despre sarcina

despre sarcina | Autor: cataloasa

Link direct la acest mesaj

as avea si eu o intrebare: cum va simtiti fetelor care aveti 16 saptamani de sarcina, cat v-ati ingrasat, vi se vede burtica aratati ca niste mici gravidute
eu sunt la Dr. Ion Ionut la giulesti si am o parere deosebita despre el, mai ales ca si cumnata mea a nascut acum 3 luni si totul a fost ok dar astept si alte raspunsuri...
nu ma uitati!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

La 16 saptamani ma ingrasasem 5 kg si burtica mi se vedea doar putin, in schimb nu mai puteam purta hainele dinainte, pt ca mi se ingrosase talia considerabil.
Sarcina usoara in continuare!

Anemona, 27+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna Cataloasa!
Eu am 17 sapt. si 1 zi, si m-am ingrasat 3,5 kg....dar tot am "pus" pe burtica(deci am o burtica uriasa-deja port salopetuta de gravidute).
Tu zici ca ai 16 sapt, inseamna ca vei naste prin sept. Vezi ca la Interzis barbatilor e un subiect "Mamici de sept-oct 2004" unde postam cele care nestem in acea perioada. Haide si tu acolo, si vei putea schimba pareri cu burtici de aceeasi varsta cu a ta(aprox).
Te asteptam acolo!
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt. si 1 zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, mamicuto!

Am 18 saptamani si 3 zile si pot sa-ti spun ca pana sapt. trecuta nu luasem in greutate decat 500 gr., chiar intrasem in panica. Dar totul este ok, am luat intr-o sapt. 2 kg., asa ca recuperez in forta. Mi-a fost cumplit de rau in primele 4 luni, acum e din ce in ce mai bine, crestem amandoi si de-abia asteptam sa mergem iar la echo sa vedem marea veste: fetita sau baiat. Iti uram sarcina usoara in continuare si nastere la fel!
Ionela si BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Eu pana acum (sapt. 22) abia am pus 1-2 kg,dar burta este enorma,se vede din fata si din profil destul de bine.
La 18 sapt. deja am aflat sexul buburuzei (putica), dar eram pe minus ca intrasem deja in panica,dar totul este ok.Nu am avut greturi dar nici pofte.
Hainele dinainte le port si acum,doar ca nu mai pot incheia nasturii la camasa si la pantaloni (mi-au crescut sanii si burta destul de mult),in schimb din spate nu se vede nimic.
Sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelau spune:

buna fetelor nu stiu cum este la voi dar desi sunt doar in opt saptamani mananc de sparg.Nu imi este de loc greata dar imi este mereu foame.E bine? As vrea sa ma opresc din rontatit dar mi se cam taie picioarele de foame.Ce sa fac?Astep sugestii va rog

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Adela,eu nu cred ca ai ce face impotriva poftei astea nebune de mancare care apare,doar sa incerci sa te abtii la dulciuri.Fii fericita ca n-ai greturi.
Mie mi-e si rusine cate kile am pus...4kg si-s in 13 saptamani.Dar eu am pus constant,adica la 6 saptamani cand am facut testul de sarcina eram un pic mirata ca ma ingrasasem 2kg.
Doctorita zice ca subponderalii iau mai mult in greutate...eu aveam 46 kg la 165cm.
In curand o sa arat ca o balena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sanziana, gasesc si eu una slaba ca mine! Si eu tot 47 de kg. aveam la 1,60.Am luat 20 kg pe perioada sarcinii pe care le-am dat jos in mai putin de 2 luni, asa ca acum am tot 47 de kg.
La 4 luni inca ma imbracam cu hainele obisnuite dar cu fustele pe elastec, in ultima perioada m-am umflat mai mult!
Dar eu sunt super fericita ca acum arat ca inainte , nici nu zici ca am nascut!!
Va doresc si voua la fel!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Monica,eu nici nu indraznesc sa sper ca o sa revin asa repede dupa nastere la starea normala ca tine.Felicitari!!
Eu sunt terorizata ca o sa fac vergeturi,deh...eu mai am cateva pe fund si pe spate din adolescenta.Mama dupa 3 sarcini n-are vergeturi,decat cele mostenite tot din perioada adolescentei(pe pulpe in fata).Poate m-o ajuta materialul genetic.
Dar cu sanii cum stati,fetele??Hai sa ma laud eu,macar cu atat..
de la 75C am ajuns la 75D
13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanaa spune:

Buna,

Eu am mancat ca disperata cat am fost gravida desi stiu ca nu erau pofte pentru ca poftele le diferentiam clar (adica daca nu mancam ATUNCI mi se facea rau). Oricum am pus vreo 20 de kg pe mine si le-am dat jos treptat pana acum cand bebita are 8 luni. Va doresc sarcina usoara si multa sanatate ca de slabit o sa aveti tot timpul dupa aia (chiar daca nu o sa vreti de ex. e 3 noaptea si eu ...cant despre pasarele care dorm si sper...sa ii treaca cheful de joaca la ingerasul de langa mine si sa ii vina somnul)

Mergi la inceput