Uter retrovers

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

Dintre cele care au nascut si au avut uter retrovers....a reventi la normal uterul dupa ce ati nascut? Sau nu este o regula? Intreb deoarece si eu am uter retrovers....iar cand noi trebuie sa avem grija ca sunt anumite pozitii in care ma doare. Ma intreb ca daca revine la normal o sa scap de dureri in timpul si nu mai sune nevoita sa zic mai la stanga...mai la dreapta...:))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Si eu am uter retrovers si am ramas insarcinata dupa vreo 4 luni de incercari.
In sarcina nu am avut probleme, doar niste contractii nedureroase insa.
Am nascut destul de usor si repede.
La ciclu intr-adevar am dureri de ma urc pe pereti. Si, o sa radeti, la nastere nu am avut durerile pe care le aveam la ciclu cand imi venea sa mor. Am nascut de aproape 8 luni si inca alaptez. Nu mi-a venit inca ciclul. Sunt curioasa cum o sa fie acum dupa nastere. Daca o sa ma doara la fel de tare. Om vedea!
Va pup!

Mih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna! Si eu am uter retrovers. Am ramas greu insarcinata, dupa 4 ani de "eforturi", la prima sarcina, apoi dupa 8 ani de viata sexuala normala, fara eforturi deosebite in sensul asta. Daca vrei copiii incearca pozitii mai....deosebite, alte unghiuri... Apoi, in timpul sarcinii, nu a fost nimic in neregula, totul normal. Bafta!

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilinca
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Edel, si mie mi s-a spus ca dupa nastere exista mari sanse ca uterul sa revina la normal. Sper sa nu fim noi exceptiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

quote:
Originally posted by pisi-pis

Edel, si mie mi s-a spus ca dupa nastere exista mari sanse ca uterul sa revina la normal. Sper sa nu fim noi exceptiile...

sper sa fie asa......ca eu , cum am precizat mai sus cand mai am dureri. Am intrebat doctorul si mi-a spus ca este din cauza ca am retroversa uterina dureroasa. Cand sunt bolnava de 28 de zile ...lol...nu am dureri de burta decat rar, dar ma doare ingrozitor capul...de nu ma misc din pat 2 zile
O zi placuta
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Din ce stiam eu, uterul retrovers ridica greutati doar legat de conceptie, adica teoretic ramai mai greu insarcinata. Uterul nu e drept, vertical, ci este un pic curbat, ca un arc in burtica noastra. Cele cu uter retrovers au curbura in sensul opus. Daca o femeie cu uter normal trebuie sa stea pe spate pentru a ajuta sperma sa inainteze catre ovare, atunci unei femei cu uter retrovers i se recomanda sa stea pe burta pentru a ajuta mititeii sa inainteze.

Pe timpul sarcinii, uterul retrovers devine normal (pe masura ce creste sarcina), dar stiam ca din pacate revine la retroversie dupa nastere. Ce sa zic, nu-s informatii verificate, doar din ce-am inteles eu legat de problema asta, mai ales ca nu ma confrunt cu problema asta.
Oricum, retroversia uterului e chiar o problema minora pentru o sarcina. E bine sa stii de ea ca sa iti poti explica niste aspecte (de ce ramai mai greu insarcinata sau de ce ai anumite dureri in timpul sarcinii), dar in rest nu-i un pericol pentru supravietuirea unei sarcini.

13 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Scumpa mea si eu am retroversie uterina dar in timpul sarcinii uterul revine la forma lui normala si din aceasta cauza exista acele dureri.
stai linistita si multa sanatate iti doresc.

andreea mamica de theo si de florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput