simptome ale graviditatii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Buna la toate fetele,
..si eu am stiu imediat ptr ca aveam ciclul regulat si cum am vazut ca nu mi-a venit in a 28-a zi mi-am si fact testul care a iesit pozitiv, ba chiar cu a doua liniuta clar vizibila..
..nu am greturi,am mai avut mici incidente de varsaturi atunci cand nu mananc, in rest nu am probleme de greata doar o oboseala crunta si mare pofta de mancare si bineinteles sanii mari si durerosi..
..poate sa am o explicatie ptr lipsa varsaturilor..eu merg la dr homeopat si am luat Sulfur care cred ca m-au ajutat la rezolvarea mai multor probleme..ba chiar am vazut la emisiunea de pe Prima, Academia mamicilor,duminica ora 13/18.04.04...a fost invitat chiar dr Sararu la care merg si a explicat ca exista aceste minerale care ajuta la diminuarea anumitor simptome la gravidute, cum ar fi arsurile,greata..etc

o sarcina usoara si multa sanatate..

pupici
laura

DPN 18 NOV - bb 10 sap de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu am avut nici un simptom deosebit de cele obisnuite dinainte de menstruatie. Dupa 8 luni de incercari esuate, am simtit pur si simplu ca luna aceea poate fi altfel. Am facut testul chiar in ziua in care trebuia sa imi vina menstruatia - 3 teste - si m-am bucurat enorm pentru cele 2 liniute. Greturi am avut foarte putin si foarte usoare, de pe la 8 pana pe la vreo 10 saptamani. Am avut insa dureri gen apasare in partea de jos, aproape continuu in primele 12 saptamani.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput