Mamici Iulie-August 2004(59)
Raspunsuri - Pagina 10
cristalina spune:
Roxana, imi pare rau ca aveti probleme cu mutatul. Sper sa fie cat mai rapida treaba sa nu tina pana in ultima clipa!
Nu te enerva ca nu e bine...(de parca daca spun eu te ajuta cu ceva, dar ca sa stii ca iti tinem pumnii!)
Monica 27+ saptamani
andreea_s spune:
Monica, nu au magazin, au depozit si atat
Gabi, nu stiu inca, o sa se mute azi si o sa lase un anunt cu noua adresa, cand aflu, va spun la toate
Va pup, plec si eu spre casa
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
cristalina spune:
Andreea, depozit voiam sa zic...deh, nu mai fonctionez la capacitate normala...:)))
O seara placuta celor care nu mai intra!
Monica 27+ saptamani
roxanaz spune:
gata, is acasa.
mi-au mai trecut si nerfii, vorba ta Monica...am mincat si m-am rasfatat cu trei clatite....acu' nu mai am nervi deloc, oare de ce?
Gabi mama dar "ansamblurile" de la mobexpert se dau si separat sau le poti comanda modificate usor (usi diferite, oglinzi,etc).
am facut si niste planuri de shopping diseara...si asa imi mai trec nabadaile.
rain spune:
am aparut si noi de la doctor !
in primul rand sa va zic de Badiu ...era asa bine dispus, tot nu vroia sa-mi dea drumu' de acolo (si mi-a placut, da' sa nu va ganditi la prostii)!
m-a masurat pe toate partile, a ascultat si inimioara puiutei si despre analize ce sa va zic ...sint ANEMICA hehehehehe cu 10 kg in plus, asta e culmea, asa ca mi-a dat sa iau fier incepand de acum si inca 3 luni dupa ce nasc si mai am de facut o analiza care se numeste Electroforeza hemoglobinei.
despre placenta mi-a spus ca nu am motive sa ma ingrijorez, ca e importanta functionarea ei si pana acum e totul ok, dovada fiind dezvoltarea puitei, asa ca aspectul (calcefierile) nu ne intereseaza.
ieri am primit de la medicul de familie "Carnetul gravidei" in care a completat si dra de familie si pe care i l-am dus si lui, i-a placut si lui Badiu cum e facut asa ca a tot completat pe acolo, ma asteptam sa zica ceva de genul "e prea mult de completat si lasam pe alta data", dar nu ....a scris pe acolo o gramada de chestii.
si incepand de acum o sa ma vad mai des cu el, adica din doua in doua saptamani si cred ca tot la Diagnosis o sa ma duc, mi-a placut mai mult decat la CMU !
pupici la burtici si pitici ...am de citit o gramada din urma, vad ca ati scris mult de tot!
Nicole 26 + saptamani
26 ani, DPN - 25 iulie 2004, dr Badiu A.
roxanaz spune:
Nicol-ule () sa vezi ce smotoceala primesti tu cind vii pe msn....ai absente cu ghiotura, nu stiu cum o sa le motivezi...
bravo ca e totul ok. vezi ca electroforeza dureaza o saptamina (adica rezultatele).
roller025 spune:
Pa, fetele, am plecat la film. Ma duc sa vad "21 de grame"
Va pup.
Dana M 26 saptamani
29 ani si 9 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
Marina spune:
fie-mii i-ar tb vro doua sifonere asa ca daca aveti fetitze si va stiti cu mana larga merita investitia!
patut din lemn lemn simplu si fain mi-am luat de la hauk cu 4 mil in 2002 si acum vad ca au modelul cam la acelasi pret la cora , la loris.Partea proasta e ca la nivelul de jos mandra mea il salta fara probleme si are doar 1 an si 4 luni.
Masutza cu caditza daca aveti de unde sa o imprumutati imprumutati-o. e super folositoare dar pana la max 6 luni. Dupa aia sa va vad pe unde o ascundeti.
Patul sa fie din lemn nu e chiar esential insa sa aiba multe nivele si saltea f buna. De asta sunt contra celor de nailon. De voiaj sunt Ok dar de toata ziua saltelutza aia e crunta.
Vreau idei de camere de bebei am mai zis...am doua de mobilat....unde vad niste camere de-a gata web, reviste...
cei care stau in dr taberei...am inteles ca la sf lui aprilie se deschide sphera , mall-ul dedicat materialelor de constructii si amenajari interioare...aveti detalii despre asta?
si sa nu ma mai intrebati de patuturi pana in luna 9 ca am io o superstitie legata de asta
alice2004 spune:
Acusi venii si eu de la doftoriceala ... daaa muuult mai duraaaa !!!! Zici ca toata lumea e gravida in zilele astea sau are de facut ceva analize sau controale ! M-am dus mai devreme, doar doar oi termina in timp omenesc, dar cind am ajuns deja era ca la miting si la gineco si la cardio ! Nu mai zic la cardio, ca erau doar mosi si babe superstrofocati ca pe ei nu ii primeste in ordinea bonurilor - cred ca se intrebau ce naiba cauta o gravida pe acolo !!???
Anyway, vesti bune, bebe este ok, zice doftora ca am 24 de sdaptamini, herghelegiu mi-a spus 23, acum ce mai conteaza citeva zile incolo sau incoace ... si mi-a dat materna cu seleniu - o fi zis ca mi-a ajuns cit am fost fotomodel !!!!! Contractii nu sint, bebe este undeva sus, asa ca nu apasa pe col, intr-un cuvint OK ! Nu mi-a dat nici alte analize de facut (o iubesc pe doftora asta !!!) si ma bucur ca a fost satisfacuta de rezultatele ecografiei - banuiesc ca nu se astepta la ele, ca zicea ca la hipertensiunea mea ar putea aparea probleme, iar eu tot incerc sa ii explic ca HTA in cazul meu este pe sistem nervos, ca ori de cite ori pun piciorul in policlinica sau la vreun cabinet medical, pulsul o ia razna si e nashpa ! Devreme ce sarcina evolueaza bine si acasa tensiometrul meu nu a sarit niciodata de 12-13, ba uneori coboara pina la 9 (chiat cardioloaga mi-a redus 1/2 de pastila de tensiune - mammmaaaa ce eveniment !!!), eu una nu imi fac griji ... Bebitza sa fie sanatos !!!!!
Cam atit de pe frontul din sectorul 3 Bucuresti ... Acum ma duc sa maninc ceva, ca lesin de foame la cit am stat pe holurile de la cabinetele alea, plus cit mi-a mai luat sa vin pe jos acasa, ca e asa de frum os afara ...
Vorbim a little later ! Va pup pe toate !
Alice
Ssarah spune:
Hello gagicutze,
Tocmai mi-am luat si eu analizele si vad ca nu stau prea bine, Roxi help pana ajung la medicul meu la sfarsitul saptamanii..
La hemograma cu formula leucocitara spune ca am "Anemie normocroma normocitara" si "Leucocitoza usoara".
Valorile anormale sunt:
nr. leucocite 10.03 (normal 4.00-10.00)
nr. eritrocite 3.28 (normal 3.80-5.10)
hemoglobina (Hb) 10.6 (normal 11.70-15.50)
hematocrit 29.08 % (normal 35.00%-45.00%)
limfocit 18.3% (normal 20.00%-55.00%)
La secretia vaginala:
rare colonii de streptococ hemolitic grup B
celule epiteliale poligonale - relativ frecvente, izolate si in gramezi, plicaturate in proportie de ~60%
leucocite - relativ frecvente
levuri- rare, unele inmugurite. hife, pseudohife-prezente
flora microbiana- gradul LBG 2b (flora mixta polimorfa)
Cam asta este ce mi s-a parut anormal. Am intrebat pe o dr de la analize si mi-a spus ca se pare ca am o candida (am luat ampicilina pt o infectie urinara care mi-a trecut, si vad ca i-a luat candida locul)
Vineri merg sa-mi iau si analizele de toxo si listeria si apoi la control....sper ca macar astea sa iasa bine...
In afara de asta m-am apucat sa repar diverse mici probleme la dantura si mi-a pus o solutie sa-mi omoare un nerv, de ma doare maselutza de azi dimineatza incontinuu ca simt ca ma sui pe peretzi...Deci maine la dentist...Asa m-am saturat de mersul pe la doctori...
Si ca sa puna capac la toate azi a observat al meu sotzior ca am facut celulita pe fese, asa ca ma gandesc serios sa mai reduc din dulciuri ca la capitolul mancare nu prea mai am ce sa reduc (abia astept sa treaca ziua asta minunata si sa ma trezesc maine mai in forma...parca ar fi fost marti 13).
Sper ca nu v-am indispus, dar trebuia sa ma descarc cumva..
Pupici
Alexa - 27 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel