sfaturi utile ptr gravidute(vopsit, vacante...)

sfaturi utile ptr gravidute(vopsit, vacante...) | Autor: aime

Link direct la acest mesaj

fetele,
sunt in 9 sapt si 5 zile, deci o viitoare mamica de noiembrie si ma framanta o intrebare: se poate vopsi parul in timpul sarcinii fara nici un risc?
parerile pe care le-am auzit de la cunoscuti sunt si pro si contra, si m-am gandit ca raspunsul potrivit il voi afla aici, in familia de pe forum, de la foste sau actuale sau de la mamici cu experienta.
va si va doresc sanatate, voua la burtici, la mamici si la gandacei poznasi .

aime

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IOANA98 spune:

Am citit de curand in revista "Frizuri"-Ioana , ca nu este indicat vopsitul in cazul femeilor insarcinate sau a celor care alapteaza . Eu am folosit sampon nuantator.
Sa fiti sanatosi amandoi .
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Vopsitul nu e indicat,dar am citit ca suvitele n-ar fi contraindicate pt ca in acest caz vopseaua nu intra in contact direct cu pielea capului.
Si eu sint insarcinata,dar deocamdata stau in dubiu daca sa-mi fac suvite sau nu.
Totusi cred ca o sa astept sa se nasca copilul.

Ela2001 - 13 saptamini de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MALUBA spune:

scumpa
eu m-am vopsit si suvitat cand eram in luna 4 (am avut nunta)si bb meu e sanatos tun ...
acum rad cu sotul meu ca strunful nu a avut nici un semn din nastere .... doar o suvita blonda

nu trebuie sa exagerezi, dar de 1-2 ori nu afecteaza (sa folosesti o vopsea buna - au aparut din plante sau fructe)

pupici si sarcina usoara!!

DARIUS-7SAPT si a lui mamicuta

http://community.webshots.com/album/125065060nZxywh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Draga mea, eu in primele 3 luni am folosit nuantator (asa, ca sa suflu si in iaurt, pentru ca daca e sa afecteze , in primul trimestru e periculos) iar dupa aceea m-am vopsit normal, lunar , cu decolorat si tot tacamul! Bebe e perfecta si n-am avut nici un fel de problema. Dr. de asemenea nu a avut nimic de comentat! si stiu o gramada de mamici care s-au vopsit de asemenea si au cei mai frumusei si sanatosi bebelusi posibili!
Sarcina e lunga , transformarile sunt multe si e important sa te simti bine in pielea ta!
Pupici si sarcina usoara!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

http://community.webshots.com/user/inaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

eu am facut pocinogu!

sunt in 8 saptamani de sarcina si m-am vopsit saptamana trecuta (cu l`oreal), imi vine sa ma spanzur!

e vreo problema? dar sincer, va rog!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Sincer va spun ca eu m-am vopsit inca de la inceput si nu am avut nici o problema.Singura mea problema era mirosul,dar in rest...nu vad nici o problema.
Cred ca totusi se exagereaza cu anumite precautii.

Sarcina usoara si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

gindacelu draga,eu m-am vopsit de trei ori si m-am facut si suvitze..basca m-a pocnit si sa ma tund,in timpul primului trimestru al sarcinii..iar acum am o papusa de 10 zile cu o gramada de par si sanatoasa tun!!Nu iti face griji,si eu cred ca se exagereaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Draga mea si aici o sa gasesti la fel, pareri PRO si CONTRA. Nimeni nu poate sa.ti spuna ca 100% e periculos sau invers. Eu m-am vopsit la 5 luni jumate, si mi-am facut si suvite iar saptamana trecuta m-am facut cu nuantator Garnier Movida. Daca era nevoie ma vopseam mai des, din fericire insa nici in "stadiu normal" nu e nevoie sa ma vopsesc de mai mult de 3 ori pe an. Parerea MEA este ca vopsitul nu este periculos atata timp cat nu-l faci la fiecare doua saptamani. Stai intr-un spatiu aerisit si totul va fi ok.
Gandacelu, la cum te exteriorizezi s-.ar crede ca te-a dus cineva cu arcanul la vopsit

Laura si papusica din burtik (38 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Fetelor, faceti-va cum vreti voi, in cate culori vreti! profitati cat mai aveti timp ca pe urma ...la revedere. N-are nici o treba vopseaua de par cu sarcina. N-am auzit pana acum nici un caz in care a iesit bebe-ul nesanatos ca si-a vopsit mama parul!

Eu una m-am vopsit, mi-am facut si suvite.....tot ce am vrut. Si epilat si manechiura.....

Sarcina nu inseamna ca trebuie sa ne lasam plete pe picioare si parul necoafat/nevopsit! Fiti frumoase! profitati de timpul liber care v-a mai ramas si simtiti-va bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Anny, are mare dreptate, ...profitati inainte ca dupa , nu se stie cind mai apucati sa ajungeti pe la coafor!!Ingrijiti-va faceti-va frumoase sa va relaxati si sa va simtiti cele mai frumoase mamici de pe planeta asta.Eu nu cred ca vopsitul poate afecta bb-lutul.Daca nu se exagereaza, nu vad care e problema!Doar cu epilatul cu ceara parca era ceva, nu mai tin minte, eu am folosit masina de epilat si am fost ok!In rest numai bine si sanatate tuturor!

Mergi la inceput