Mamici Iulie-August 2004(59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna burtici!
Vreau sa va vad daca atunci cand vor fi bebei veti mai scrie atatea pagini pe zi,cu siguranta´!!!Fetelor ce de creme folositi dar la nici una nu am vazut sa spuna ca sunt speciale pentru femei insarcinate-eu una folosesc de la PENATEN-crema contra vergeturilor in timpul sarcinii si este foarte buna,la aproape 30 saptamani nu am nici o vergetura si sper sa nu-mi apara si mai am un ulei pentru bebelusi care este la fel de bun.
Cu masajele perineului e undeva o samanta de adevar si ajuta la nastere, dar depinde de cat te deschizi si cat de mare e bebe si asta e de la o femeie la alta.
Astazi merg cu moasa si celelalte burtici la spital sa vedem camera magica ce si cum trebuie sa facem,mult nu mai e si trebuie sa fac o proba.
Va pup dulce pe toate.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxana, da, healthy food sau pe aproape - ce sa fac??? Da, lasa ca stiu si eu ca e mai bine pentru mine...

La ciorapi eu nici nu ma gindesc - in primul rind ca eu ii rup repede si daca dau 250,000 lei sau mai mult pe ei, zau ca mi se rupe sufletul... Da aia cu banda adeziva sunt super - nu racesc eu asa usor pe "acolo" ca oricum nu port fuste asa scurte... In rest sper sa vina caldura ca sa nu mai am nevoie de nici un ciorap (oricum acum la pantaloni eu deja am renuntat la ciorapii 3/4 pe care ii purtam pentru ca imi era prea cald)...

Gabriela saptamina 26
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu una nu sunt deloc "paroasa" si folosesc aparate, nu ma deranjeaza cu nimic. Papa, e adevarat ca sensibilitatea creste acum ff mult....de aia te deranjeaza orice. eu una nu mai pot folosi masti de fata de nici un fel...ma ustura ingrozitor fatza. scrub folosesc fara probleme insa...cine sa mai inteleaga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Papadie, daca ai vedea ce pozitii de Kamasutra aplic la cosmetica ca nici barbati-miu nu m-a vazut in astfel de pozitii.Dar asta e,ca la doctor, ca tantile alea de acolo s-au obisnuit.Apeleaza la un salon de cosmetica,nu te mai chinui singura ca nu mai ai sanse.Epilatorul ma cam deranjeaza si pe mine si nu mai ma pot face singura (sotului ii este teama ca ma doare saracu').

Alice si restul, haideti sa mergem in grup la Active ca nu cred ca ii place cuiva sa mearga singura acolo.Deja suntem doua care vrem (eu si Diana).

alexa22gandi81 De unde se cumpara crema PENATEN?Cat costa?Ce ulei de bebe folosesti?

Hai, care mergeti?

Mergi la inceput

Alexandra, aici creme ptr gravide is ff putine (Chicco de ex..si cam atit...???) si scumpe, pe cind celelalte sunt mai la indemina.
zi-ne si noua cum e la camera magica, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Astazi ma duc la doftor si am sa il intreb daca am voie sa merg la active center, ca eu am regim special, sint sub tratament cardio si poate imi este interzis, habar nu am, oricum in principiu sint de acord ! Imi astept si sotul (ca sa faca pe taximetrul, nu de alta, ca acum nu ma pot deplasa prea mult in oras, eu neavind carnet de conducere !), si daca toate sint bune, dupa 5 mai sint available !
Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Acu am venit si io de la doctor, si mi-a zis ca sansele sa fie fetita sint 80%, colul are 4,2, e inchis perfect, asa ca am liber la orice fel de topaiala Am pus pe mine 7 kile, si de-abia intru in saptamina a 23-a...acu am 50 de kg, asa ca tot subtirica sint
Vorbeati de ciorapi...eu am putat la Bogdanelu cu banda adeziva, si eram asa de sexoasa, atit cit poate fi un hipopotam cu desuuri dar sint foarte practici.

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Nasoala treaba cu epilatul! Cred ca o sa imi iau si eu inima in dinti si o sa merg la un salon de cosmetica, desi e cam riscant chiar daca au ceara de unica folosinta!

Fetita Strumfita - 21 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna ziua la burtici! Ce faceti? Eu raportez tarziu ca am fost plecata putin. Si daca tot am iesit cu treaba m-am uitat si la niste mobila pentru bebei...

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Iren, bravo mama, oricum esti super bine la 40kg....sa te iti de mina cu Dana ca si ea in aceeasi categorie cu tine...cite kg s-au pus in ultimele 2 Zile? (nu daaaa....)
ai fost super marfa la "hipopotam cu desuuri"....mi-ai adus aminte de baletul elefanticilor alora cu fustite roz din desene animate, iti aduci aminte?
Alice intr-adevar, trebuie sa ii spui medicului de mersul la orice fel de gimnastica...sa fii sigura!!

Mergi la inceput