Cum vi se pare viata in Japonia? (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

MAMICARMEN,sa nu-mi cred ochilor cind am vazut pozicile.Pai noi ne cunoastem....Nina,Ansamblul Doina,iti spune ceva???
Sinteti tare dragalasi in pozici!Sa-ti traiasca puiutul!
Numai bine.

Nina&Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

MAMICARMEN,bine ai revenit!
Am vazut pozele cu voi,sunteti niste dulci si frumosiSa-ti traiasca copilashul

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

De ce nu pot citi ultimele postari??
Vad ca s-a scris, dar nu pot intra sa citesc...

Adina & Luka (2 ani pe 15 mai)

http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy

Gata. S-a rezolvat acum!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MAMICARMEN spune:

Cum sa nu-mi spuna nimic Ansamblul Doina, ca si acum ii duc dorul! De cand tot citesc forumul acesta si ma tot intreb:oare ninaM o fi Nina pe care o cunosc eu?Dar cate Nina nu or fi prin Japonia...asa ca nu am indraznit sa te intreb nimic pana acum.
Tu cum de esti pe forum? Verifica PM-ul,ai adresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MAMICARMEN spune:

Multumesc Sorina!Si eu am vazut pozele cu voi,va potriviti!Si cred ca pe sora ta o cunosc din vedere,daca nu ma insel!A fost cumva in Romania cu AeroFlot,prin Moscova,in 98?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

quote:
Originally posted by michiyan

Acum stiu ca o sa apara N cu replici usturatoare,dar asta e.

N-am nimic de zis... Oricum de azi scapati de mine pina pe 6, dar o sa revin in forta dupa www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/thefinger.gif" border="0">

---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Salut fetelor,si mamaicilor din Japonia,am si eu o suparare si vreau sa -mi descarc sufletul daca e voie ...
Moda aceasta la ei de a te baga in cada cu bebelusu chiar ca ma face foc,si parapina acum i-a facut baie tati,de, ca asa se poarta la ei ,dar cincolo,hop si baba,adica soacra -mea vrea sa se bage cu bebicul meu care abia a implinit 4 luni ...unde credeati..tot in cadaTati,mai merge dar ea ???ce-o fi in mintea lor ,zau ca nu mai inteleg.Sa le zic ca nu e igienic zau ca nu mai am putere,asa ca evit sa mai mergem in vizita la parintii lui ca indata ii apuca pe toti baia ,si nu pur si simplu asa dar cu bebeu cu tot...imi vine sa-i string de gitniste timpiti...

Va rog sa ma scuzati daca prin intermediul mesajului meu v-am indispus sau v-am stricat dispozitia dar chiar ca nu mai am cui ma jelui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

[/quote]
N-am nimic de zis... Oricum de azi scapati de mine pina pe 6, dar o sa revin in forta dupa www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/thefinger.gif" border="0">

www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans
[/quote]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ninja

quote:
Originally posted by michiyan

Acum stiu ca o sa apara N cu replici usturatoare,dar asta e.

mi-am prins nasul pe aici.Am vrut sa-ti urez spor la facut bagaje si distractie placuta.

Mergi la inceput

Hai ca nimic nu-mi iese.
Drum bun mai Ninja si distractie placuta.A,si vreme frumoasa.

Mergi la inceput