,vrem poze.
Lauraa fata cred ca artrebui sa nu ne mai gandim la prostii ca altfel riscam sa o luam razna hai sa fim mai optimiste ,ce zici,stiu ca e greu mai ales ca sunt atat de convinsa de ceea ce vad in poza lui Ayumi incat simt ca mor de nervi.Dar eu zic ca cu cat ma gandesc cu atat dau mai multa crezare.

Eryka & sufletzica din burtica (37 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Felicitari, Mona!
Ma bucur ca sunteti toti bine si aveti o fetita perfecta si sanatoasa. Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost, cand o sa ai un pic de timp.

Claudia

Mergi la inceput

dragele mele,

credeam c-o sa am timp sa vin sa va scriu intre astea doua mese, da' uite ca m-am prins cu treburi... va vad miine. va spun doar ca experienta merita traita, a fost minunat si orice 'greu' e uitat instantaneu:). las' ca va povestesc io tot .

cum credeti ca fug la alte mamici??! eu sint cu voi!!

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Monet,

Chiar sunt curioasa... ai nascut natural? fara epidurala? sau cu? ai avut nevoie de epiziotomie sau te-au lasat sa te rupi. Stiu c-ai spus ca vei revenii cu detalii, dar m-ar interesa daca poti sa atingi si punctele astea in povestirea ta.

In fine, asteptam vesti.
Christina (36 + saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna fetelor,
am fost aseara la ecografie dar, din pacate, sunt cam suparata: placenta mea are grad IV de maturitate, vreo 4 cm grosime (destul de mare); doctorul ecografist nu crede ca va mai rezista 6 saptamani (cat as mai avea teoretic). Maine o sa merg la doctorul care-mi supravegheza sarcina si voi vedea ce va hotara. Macar daca ar mai rezista vreo 3 saptamani sa facem si noi 37 W. Doctorul mi-a spus la un moment dat ca daca trebuie imi va provoca nasterea (imbatrinirea prematura a placentei am avut-o inca de la 20 saptamani). Deja a inceput sa se observe: daca pana acum era cam cu o saptamana peste varsta probabila, acum si-a incetinit oarecum cresterea (este totusi in parametri normali pentru varsta probabila). Daca va trebuie sa-mi provoace nasterea (presupunand ca asta ar fi la 37w), ce inseamna oare? Inseamna neaparat cezariana sau se poate si "natural" (mai exact vaginal, ca numai natural nu ar fi)?

DPN 9 iunie 2004 (baiat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bebe are acum 1918 g (+/- 280g) si "esarfa" de cordon (nu circulara).

DPN 9 iunie 2004 (baiat)

Mergi la inceput