Mamici Iulie-August 2004(52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehe, ca sa imi mai treaca somnul sa va povestesc cum e cu strazile la noi, ca tot m-a provocat Andreea:
deci....se asfalteaza frumos anul trecut in vara toate bulevardele mari (mai putin alea mai importante da' nu conteaza, ca dom' fasole nu trece pe acolo). totul super, indura toata lumea linistita haosul, ca doar se asfalteaza ptr noi, dar...supriza....catch-ul e ca dupa ce s-a asternut covor asfaltic frumos, gros, pus de doua ori....incepe sa se gaureascaaaa...sa se faca guri de canalizare si ptr gaze. se fac asa de multe si asa de mari incit de la intersectie de la mine pina la capitol...ce sa va zic...sunt 500 de metri (distanta galeriile orizont - piata romana) sunt....58 de gauri (nu rideti, le-am numarat eu personal ca nu mai puteam de nervi) - toate una linga alta, de marimea unui capac normal de canalizare. si se fac pe rind, sa nu credeti ca sparge totul o data, nuuuuu.....odata 10, astupa, pune garduri din alea galbene (ca acu' au banda din aia ca in filme "police line, do not cross" si tre' sa o puna si la buda) asa ca slalom urias e putin zis ca faci cu masina....si uite asa se ia pe rind cite un mare bulevard, cam o data la 5-6 saptamini....si da-i alte guri de aerisire, canale si alte alea.....de te intrebi, frate, da' nu si-au luat aia comisioanele odata, de cite ori vor sa si le ia????
sper ca v-a placut istorioara despre domnul primar fasole....mai zicem daca mai vreti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Te inteleg, Alice, si cred ca nu sunt singura care este de acord cu tine. Din pacate cei responsabili nu vor fi niciodata pedepsiti. Eu stau si ma intreb ei pe unde circula de nu ii deranjeaza? Or fi drumuri speciale pentru primari?

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

E misto revista Academia mamicilor. A aparut primul numar de caurand. articolele sun tmult mai consistente decat in alte reviste, dar cine citeste ca si mine tot ce prinde nu mai afla prea multe noutati.

Fetita Strumfita - 21 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Roxi, fasolica al vostru e ruda cu marinarul nostru... sau au facut scoala in aceeasi clasa su meditatii cu acelasi prfesor ca prea fac amandoi la fel. Chestia cu gaurile este deja binecunoscuta aici.... ceea ce nu inteleg eu este de ce nu pot ei sa faca chestia asta de la inceput (sa ridice gurile de canal sau sa faca cumva sa nu mai fie nevoiti sa sparga)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daaaaa, Roxi, uitasem de gurile de canal, de cei de la gaze sau de la electricitate care vin si sapa in urma celor care toarna asfalt !!! Zici ca in romania ploua cit pe restul globului plus inca ceva, la cite guri de canal exista pe strazile patriei !!! Si macar de ar functiona la ceva, ca in momentul in care ploua doua ore se transforma orasul in venetia, de nu ma mai gindesc cu ciuda la italieni, ca ei nu au asfalt pe sub canalele lor ! Chiar ma distrez ca de la mine de la etajul blocului se vede intersectia strazii si acolo se formeaza un mare lac cind ploua, iar bietii soferi cu oltcituri sau care nu au curaj, ramin blocati si se face un mare nod ... si ies si imping la masinutze ... sadica, ziceam eu mai devreme !!!
Acum Roxana vorbea de trebile incercuite cu police line - do not cross, dar mai sint si de celelalte, in care iti lasi lejer roata cu tot cu masina, cele fara capac, sau nesemnalizate, ca oamenilor le-a fost lene sa puna ceva acolo, sau vreun sofer a infipt o craca de copac in gaura iar altcineva a luat-o intre timp ...
Alice
PS - pe la noi a inceput faza cu prajiturile de Georgel si Georgeta ... ma duc sa sacrific citeva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Mai fetelor, in lege nu are ce sa scrie in mod expres despre concediul de odihna, codul muncii spune ca se dau 20 zile lucratoare (mai mult de 20 le prevede contractul colectiv de munca)raportat la timpul efectiv lucrat.
Avand in vedere ca al nostru contract de munca SE SUSPENDA din momentul intrarii in concediu de maternitate pana la intoarcere, care probabil cel mai devreme (la unele dintre noi) va fi la inceputul anului, e normal sa nu va dea toate cele 20 de zile.
Felicitari celor care au un HR rezonabil (nu ca mine).
D-na Bibi la asta se refereau cele de la tine de la personal, sper eu, in nici un caz nu pot pune problema, cum ca tu poti pleca "cu vaca pe campii" poate, ca la un nou job platit, ma indoiesc sincer (destul jobul de mamica in primele luni).
Se poate acorda tot concediul, dupa cum v-am povestit acum cateva luni, dar la sfarsitul anului se poate trage linie si acordatul sa depaseasca cuvenitul. E drept ca pe indemnizatia de maternitate n-au dreptul sa va una nici o oprire, ca e data de la CAS, dar dupa ce va veti intoarce vi se va taia din concediul pe anul respectiv sau vi se vor opri bani din salariu (concediu necuvenit).

Alina+Bradut(28sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2

Mergi la inceput

Daca vreuna din voi mai aveti si zile de anul trecut, pe care noul cod al muncii nu mai permite sa ni le plateasca, ci le reporteaza pe anul urmator, tipati dupa ele, nu le lasati, ca la sfarsitul anului, le pierdeti.

Alina+Bradut(28sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2

Mergi la inceput

... si iata ca am mai crescut si noi, avem 29 de saptamani.... tinem pumnii la toata lumea sa ajunga la termen.

Alina+Bradut(29sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2

Mergi la inceput

Alina, felicitari, noi maine incheiem 30 de sapt si intram in 31....

Mergi la inceput

Pai si noi terminam poimaine 29 si intram in 30, nu-mi vine sa cred ce mari ne-am facut, dar cand ma gandesc cat mai este..., iar noua deja ne e dor(daca se poate spune asa) de Bradut.

Alina+Bradut(29sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2

Mergi la inceput