Mamici Iulie-August 2004(59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mersic, Monique. Vorbim pe PM.
Diana, io vreau acel regim. Nu pentru mine (repede va mai ganditi la prostii). Au unii din familie nevoie si cu toata bunavointa nu pot transfera!

Dana M 26 saptamani
29 ani si 9 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Papa, nu as putea sa refuz micii... si daca pe aia as putea, berea cu sigurantza nu as refuza-o.

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Roxi, pe Alexu il las singurel cu pustii din bloc si blondele de la master ...dar in weekend vine si el acolo, sa ne relaxam impreuna si sa-si vada printesele!
voi o sa-mi lipsiti enorm, o sa-mi fie dor de voi ....

Nicole 26 + saptamani

26 ani, DPN - 25 iulie 2004, dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

moatzelor...mici si bere, 'ai? Papa fa-ti mama un sprit slab de tot si bea-l, da-o incolo de pofta ca doar nu se intimpla nimic de la el...eu atitea cocktail-uri non-alcoolice idioate nu am baut in viata mea cit in astea 6 luni....o sa imi scot eu pirleala afterwards....ieri am baut dab fara alcool (stiti voi vorba aia, ceva-wasser). da' ma rasfat cu o bericica mica la 0 saptamina - 2 asa...ca mor de pofta.
hai ca vorba Gabrelei, saptamina asta ne invirtim in jurul kilelor. eu sunt in faza de expansiune zic, ca am inceput sa fiu burtoasa tare. si in faza acomodarii psihice, care sper sa dureze relativ putin ca nu e bine deloc.
Andreea, ai vorbit cu Miha? cum se simte Ozzy? e totul ok?

Mergi la inceput

Da, Rox, am vorbit cu ea ieri. Ozzy e acasa de luni seara si se reface pe zi ce trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Eu taceam malc, vinovata foc ca ieri am "ras" o bere cat am clipit, mi-am scos sosul la plimbarica dupa echo si am poftit la pizza , numai ca desteptii de acolo au inlocuit ardeiul gras cu ardei iute, era suuuuuper dar am simtit ca iau foc si..am dat-o pe bere!!! Dupa aceea, nu stiam cum sa ies mai repede de acolo ca nu mai aveam aer! Si a propos de hainute pentru noi, la Iasi, in afara de rochiile de seara care mi s-au parut dulcele, erau niste hidosenii de haine "de zi" imense si urate....Deci,eu ma alint cu bluzitze mulate dar nu am decat doua fuste care-mi vin. Am fost totusi la o croitoreasa si mi-am "comandat" o fusta si un sarafan semi-gravidos, sa-l port si dupa ca mi-a placut tare mult materialul. Sper sa iasa ceva de el...

Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Dar de Corina ce mai stiti?! Banuiesc ca alunelu e tot sub okiu' vigilent al shefului...
Pe cine sa mai strig!? Eliza, Polux, anapharm, Anas34, Laura...si mai sunt da' deja se lungeste lista....

Monica 27+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Sa stiti ca eu am mai scapat cate un pahar de vin sau bere la cate un gratar ca salivam (altfel nu puneam gura).Dar niste mici zau ca ar merge...hai ca ne facem singure pofte.
Am reusit sa-mi gasesc o pozitie tare comoda de dormit noaptea si anume cu o pernuta tare intre picioare (nu va ganditi repede la prostii....) si dorm bustean.Ca saracu' sot l-am desalat de cat am dormit cu picioarele calare pe el.
Hai cand facem un gratar???
Monique

P.S. azi am limbarita, mai bine zis am o zi mai lejera la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Vaz ca iar ati trecut pe subiectul acela "cu greutate" !!! Bravos natziune ! Si eu una am trecut pe berea fara alcool, da' tot aialalta mi se pare mult mai buna ! Iar aseara, de bucurie ca la control a fost totul ok si cintarul mi-a aratat 54 de kile - ce n-am avut eu in viata mea !!! - mi-am permis sa beau doua degete de vin alb superfain ... si recunosc ca am mai comis-o si in alte dati, dar tot asa, un deget-doua !
Alice

Mergi la inceput

Monica, Alina nu lucreaza azi de aia nu ne-a salutat inca, are ceva de rezolvat dar apare ea maine, cred...
Cori era plecata dar nu stiu daca s-a intors sau nu. Restul de absente... organizam comitetul de bataitza daca nu salutati din cand in cand

Mergi la inceput