Viata in Germania (7)
Aveti cuvântul :-)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24043(partea a 5-a)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24405(partea a 6-a)
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Raspunsuri
tinatache spune:
MUENCHEN, DESTEPTAREA!!!!
se anunta un weekend superb asa ca haideti in parc! ce ziceti, ne intalnim duminica?
Cristina
Camelia spune:
Cristina, unde-s aia care anunta WE superb?Ca mie de aseara, de cand m-am uitat pe wetter.com si pe wetter.de,mi-a cam pierit entuziasmul cu care l-am convins pe barbatu-meu sa nu mai mearga si duminica la birou ci sa iesim undeva! Initial au zis aia ca e soare si cald si-acuma vad ca prognozeaza ploi cu nemiluita . Dar daca se inseala si va fi vreme buna, eu ma inscriu pe lista la intalneala!
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
tinatache spune:
papa, danke
cami, sa nu-mi spui ca iar ploua ca ... hai ca ascult mai atenta stirile si mai vorbim. Eu ziceam ca daca e frumos sa ne vedem in Englischer Garten pe dupa-amiaza.
Cristina
Camelia spune:
Ne intalnim numai noi, fetele, sau luam si copiii? Ca daca luam si copiii, eu il iau si pe barbatu-meu ca am, nevoie de baby-sitter.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
tinatache spune:
pai cum ziceti voi... ne vedem cu toti, cu catel si purcel? si apoi alta data numai noi gagicile;)
Cristina
Alina spune:
quote:
Originally posted by tinatache
pai cum ziceti voi... ne vedem cu toti, cu catel si purcel? si apoi alta data numai noi gagicile;)
Cristina
Sincera sa fiu,daca timpul ar fi bun in weekend mi-ar place sa mergem undeva,de ex,la Grünwald,Bad Tölz sau chiar la un gratarel in natura.
Dar daca tineti neaparat sa ne intiilnim duminica,cred ca vom veni,tre'sa-i spun lui Christian si cine mai vine dintre cunoscuti si stabilim.Ideea este ca ne-ar place sa vina si mamici si tatici,taticul nostru s-ar necaji sa-l lasam acasuca mai ales ca in weekend ne place sa petrecem impreuna.
Alina
Ella spune:
Alina ti-am scris o reteta de placinta cu spanac la Viata în Germania 6 pe pagina 10,în cazul în care te mai intereseaza aceasta reteta.Eu am probat-o si mi-a placut.
Ella
Alina spune:
quote:
Originally posted by Ella
Alina ti-am scris o reteta de placinta cu spanac la Viata în Germania 6 pe pagina 10,în cazul în care te mai intereseaza aceasta reteta.Eu am probat-o si mi-a placut.
Ella
Ella,saru'mina.Am pus-o la "Favoriten", o sa o probez curind si iti spun.
Alina
ariadna spune:
Darf ich mal kurz fragen, wie war's gestern, Cristina?
Nu de alta da' pentru mine ramane un subiect de actualitate exam. de limba (si sunt si tare curioasa sa stiu ce-ai facut)
ariadna
tinatache spune:
ariadna, am scris la sub. cu limba germana, initial am vrut sa scriu aici dar am zis ca daca tot am facut unul separat, sa-l folosim la maxim:)
Cristina