Mamici Iulie-August 2004(59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Nicole, in cazul asta, sa ai grij ade tine si de bebic... Unde pleci anume?
Marina de ce nu vrei sa cumperi patutz pana in luna 9?
Monica, nici eu nu ii cumpar hainutze si din astea dar mobila nu cred ca afecteaza cu ceva. Oricum, deja i s-au cumparat de catre matusi hainutze si alte chestii asa ca... degeaba superstitia sau teama mea daca altii s-au apucat de strans "zestre" pentru bebe...

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ssarah, zice la carte ca trebuie neaparat sa informezi doctorul ca ai Streptococ de grup B. Ideea e ca se trateaza cu antibiotice intravenos inainte de nastere.
Spune ca riscul de infectare al fatului e scazut, nu toate mamele purtatoare transmit. Si m-am inselat, cezariana nu elimina complet riscul de transmitere.
Sanatate multa!

Monica 27+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Multumesc mult, Roxana! Oricum, o sa le repet saptamana viitoare!

Azi am fix 50 kg, ma gandeam sa va zic si voua! Am observat ca se intampla o chestie ciudata cu kg astea. De cate ori pun 1 sau 2 kg, cantarul le observa brusc, de pe-o zi pe alta. Ma cantaresc dimineata si zilele trecute, inclusiv ieri aveam 49, acul era chiar inainte de linie, si azi...50. Cum? Deci cu asta, sunt deja 7 sau 8 in plus! Bravo!

Fetita Strumfita - 21 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Andreea, pai e pacat sa nu cumperi, oricum e placut si relaxant sa le alegi in liniste, cred...io fiind consemnata in casa (sau pe foarte aproape) nu le-as lua pe indelete asa ca nu ma mai stresez deloc...:)

Monica 27+ saptamani

Mergi la inceput

Aaa...pai stati sa ma laud si eu! Am 21 de kg in plus!...Sa se faca buburuza mare...hehehe

Monica 27+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

roxi, n-am uitat mama, inca nu-s asa dusa incat sa uit de ce zice dr. de bebicu meu, mai ales ca stau cu urechile in forma de parabolica atunci cand merg si cu gura palnie, numa bine sa curga intrebarile mai usor, numa ca inca nu s-a pronuntat decat vag ... io si a mea intuitie, zicem ca e baiat, si toata lumea care ma vede zice la fel dupa cum arata burtica, da uite la o cunostinta de a mea i-a zis medicu pana in luna a 8-a ca are baiat si apoi la ultimu control de luna trecuta ca are fata, de a dat-o pe spate cu asa "stupiza", nu ca era rau, Doamne Fereste, se bucura sa fie orice, numa sanatos sa fie copilul, dar stii cum e ... Nici nu mi-a dat o hartoaga cu ceva dimesiuni, greutate, chestii sa vaz si eu cam cum e. A folosit la greu "pare" - "coloana pare intreaga, pare sa aiba greutate ok..."
Deci ...putintica rabdare.
Las sa vad ce zice nenea astalaltu cand m-oi duce la el.

Am citit ca vit A se recomanda intre 2000 -4000 UI, da ma crezi ca nu stiu sa fac transformarea ? La mate sunt cam tufa. Las cand ai tu timp mi-arati tu.

lia 25 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

In sfirsit am reusit si eu sa imi mai degajez biroul de ceva hirtii si pentru ca tot trebuie sa iau o pauza de cevasilea de mincare, va dau buna dimineata ! Mai, da'sinteti criminale nu altaaa, iar ati inceput cu mici si beri ? O sa visez la ele toata ziulica asta !!!!!
Am vazut si eu aseara ceva din emisiunea aia de pe prima, dar mi s-a parut subtirica, intr-adevar, pe discovery oamenii sint mult mai temeinici in prezentarea faptelor, ca deh, la ei nu stiu cum naiba se poate !!!
Roxi, suuces in periplul pentru achizitionarea de imbracaminte si sper sa aud numai vesti bune de la voi, sava treaca junghiurile, durerile si toate cele ... Afara este o zi superba si eu ma simt excelent, chiar daca am dormit cam din doi in doi si eu, ca nu-mi mai gasesc loc, iar daca dorm numai pe dreapta - cum vad ca este cel mai bine - intepenesc pina dimineata !!! Dar si asta face parte din deliciile sarcinii, nu ?
Lia, si mie doftora mi-a dat sa iau materna cu seleniu si pe prospect scrie intr-adevar ceva de vitamina A, dar eu una nu cred ca trebuie sa iti faci griji, de altfel Roxi ti-a si raspuns deja ... Eu le iau fara cricneala, ca la silueta mea zic ca imi sint necesare, ma si mir ca madam gineco s-a milostivit si mi le-a prescris !!!
Rain, odihna placuta si te invidiez, ce as mai pleca si eu ...
Va pup pe toate si sint pe aici, cu voi ...
Alice - 23 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Nicole vorba Monicai....dezertezi de-a binelea. o luna????
sa te simti bine si sa te rasfeti tot la fel...pe Alex cui il lasi? pustilor din bloc?
Andreea, pupici si sa iti revii cit mai repede!!!!
Diana de ce vrei sa refaci analizele asa repede? ti se pare ceva in neregula?
Monica, ai dreptate, daca nu tratezi streptococul se transmite si prin cezariana (dar, dupa cum ai mentionat, exiosta si purtatori care nu il transmit - adica nu sunt "vectori" - asa se numesc).
Lia nu te agita cu vitamina A, ti-am zis. acum poti lua si 3 pe zi, nu mai face calcule. poate cu ajutorul prenatalelor mai adaugi la kile, ca tot te plingeai tu ca nu ai pus nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Monica, o sa recuperez si o sa-mi dau corigenta, PROMIT !
o sa plec la 60 km de Bucuresti ...spre mare, probabil ca ati auzit de Lehliu Gara sau ati trecut pe acolo!

Nicole 26 + saptamani

26 ani, DPN - 25 iulie 2004, dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Pai le-am facut in 22 martie si de-atunci n-am ajuns la dr. de familie. Si oricum trebuie sa ma intepe, ca am de facut CMV si listeria.

Fetita Strumfita - 21 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput