Mamica de mai-iunie (37)
Raspunsuri - Pagina 10
Lore71 spune:
Adnra :FELICITARI!!sa-ti traiasca printesa, sa va aduca numai bucurii!
Mona: iti multumim pentru ca ne-ai impartasit din minunea traita de tine,ca de obicei cand citesc despre acest "subiect", am tras o portie de plans, ca eu asa fac:am avut si eu contractii , mi-am imaginat si eu ceum inainta copilul etc!
Fetelor - burtoaselor, va multumesc de incurajari!!!Eu ma internez joi pentru ca am un mic cerclaj, iar joi urmeaza sa-mi scoata firul de cerclaj si in caz ca se declanseaza nasterea, doctorulma vrea sub observatie, in spital; asta pe langa faptul ca pana la spital fac cam 1h!
Stiti de ce mi-e frica? ca nu stiu la ce sa m-astept!!!!Am contractii, dar sunt nedureroase; ma gandesc ca daca BB vrea sa vina, si n-are cum de firul ala nenorocit?!Mi se poate rupe apa in conditiike astea? Doctorul mi-a spus sa-l sun doar daca am contractii dureroase, ca la ciclu...mi-e frica ma!!!!
Ma ajuta cineva :mai naste careva prin cezariana, are cineva cerclaj?
va pupacesc!!!
&raducu din burtica de 36 saptamani
Irinel spune:
Lore nu am cerclaj si nu stiu nimic in privinta asta. Da daca esti asa speriata, de ce nu postezi tu un nou subiect sa intrebi fetele ceea ce te ingrijoreaza pe tine, asa vor vedea mai multe intrebarea nu doar noi, mamicile de mai-iunie si sigur vei avea raspunsuri repede. Poti sa intrebi si medicul eventual, da eu cred ca daca era o problema te poftea mai devreme sa scoata firul. Capul sus, vine bebele mult dorit si totul o sa fie bine! Pupic
Irina, burtica cu baietel
34+ saptamani (DPN 9 iunie)
Lore71 spune:
Gabitza_ro: iti tin pumnii mey!Totusi, nu crezi c-ar trebui sa te vada un medic? Poate iti face ceva si mai sta BB in burtica pana in sapt.38 cel putin!
Hai scrie-ne sa ne tii la curent, da?
Fetelor, ce ma fac eu atatea zile in spital?fara voi, fara tati?
Am uitat sa schimb saptamana si greutatea, dar va spun ca am deja +20 kg!!!Las' sa fie!
Stiti la ce m-am mai gandit? daca cand imi scoate firul de cerclaj, se decl;anseaza nasterea? ca eu nu vreau sa nasc pe 29 aprilie pentru ca amveam o colega in generala nascut pe 29 apr. si care era cam ciudata...e medic veterinar acum, dar a preferat o comuna din alea gen "toamna bobocilor" in locul unui cabinet decent in oras; poate sunt eu cu mai putina adrenalina, dar nu vreau sa nasc pe 29 !!!
Lore71 spune:
Irinel:saru'mana ca esti alaturi de mine!!!Mai, nu intreb ca nu prea stau comod la calculator, mai postez asta si m,a bag in pat!Mai vb maine, si joi, inainte sa plec la spital, sper sa intru sa va pup inca o data in calitate de gravidutza.
Irinel spune:
Lore eu am vazut ca fetele carora li se scoate cerclajul pot sa nasca si imediat da si dupa 2 saptamani (am citit pe la mamicile din lunile anterioare da nu mai stiu cine erau fetele). Iar cu data de 29, m-ai facut sa rad, ce daca se naste in aceeasi zi? Bebele tau este o persoana distincta, cu o personalitate distincta. Eu cred ca tu ai intrat putin in panica si vrei sa mai amani putin momentul. Curaj! Pe cat ti-e acum de teama, pe atat de mare va fi bucuria cand il vei tine pe bebe in brate,nu va mai conta nimic.Pupici
Irinel spune:
Foarte bine Lore, te pup, ai grija de tine si odihneste-te cat poti ca o sa vina probabil si noptile albe cu bebelusul :0)
piatra lunii spune:
Monet, mersi pt asa mesaj lung, ce frumos ai povestit si ce poze faine ai, si ce mamica fericita esti! Ce scumpete de fetita ai, sa-ti traiasca si sa aiba tot binele din lume, si voi langa ea!
Pe mine m-ai pus nitel pe ganduri cu scurgerea aia, adica ma intreb cum iti dai seama daca e scurgere sau leucoree, cum ziceai tu? Ca eu mai am cand si cand scurgeri de genul asta, dar cred ca-s alea specifice sarcinii, gen leucoree,candida,etc( cum ziceam, ajung la doctor de abia sapt viitoare,da' cred ca ceva am ,din rezultatele de secretie)- deci cum iti dai seama, daca vine asa, fara contractii, dureri,etc, ca la tine? In fine,sper sa-mi spuna instinctul mai multe la momentul ala :))
da, ce sa zic, deci nascusi cu epidurala, ca altfel o lungeai si mai mult, acu eu iara sper sa am o nastere intr-un fel care sa nu necesite epidurala, pt ca asa cum ziceam, n-o pot avea si nu vreau sa ma chinui prea mult altfel,of!
da' deh, parca-i dupa cum vreau eu?!
Lore, nu stiu ce sa zic de cerclaj si ce se intampla, da' nu te stresa macar cu data de 29 apr., ca oamenii difera, ce, nu stii oameni nascuti in aceeasi zi (eu am o prietena in aceeasi zi si an cu mine,si nu suntem la fel :)) - si diferiti in caracter? Lasa sa vina bb sanatos cand o fi, nu te crampona tu acum de asta!
va pup!
Christina spune:
Monet, multumesc mult de povestire... ai fost o curajoasa si foarte calma, pe cate pot sa-mi dau eu seama. Am vazut si pozele cu Lia, e o dulcica. Sa va bucurati de ea.
Andra felicitari si tie pentru bebe. Camelia multumim de veste. Eu nu stiu cum poti pune o pozulice pe internet ca te-as ajuta...
Christina (saptamana 36 +)
Irinusha spune:
Mona, frumos ai mai povestit ... iar pozele sunt minunate. E Lia ta o perfecta mica, asa copil frumos - mai ales imediat dupa nastere - nu am mai vazut. Sa va traiasca din nou!
Nu prea ai avut nastere usoara, dar ma bucur ca ai trecut cu bine ... nici nu ma asteptam la altceva de la asa o mamica buna si puternica! Ai grija de tine!
Lore, nu stiu ce sa-ti spun ca habar nu am! Are Irinel dreptate ca ar trebui sa postezi o intrebare ... sigur alte mamici or sa stie sa te indrume. Dar mi-ai placut cu data de 29 ... sa nu razi de mine, dar eu m-am rugat de "cel mic" sa stea in burtica sa nu fie berbecel ci tauras ( am eu asa niste experiente proaste cu berbecii ... nu ma bateti ;)). Vad ca m-a ascultat prea bine ... incearca si tu. Dar sa stii ca - daca crezi in astrologie - conteaza multe alte chestii la caracter (ora nasterii, orasul, anul, etc.). Eu de exemplu sunt nascuta exact 40 ani mai tarziu decat unchiul meu ... si sper sa nu ma fac nici la batranete asa ca el, ca-i groaznic. Pana acum mi-au garantat toti ca nu sunt nici pe departe asa ... deci nu trebuie sa-ti fie frica. Curaj, iti tinem pumnii sa fie totul bine ... iar daca bb-le vrea sa vina, lasa-l ... stie el mai bine cum trebuie sa fie! Pupici!
Camelia, incearca sa pui poza la tine la profil sub "editeaza pagina personala la desprecopii.com" ... parca asa scrie. Nu cred ca ai deja album personal, dar ptr. o poza merge si acolo. Daca mai ai nevoie de ajutor spune-ne si te ajutam cu placere ... mai ales ca suntem curioase sa o vedem pe mica printesa! Te pupic!
Pietricico, mi-ai luat vorba din gura! Ca si eu simt mai tot timpul asa ca o scurgere ... dar am dat vina pe sarcina si nu am intrebat pe nimeni. Maine cred ca o bat la cap pe moasa sa-mi spuna si mie ce si cum ... sau vineri la urmatorul control. Dar eu cred ca la Mona era deja mult mai mult. Sper barem!
Va pupic si va doresc o seara minunata!!!!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 38+ saptamani din burtica
Irinusha spune:
Mai fetelor, mai ales cele din Romania, voi chiar nu stiti cum am putea da de Acris? Sper sa fie bine ... cu bb si sanatoasa! Imi e ciuda ca nu stim adresa ei, un numar de telefon ceva ... Pacat!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 38+ saptamani din burtica