Cum vi se pare viata in Japonia? (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Imi place ca te eschivezi Hai lasa ca ai vrut sa scapi de Romania, ca noi toti de altfel. Case closed.

---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Stiti ce mi-a placut cel mai mult la japonezi?Ca nu-si baga nasul unde nu le fierbe oala.Pe ei nu-i intereseaza ce si cum,si chiar daca-i intereseaza,nu te intreaba,pentru ca viata personala a fiecaruia il priveste doar pe cel in cauza.Ei spun mereu,despre praibeto nu se intreaba,nu se discuta.Hai sa mai invatam si de la ei cate ceva.

Oare eu sunt singura care duminica ma trezesc la 7 am?

Mergi la inceput

A,Sorina-Alexa, eu deja intrasem si iesisem cand tu strigai de zor TREZIREEEEEA!Si azi misun pe aici de la 7:45 am

Mergi la inceput

Vai! Nu-i stii! E tocmai invers.

www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Mergi la inceput

Ninja,in ce regiune a Japoniei stai?Osaka cumva?

Mergi la inceput

Da, lasa ca stiu ca astia din Kansai sint mai guralivi, dar oricum ,am prieteni si stiu. Am citit si in carti despre asta.

Mergi la inceput

Eu chiar ieri am discutat cu soacra-mea despre chestia asta.Nu stiu cum a venit vorba,daca o intreaba cineva de mine si de fisu'.Si ea mi-a zis ca in Japonia nu intrebi despre pribeto-ul cuiva;si ca nu a intrebat-o nimeni nimic,nici macar vecinii desi ma vad ca ma duc pe la ea cam de trei ori pe saptamana.Probabil ca sunt oameni si oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

Si eu consider ca japonezii sunt foarte curiosi! Inca de cand faci cunostinta cu ei iti pun tot felul de intrebari mai mult sau mai putin personale, iar dupa ce devii mai apropiat indraznesc sa intrebe chiar orice! De exemplu am fost intrebata ce salariu are sotul si cat platim pentru casa in care locuim!

http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html

Mergi la inceput

Pe mine nu m-a intrebat nimeni nici ce salariu am eu, darmite sotul meu.Singurele inrebari care mi se pun se refera la Romania,daca parintii mei nu-mi simt lipsa s.a .Dar, vedeti voi, asta e in cazul meu poate voi ati avut alte experiente.Nu va contrazic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Si eu am cunoscut japonezi foarte `bagareti`, dar si cum spui tu,Michiyan, "care nu-si baga nasu unde nu le fierbe oala".Cred ca nu poti generaliza...

A fost cineva in COSTCO?? In Machida sau Chiba?Si mai sunt,dar nu stiu unde.E ceva gen METRO din Romania, cu produse majoritar din .E destul de ieftin si de calitate!

Adina & Luka (2 ani pe 15 mai)

http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy

Mergi la inceput