Mamici Iulie-August 2004(52)
Raspunsuri - Pagina 6
andreea_s spune:
Monica, asa este, atat ai dreptul pentru prenatal dar nu poti sa iti iei si niste concediu de odihna inainte?
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
alunelsialbinutza spune:
Neata greierasi burticosi si La multi ani Tuturor ce se sarbatoresc astazi de Sf. Gheorghe.
Noi suntem prezenti la datorie, dupa ce ieri, am avut liber sa alergam dupa diverse diplome de studii, pe care nu ne-am invrednicit sa le scoatem pana nu am dat cu nasul de nevoi.
Totusi a fost o zi super faina ieri, caci ne-am facut un piculet de cap si prin aer liber, dupa cum v-a anuntat Andreea.
Inca n-am avut timp sa va citesc, dar voi recupera.
Va pup si ne auzim sper mai tarziu, daca mai e loc de sefi.
Alina+Bradut(28sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2
leeloo2004 spune:
Buna dimineata fetelor!
La Multi Ani pentru toate/toti cei care poarta numele legat de Sf. Gheorghe!
Andreea, de ce prenatalul e de doar 63 de zile - stiam ca postnatalul trebuie sa fie de minim 42 de zile si atunci de ce prenatalul nu este de 84 de zile (asta pentru ca am inteles ca in total trebuie sa fie 126 zile si 126-42=84) sau e si asta cumva limitat?
Gabriela saptamina 27
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2
roberta04 spune:
m_monica, vezi ca la recomandarea medicului de familie, poti sa-ti iei 84 de zile de prenatal. Eu sunt acum toba de legislatie pentru ca trebuie sa "acopar" o perioada cam lunga de timp. So..in lege scrie expres ca ai dreptul la 126 de zile de concediu de maternitate, din care trebuie sa-ti lasi minim 42 de zile dupa nastere. Normal se iau 50-50 dar, repet, la recomandarea medicului sau "la alegerea gravidei" perioadele se compenseaza intre ele.
Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani
roxanaz spune:
Andreea, stai ca nu e asa, obligativitatea e doar cu cele 42 de zile de postnatal, daca vrei le poti lua pe toate celelalte inainte, doar am ami discutat pe astea de multe ori si Alina ne-a confirmat.....
Monica, iti imparti cum vrei zilele de 126, cu conditia ca in postnatal sa fie minim 42 si gata.
La multi ani tuturor taticilor, rudelor si fratilor....sau celor apropiati voua!!!
roberta04 spune:
...pardon,mai intai BUNA DIMINEATA!!! si LA MULTI ANI! Georgetelor, Georgianelor si tuturor celor care va sunt dragi si se sarbatoresc astazi !!!
Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani
diana21 spune:
Regimul ala de slabit de care va spuneam ieri, o sa-l transcriu aici mai tarziu, sa vina colegul meu si sa mi-l dea. In cel mai rau caz, luni! Promit.
Fetita Strumfita - 21 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
andreea_s spune:
Asa e, aveti dreptate, nu dati :-) Am vrut sa zic ca e de minim 63 de zile. Nu ma pedepsiti ca nu mai fac!
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
mihaella spune:
Neatza la toate burticile.
Gata,ne-am intors pe baricade.
Am fost ieri la control si m-a programat la cezariana pe 11 august,asa ca pe mine ma puteti trece la listutza.
Pupi,
Miha-24 sapt
roxanaz spune:
Mihaaaa...absentza, absentza....!!! (glumesc, doar stii...). asa deci, programari ..bine, hai ca modific listuta. cu ocazia asta o trec pe si pe Iren cu 25....daca zice ea!!!!
Andreea nu dam mama.....ziceam si noi sa nu ramina Monica cu idei gresite. adevarul e ca si astia de la personal....le intorc cum vor ei.
si aici e tare frumos si, culmea, nu bate nici vintul...care e o premiera saptamina asta!!!!