Mamici Iulie-August 2004(52)
Raspunsuri - Pagina 18
alunelsialbinutza spune:
Si uite cum ma va convoca seful meu la o sedinta in doi, caci tocmai ce verifica logurile, aici in stanga mea.
Macar ma descarc si eu inainte de we.
Se pare ca ma parasiti cu toatele, ma lasati pe icilea sindurica.
Corina, Maria unde sunteti mama, n-ati terminat mielul de Pasti?
Alina+Bradut(29sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2
Doamna Bibi spune:
Alina, daca ma astepti si pe mine sa nasc mergem impreuna in Moghioros sa plimbam buburuzele (eu stau cam pe la Razoare),dar e relativ aproape.Dar pana in august tu deja il trimiti la gradinita...
Monique
diana21 spune:
stai linistita ca si eu tot prin Moghioros o sa-mi fac veacul. eu stau pe Iuliu Maniu.
Fetita Strumfita - 21 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
alunelsialbinutza spune:
Pai va asteptam fetelor, Bradut o sa stie deja toate aleile, o sa aiba preferite, da va fi un ghid bun pentru buburuzele voastre.
Uraaaaaaa nu suntem singurei.
Alina+Bradut(29sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2
diana21 spune:
Monique, ti-am trimis ceva pe mail.
Pupilici, fetelor! Weekend placut!
Fetita Strumfita - 21 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
roller025 spune:
Alinule, am zis posibila relocare. Cel mai sigur va fi pentru o luna (octombrie) cand vin araturile de toamna... Ca dupa 4 luni io ma intorc la job cu program redus (de 6 ore)...
Diana, unde pe Iuliu Maniu, mama? Io stau linga sherifs...
Dana M 26 saptamani
29 ani si 9 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
cristalina spune:
Mai dar ce logoree aveti...
Plecaram la 7 pagini si am gasit 12 cand ne-am intors!...:)))
Sa traitzi, grasanele raporteaza:
Nenea doctorul ne-a facut control (nu facuram nici o analiza sau ecografie luna asta) pana la amigdale! Am crezut ca vrea sa-mi puna mana pa ficat!...hahaha
A zis si el ca pana in saptamana 24 se evalueaza cum e cu dezvoltarea lui bebe, apoi ecografiile dese nu au rost decat daca se considera ca sunt probleme (s-a gandit la bani acilea, ca lui nu-i plac ecografiile astea eftine...deh...obraz subtrire).
Mi-a zis ca de acum fara efort deloc! Repaus total! Ih!
Trebuie sa ne straduim sa ajungem in saptamana 34. Ca in momentul in care m-am urcat pe masa evident ca am avut o contractie si a vazut si el cum devine problema...asta e.
Mi-a dat numai sa fac niste analize uzuale de trimestrul III si atat. Mi-a zis sa chem o asitenta de 2 ori pe saptamana acasa sa imi ia tensiunea si ne mai vedem peste 4 saptamani...
Si partea cea mai mistoaca..."nu mai manca! gata, de acum isi ia bebe de la tine tot ce-i trebuie!"
A zis ca ma ingrasa si apa asa ca sa mananc ca si o femeie care tine dieta! (n-am tinut asa ceva in viata mea...intotdeauna am mancat ca sparta...ufuf).
Tensiunea a zis ca atata timp cat e mai mica de 13/8 e okay.
Buburuza e pusa de-a curmezisul de cand am putut sa o simt, ca eu am avut contractii din prima (picioarele bagate in dreapta), asa ca el a zis ca nu se stie daca se intoarce....
Asa ca am facut planul de bataie in caz de urgenta si mi-a zis sa am bagajul de spital pregatit...
Cam asta ar fi...Grasanele over!...:)))
Weekend placut celor care termina programul si nu mai intra de acasa!
Monica 27+ saptamani
Doamna Bibi spune:
Cand se intoarce bebe,ca si al meu tot de-a curmezisul sta,cu capul jos in dreapta si cu picioarele sus in stanga?
Cu tensiunea mica e la fel de nasol,ca eu am maxim 10 cu 5 sau 6 si am cateodata niste caderi...trebuie sa beau cafea imediat.
Eu tot sper sa gasesc ceva sa fac cezariana.
Monique
cristalina spune:
Pai se intoarce prin saptamanile 32-34 teoretic, unii sunt mai lenesi...
A zis doctorul sa nu mai stau intinsa pe spate ca nu e bine, vena cava, alea alea, stiam dar in somn ma intorc pe spate ca balenele esuate...zic "don' doctor, pai daca stau pe o parte nu ii stau pe cap?!" zice "daca vezi ca se zbate tare inseamna ca ai nimerit!"...hehehe
Inainte de asta il intrebasem daca poate sa isi dea seama care e capul si care e fundul cu certitudine, a zis ca da, dar de ce sa apese pe copil in halul asta, nu-mi ajunge cate contractii am...)
Monica 27+ saptamani
butterfly spune:
Alina, eu locuiesc la Valea Argesului asa ca Parcul Moghioros (pardon, Drumul Taberei) scrie pe mine...
Azi am facut lista pt bagajul de spital mai ales ca acum o saptamina am crezut ca gata sunt... Totusi in ultimele zile mi-a fost bine, slava Domnului, am luat doar cite un No Spa sau un Scopantil pe zi.
Din cauza sedentarismului adorm seara foarte greu plus ca pe partea dreapta imi e foarte incomod asa ca m-am saturat de stat pe stinga...
Patutul va sta linga noi, alta varianta nu avem si nici nu cred ca as putea sta mai departe plus alaptat de 10 ori pe zi si tot tacimul... e mai comod asa. Noi avem lucrurile mari (patutul e mai vechi dar foarte bun si reconditionat, are 1,40 m lungime, salteluta noua din iarba de mare, carucior, chiar si un pachet de Pampers!) iar celelalte lucruri le vom lua atunci. Macar sa fac bagajul de spital!
Sa vedeti ce ma framinta: Badiu obisnuieste oare sa puna pe bebelica pe burtica mamei imediat dupa nastere? Asa mi-as dori... sa-l tin in brate un minut macar!
Am auzit ca face peridurala pe banda, vin gravidele cu trusa de anestezie cumparata (prefera Perifix, costa 700 000 lei iar anestezicul il pune spitalul).
Bebe e cu capul in jos si ma impinge cu funduletzul in zona ombilicului, e tare haios.
La Muti Ani pentru cei dragi care poarta numele Sf Gheorghe!
Florina 28 ani 30(+) sapt cu puiutzul Teodor
Dr Badiu - Sp Universitar
DPN 1 iulie