"Mica" mea problema (si a sotului, ca nu poate dormi de...zgomot) sunt un fel de "coji in nas"(nu stiu cum le-as putea descrie altfel), probabil un fel de rinita pe care o aveam si inainte de sarcina, dar acuma s-a accentuat. De multe ori suflu nasul si...nimic, cojile stau binemersi mai departe undeva intre nas si gat, iar dimineata ma trezesc si cu niste mucozitati in gat care trebuie sa le scuip. De microb nu cred ca e vorba, deoarece analizele recente mi-au demonstrat ca totul e o.k. Am citit ca infundarea nasului e normala la sarcina, intrebarea mea este ce picaturi nedaunatoare sarcinii( disponibile in farmacii sau la plafar) as putea folosi ca sa-mi inmoaie cojile astea si sa le pot scoate prin suflare (eventual sa ma si vindece). Cu multumiri anticipate, Luciana.
cand am racit in sarcina , si aveam nasul infundat doctorul mi-a recomandat ser efedrinat 1 % amestecat jumi-juma cu ser fiziologic . Roxana & Marc
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
Exista un subiect pe aceasta tema pe a doua pagina a forumului, dar cred ca cel mai bine ar fi sa-ti intrebi medicul.
Buna.Eu sint in 13 sapt si acum citeva zile am racit f rau.
Pt nas am luat de la farmacie niste picaturi f bune Nazomer (sint cu apa de mare filtrata).Eu m-am simtit f bine.
Sper sa te ajute.
Ela2001 - 13 saptamini de la UM
Am avut probleme cu nasul infundat in timpul sarcinii si am folosit Marimer si Vibrocil fara nici un fel de probleme. Ambele se dau si la bebei.
Multa sanatate!
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov
Ser fiziologic.
Cand am avut gripa medicul mi-a recomandat si Plynth pentru copii.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)