Buna ziua,ma numesc Adina, am 26 ani si sunt gravida in saptamana a 11-a .Deocamdata sunt in Germania,nu cunosc prea bine limba si din acest motiv nu pot intreba doctorul ce vreau.Am facut analizele ,iar la sange, nr. trombocitelor mi-a iesit foarte mic : 75.Ce pot sa fac, deoarece am inteles ca asta presupune o coagulare a sangelui foarte inceata? O alta intrebare ar fii : de cand sunt gravida, stranut foarte des,nu sunt racita.Asta poate sa afecteze copilul? Si ultima intrebare : este contraindicat statul la soare ? ( la plaja ) .Va multumesc mult.Cu respect,Adina
Adinutza ce alte analize ti-ai facut in afara de nr trombocitelor?Nr lor e intr-adevar f mic.Tranzaminazele (TGO,TGP) si probele hepatice (Ty, Kzn) nu le-ai facut?O hemograma completa?
Soarele este f bun in sarcina dar bineinteles la orele indicate, dupa ora 16 si dimineata pana la 10-10.30
Am facut toate analizele posibile care se fac in cazul unei sarcini.Toate mi-au iesit foarte bune, mai putin trombocitele.Nu pot sa spun nici o valoare la alte analize,deoarece sunt la d-na dr. rezultatele.Dar asa mi s-a spus ca celelalte sunt in regula.