Sunt disperata ca anul asta avem de facit o gramada de investitii in casa si stam tare prost cu banii de concediu. Oricum, nu sunt dispusa sa renunt la el. Are cineva vreo idee de un loc frumos, musai cu mare si relativ ieftin? Ma gandeam la Turcia sau Grecia, dar poate stie cineva o pensiune draguta pe undeva, unde putem face un concediu in 2?
eu stiu o pensiune in sudul Spaniei, la 15€/zi camera pt 2 persoane.
Toulouse, la ville rose
Chatonel,
poti sa dai mai multe detalii despre aceasta pensiune? E la mare, cum se poate ajunge acolo, .15euro in orice perioada, sau???
Si pe mine ma intereseaza pt mine si fetita mea ceva ieftin, la mare....
Merci anticipat
Ralu
E la Salobrena, pe costa del sol. Pretul e de-acum 2 ani, poate ca a mai crescut un pic.
Orasul e pe malul marii.
Pensiunea se numeste Carmen.
Daca dai o cautare cu google, o gassti imediat.
Toulouse, la ville rose
Chatonel, suna interesant. Ai putea sa ne dai cateva amanunte? N-am reusit sa gasesc pe Google, sau, mai bine zis, am gasit mai multe pensiuni care au "Carmen in denumire": Mari Carmen, Carmen de Lagualuz, Carmen de Los Leones... E vreuna dintre ele? Am intrat inclusiv pe site-ul www.salobrena.net.
Ai cumva o adresa de Net, de mail sau postala??? Ai fost tu acolo sau stii din auzite? M-ar interesa ce facilitati are, cum sunt conditiile si preturile in zona.
PENSIÓN MARI CARMEN. Nueva, 30. 958 61 09 06... sper ca asta sa fie, nu mai am ghidul de-atunci (Guide du Routard).
Eu am fost acolo acum 2 ani, in luna mai. Carmen- patroana e super-sympa, pensiunea e luxoasa, micul dejun costa 3€/pers. Masa nu am luat-o niciodata la ea, dar ne-a indicat restaurante foarte bune. Nu pot spune ca erau f ieftine, dar pretul era foarte bun pentru calitatea si serviciul avut. Ex: pt 40€ petreceam o seara cu bautura cita vroiam si ce vroiam, masa de seara la carte si apoi inca ceva timp petrecut la bar, ascultind muzica si bind cite un digestiv.
Toulouse, la ville rose