displazie

displazie | Autor: utiliz_ina

Link direct la acest mesaj

buna ziua
apelez la experienta voastra sa-mi spuneti daca fac bine ce fac in cazul limita in care ma aflu. am avut o rana pe col pe care am tratat-o (ansa electrica, cauterizare) acum o luna. rezultatul biopsiei a fost displazie de grad III...acum ar trebui sa repet interventia in speranta ca se ajunge la tesut sanatos. vreau sa spun ca prima interventie a fost facuta dupa un test papI (unu). cred ca testul a fost gresit! si daca este asa ma gandesc ca dc testul ar fi fost cu modificari celulare, poate as fi avut parte de o singura interventie, nu cum fac acum.
medicul mi-a zis ca repet interventia dar dc as fii realizata familial mi-ar scoate uterul (am 26 de ani, necasatorita, un sg partener, nici o alta interventie locala). de asemenea mi-a recomandat sa fac un copil (e posibil ca sarcina sa ajute la refacerea celulelor?)
sunt foarte speriata si as vrea sa stiu dc ati avut sau ati auzit de cazuri asemanatoare.

v-am ametit cu atatea intrebari
va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byby spune:

Ar trebui sa-si dea cu parearea aici unul din medicii de pe site...de ce sa iti scoata uterul? Asta cred ca e ultima solutie la care se apeleaza. Apoi iti spune ca ar fi bine sa faci un copil.. Mie nu mi se pare ca suna prea bine...Tu ai incredere deplina in acest medic?
Ce-ar fi sa consulti si un altul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utiliz_ina spune:

quote:
Originally posted by byby

Ar trebui sa-si dea cu parearea aici unul din medicii de pe site...de ce sa iti scoata uterul? Asta cred ca e ultima solutie la care se apeleaza. Apoi iti spune ca ar fi bine sa faci un copil.. Mie nu mi se pare ca suna prea bine...Tu ai incredere deplina in acest medic?
Ce-ar fi sa consulti si un altul?

Mergi la inceput