Mamici Iulie-August 2004(59)
Raspunsuri - Pagina 12
Ssarah spune:
Roxi, bafta la cumparaturi, sa ne spui ce ai achizitionat...
Alexa - 27 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
papadie spune:
Ma doare in anumite pozitii d-aia m gindeam ca poate s-au incolacit matzele pe el...dar in special cind stau pe spate sau sezand ma doare.
Imaginati-va ca pe spate ma doare la riniki, cind stau pe dreapta da midrutza la fikati, cind stau pe stinga bubuie splina :) In picioare e Ok da' n-am voie. Sunt frinta dupa ce-am fojgait toata noaptea si ma mai inteapa sipe undeva prin vagin. Da' afara e cald, acu' am vazut ca-mi moare bambusu', pisica e-n calduri si concerteaza, s-a terminat cafeaua...trai nineaca :-) Si voua va arde de petreceri. Pfuuu fetele ce mi-ar placea sa ne vedem la o gradina la un tzap de bere si doi mici
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
andreea_s spune:
Buna dimineata la burtici! Sa aveti o zi buna!
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
roberta04 spune:
Ieri am vazut la singurul stand pentru gravide mai de Doamne ajuta din Iasi niste rochii de seara superbe!!! Ce rau imi pare ca nu te pot ajuta, erau niste chestii asa de ingenioase, de exemplu o rochie de matase neagra cu un model bej-auriu, larga de deasupra sanilor, dar cu plii foarte fini, cu doua bretele aurii si un sal negru pe umeri, din voal transparent, o nebunie-si costa doar 800.000...
Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani
roxanaz spune:
yuck nu imi ardeeeee de petreceri, da' ce puteam sa le zic la oameni, nu?
ah, da o gradina....!!!!! terasa la bereeeeeee!!!!!!
iubitzica Papa..aia e sciatica - daca doare cind stai pe spate s-a stabilit. eu stau mai bine doar pe jumatate culcata cu 24 de pernutze infipte la spate, laturi, samd (sunt o stringatoare de pernutze...ceva de speriat).
Andreea ce faci mama? asa scurt? busy azi rau?
andreea_s spune:
Papa, nu mai vorbi de bere si de mici... eu incerc sa mananc fructe si legume sa reduc ingrasarea si tu vorbesti de chestii d'alea bunele ?
Doamna Bibi spune:
Vai de fundul tau Papadie,cred ca te-ai plictisit si foarte tare stand numai in pat si toate bubele le simti dublate in intensitate.Hai ca-ti trimitem prin net neste mici cu neste bere reeeece si pupici .
Monique
andreea_s spune:
Nu, Roxi, incerc sa ma trezesc ca am avut un vis urat si m-a chinuit toata noaptea drept pentru care acum sunt cam ametita
andreea_s spune:
Papa, cred ca nu stai prost cu berea acolo... cu mici e mai greu... Sotul verisoarei mele care este neamtz vine aici numai cu gandul la mici si mananca 15 la o masa. A pus-o pe vara-mea sa ii faca acolo dar se plange ca nu au acelasi gust.
Dorsilia spune:
Neata!
Tre sa ma organizez la cap ca altfel nu mai mere mai, vorba banatanului:
1. roxi, o sa mai merg la un eco in curand ca sa ma conving ce si cum ca la asta nici colul nu l-a vazut, dimensiuni si alte cele nici atat nu stiu, deci...
2. am vazut emisiunea aia de pe prima aseara era programata mai devreme parca dar cu meciul ala....mie mi s-a parut "subtire" in sensul ca nu arata chiar toata nasterea de la inceput pan-la sfarsit cu tot tacamul...arata numai cum il scoate pe bebe si aia asa super fugitiv, nu direct. Oricum chiar si asa eu eram asa emotionata de-mi crescuse pulsul si cred ca aveam niste ochi mai mari ca fata, iar cand plangeau bebicii aia de la TV, sa vedeti ce se mai agita si bebicu meu, de parca ii auzea nu alta. La un moment dat am dat sonoru mai incet ca eu dadusem mai tare ca sa aud bine de tot ce se zice insa nu zicea mare lucru, sotul meu chiar a fost nemultumit ca se dau asa putine "detalii tehnice" si explicatii, si spunea ca la discovery emisiunile pe tema nasterii sunt mult mai complexe...el mai prinde cate una tarziu dupa 12, cand eu sforai demult. Parca "sex-sense" zicea ca ii zice si acolo pe langa alte sectiuni, legate de sex, normal, fertilitate, infertilitate, probleme de dinamica sexuala..etc...arata si despre sarcina si nastere.Deci sa nu va para rau celor ce nu ati prins emisiunea ca nu ati pierdut mare lucru.
3. mi-a luat sotul niste Prenatale, scumpe, de la Nature`s Bounty, productie USA, ca eu asa i-am zis sa cumpere, insa am observat ca au o doza de vitamina A de - 1,20 mg, si nu scrie daca sub forma de betacaroten, si nu stiu de ce mi se are ca e cam mult, mai ales ca scrie ca prea multa vit A nu e buna in sarcina. Roxi poate tu stii ca lucrezi in domeniu, sa ma luminezi la cap cu o informnatie, ce crezi ?
merci
lia 25 sapt de la UM