Viata in Germania (7)
Raspunsuri - Pagina 13
cami_alex spune:
Eu locuiesc in Bonn.Unele cunostinte cu copii mai mari decat Alex mi-au recomandat daca o sa am probleme cu Alex sa merg la urmatorul spital ca fiind foarte bun.
St.-Marien-Hospital Bonn Venusberg
Robert-Koch-Straße 1
D-53115 Bonn
Telefon: +49 228 505-0
Telefax: +49 228 505-2019
Eu o sa sun maine doua prietene din ro care sunt pediatre sa le cer parerea despre situatia lui Marc.Una din ele lucreaza la spital de pediatrie in Cluj,vreau sa o intreb daca a intalnit caz asemanator cu a lui Marc si ce ar recomanda ea , cealalta are cabinet privat de pediatrie.Oricum o sa le cer parerea.
cami_alex spune:
ma gandeam acum ca pot sa-i dau numerele de telefon ale prietenelor mele pediatre.Sunt tipe de treaba si daca spune ca suna din partea mea e ok( pot si sa sun inainte sa le avertizez).Daca vorbiti cu Anca si doreste pot sa trimit pe privat numerele de telefon.
Una din ele are si specialitate homeopatie , iar ea isi trateaza copiii mai nou numai cu tratamente homeopate.
Insanatosire la Marc!
ralualexandrei spune:
Mi s-a facut parul maciuca ,acum la noi e tarziu dar maine dis de dimineata o intreb pe mama ca stiu ca sor-mea a avut tot asa ceva ,poate mai grav ,am s-o intreb ce-i de facut ca e o enciclopedie vie.Va doresc tot binele din lume si promit sa revin cat pot de repede.
andrei
tinatache spune:
quote:
Originally posted by cami_alex
ma gandeam acum ca pot sa-i dau numerele de telefon ale prietenelor mele pediatre.Sunt tipe de treaba si daca spune ca suna din partea mea e ok( pot si sa sun inainte sa le avertizez).Daca vorbiti cu Anca si doreste pot sa trimit pe privat numerele de telefon.
Una din ele are si specialitate homeopatie , iar ea isi trateaza copiii mai nou numai cu tratamente homeopate.
Insanatosire la Marc!
poti sa-i trimitui numerele numai ca ei sunt inca in spital si nu are acces la internet acolo. daca poti si ai timp poti sa o suni la spital si sa i le dai, sau da-mi-le mie si i le dau eu.
Cristina
tinatache spune:
Am vorbit acuma cu ea, Marc azi a ajuns la minunata temperatura de 37,3. Initial avea 39 dar cu supozitor a scazut la 37. Oricum, Anca era multumita, a zis ca 37 n-a mai avut de nu stiu cand si ca acuma i se pare ca e prea rece! A venit medicul si am intrerupt dar mai incerc mai acusi.
Cristina
cami_alex spune:
Am vorbit de dimineata cu Anca, vorbisem inainte si cu prietenele mele pediatre din Ro .Nu am avut timp sa anunt aici.Acum cand am vorbit a doua ora, venise iar de la analize cu Marc.I-au luat iar sange si i-au facut a 4-a radiografie in decurs de o luna.
Raspunsul medicilor e ca nu i-a trecut inca pneumonia, si ca e o combinatie intre un virus si pneumonie.....
Acum Marc e agitat, a inceput sa tipe mult si sa se scarpine pe picioare foarte tare iar Anca isi face griji de orice reactie pe care o vede la Marc.
Febra ii scazuse la 37.
Sa speram ca o sa se faca bine.
papadie spune:
Apropo de asta cu scarpinatul lui Marc pe picioare...daca totusi are o boala a copilariei si ei au stopat-o/agravat-o cu antibiotice???
Ce boli ale copilariei debuteaza cu febra????
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
babirusa spune:
E groaznic ce se intampla cu Marc , unde sunt pediatrii competenti din zona!
Lauraa, nastere usoara si un bb sanatos.
15 sapt.
Saso spune:
pt anca!
nu stiu daca sti ..despre compresele cu cartof puse la frunte, incheietura de la pumn a mainii si in sosete pe talpa!
scade febra foarte bine! am incercat pe pielea mea cind am fost insarcinata si am inceput sa am febra..si dureri de muschi.. mi-a scazut febra de la 38,7 la 37 in 40 min!
M-am infiorat cind am citit..si am zis ca trebe neaparat sa scriu..macar ce stiu eu mai bun si ce la mine a functionat!
sanatate multa la micut!
imi daulacrimile! orice..dar nu un copil chinuit de doctori incompetenti!..si in ce tara!!!..de ce grad de civilizatie!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
ps
va ajuta daca da-ti o cautare in formula as...la cele ce stiti mai bine de ce s-ar putea sa aiba Marc? acolo sint multe sfaturi utile!
va pupam
Saso spune:
sorry,
stiu ca nu se potriveste cu ceea ce se vorbeste acum aici.. asa ca am pus o intrebare aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25343
despre steuer erklerung.
multumesc
bb Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/