Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Multumiri ca n-ati plecat pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by moniq

aici se gaseste branza de vaci dulce?...ca tare as face niste macaroane cu branza........sau coltunasi

moniq

Branza de vaci ca aia din Romania? Cred ca este cottage cheese, cel putin aia mi s-a parut ca seamana cel mai bine la gust cu cea din Romania.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Branza de vaci e Farmers Cheese se gaseste la pachete mai mici sau la sectia de deli ti-o vinde la lb. Are gust exact ca si cea din Romania, minus grasimea, e cam seaca. Am facut eu papanasi din ea, dar lasa de dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

quote:

aici se gaseste branza de vaci dulce?...ca tare as face niste macaroane cu branza........sau coltunasi

moniq

Branza de vaci ca aia din Romania? Cred ca este cottage cheese, cel putin aia mi s-a parut ca seamana cel mai bine la gust cu cea din Romania.

Oana_B

eu am fost asa de dezamagita de cottage cheese! aveam pofta de-o smecherie - brinza de vaci c-un pic de smintina, cu putina ceapa taiata marunt si mult marar, gen spread, pe care in romania ne bateam in familie ... well, cottage cheese-ul e sub forma de cocoloase in zer, ar trebui intii scursa bine (belea mare cu cheese cloth, n-am gasit inca de ce anume sa "spinzur" saculetul ...) dar oricum gustul mi-a iesit un pic amarui, absolut aiurea fata de ceea ce vroiam eu. nu-s convinsa ca n-are cine-stie-ce conservanti, spre deosebire de brinza proaspata (si grasa, de la tarani) cu care eram invatata.
teoretic ar trebui sa-ncerc s-o fac in casa, din lapte, dar practic ... nu eu! muult prea multa bataie de cap.

in privinta statului cu chirie ... noi am stat la o casa (2 apt) deci nu condo ... apropitarul destul de delasator (in ce hal arata mocheta cind ne-am mutat ... bleah) asa incit n-a parut sa aiba vreo pretentie cind ne-am mutat si am primit tot security deposit-ul intreg. reciclare fac si eu (nu absolut cum scrie la carte, dar mai mult decit deloc) - cind ne-am mutat aici (noul apt.)nu erau lazi pt reciclabile, am fost noi la primarie si-am luat ... 2 - in una pun tot ce-i hirtie/carton si-n cealalta plastic/sticla. nu le separ mai mult pt ca vad cum le arunca in camion, la gramada si plus nici eu nu ma omor dupa munca in plus. cert e ca datorita acestei reciclari, "producem" foarte putin gunoi (cred ca recordul e 2-3 capacele de bere pe zi). in conditiile astea refolosesc grocery-bag -urile. cred ca un sac de-ala pt contractori mi-ar lua 3 luni sa-l umplu!
a, si la noul apartament am scapat de grija mochetei, avem parchet in toate camerele exceptie baia cu flise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

quote:
aici se gaseste branza de vaci dulce?...ca tare as face niste macaroane cu branza........sau coltunasi moniq
salut fetelor!!!!moniq....brinza dulce o gasesti sub numele de ricotta chese....este exact ca brinza dulce...eu ieri am cumparat ca sotul meu a avut o pofta de cozonac cu brinza duce.....!e foarte buna....incearc-o si ai sa vezi ca e ca si brinza dulce in ro.don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Simona, ricotta cheese seamana la gust cu urda. Iasa o placinta buuuna de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Bun gasit fetelor!

Referitor la masinile de curatat mocheta inchiriate, eu am avut o experienta proasta. Am inchiriat si eu una la inceput cand am venit aici si mi-a iesit pe ochi! Mergea si prost, si greu si nici nu a facut treaba. Cand am du-so inpoi le-a zis sotul meu ca nu este multumit, dar nu prea s-au sinchisit aia zicand: Asa merg astea!!
Facand o socoteala scurta daca inchiriezi de 4 ori o masina de asta , iaca cu banii astia iti iei un aspirator care spala, este al tau este bun, si il ai tot timpul la indemana in casa, mai ales daca mocheta este deschisa la culoare si sunt copii mici.
Eu am un spirator, nu prea mare si nici tare greu, marca Bissel, si acum mi-am mai luat unul cu perii mici pentru scari, pentru canapele, si de astea. Sunt tare multumita de ele. Si chiar daca o sa scot mocheta in scurt timp, o sa le folosesc la covoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

quote:
Originally posted by allya

Fetelor (si Mircea), unde gasesc filtru de cafea italienesc din ala de aluminiu ce se pune pe aragaz ca sa faci expresso, ca am vazut odata, dar nu am cumparat si acum nu mai gasesc...

Allya, eu am gasit la Ikea, nu stiu daca e si in zona voastra magazinul, tare buna cafeluta facuta la dumnealui, numa' ca nu se spala singur, vezi, daca-i productie italiana? Daca-l faceau americanii, sigur ii puneau si-un buton de auto-cleaning. :-)
Mai incearca pe web, mie mi-a aparut la o cautare
http://www.aabreecoffee.com/stovtopesmak.html

Succes! Si sa pui in mai multe cescute, ca suntem mari amatoare, mai avem un pic si trecem la profesionisti! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Renata, bine ai venit!
Prichindelul pare ca trece printr-o perioada de joaca de toata frumusetea, a gustat pana acum dintr-o gramada de alimente si a vazut cam cu sta treaba, mai ales ca cineva e in permanenta atent sa-i bage si lui in gurita si sa nu-l lase flamand, asa ca putina joaca nu strica. E singurul domeniu in care, deocamdata, isi poate arata si el independenta si vointa. Spre deosebire de alte activitati pe care i le poti planifica/cronometra/supraveghea, masa si mancarea si le stabileste singur, numai la latitudinea lui ramane cat, cand, cum mananca.
Brrrr-itul asta nu e decat o alta etapa a descoperirilor lui, mai tarziu o sa descopere cum e chestia cu aruncatul castronului sau folosirea lui pe post de clop, daca n-a facut-o pana acum.
Eu m-am chinuit ieri sa-i dau spanac, aliment tare placut pana acum, dar urat din tot sufletelul ieri. Nu m-am lasat, asa ca i l-am ascuns intr-o placinta cu spanac (reteta greceasca, o dau, daca sunt interesati), asa ca m-am simtit multumita c-am fost mai tare ca el... cat o mai tine... :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by lexi

Eu m-am chinuit ieri sa-i dau spanac, aliment tare placut pana acum, dar urat din tot sufletelul ieri. Nu m-am lasat, asa ca i l-am ascuns intr-o placinta cu spanac (reteta greceasca, o dau, daca sunt interesati), asa ca m-am simtit multumita c-am fost mai tare ca el... cat o mai tine... :-)

vreau si io reteta de pacalit copiii! multam, Lexi!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput