Buna la toate fetele,
..si eu am stiu imediat ptr ca aveam ciclul regulat si cum am vazut ca nu mi-a venit in a 28-a zi mi-am si fact testul care a iesit pozitiv, ba chiar cu a doua liniuta clar vizibila..
..nu am greturi,am mai avut mici incidente de varsaturi atunci cand nu mananc, in rest nu am probleme de greata doar o oboseala crunta si mare pofta de mancare si bineinteles sanii mari si durerosi..
..poate sa am o explicatie ptr lipsa varsaturilor..eu merg la dr homeopat si am luat Sulfur care cred ca m-au ajutat la rezolvarea mai multor probleme..ba chiar am vazut la emisiunea de pe Prima, Academia mamicilor,duminica ora 13/18.04.04...a fost invitat chiar dr Sararu la care merg si a explicat ca exista aceste minerale care ajuta la diminuarea anumitor simptome la gravidute, cum ar fi arsurile,greata..etc
o sarcina usoara si multa sanatate..
pupici
laura
DPN 18 NOV - bb 10 sap de la UM
Nu am avut nici un simptom deosebit de cele obisnuite dinainte de menstruatie. Dupa 8 luni de incercari esuate, am simtit pur si simplu ca luna aceea poate fi altfel. Am facut testul chiar in ziua in care trebuia sa imi vina menstruatia - 3 teste - si m-am bucurat enorm pentru cele 2 liniute. Greturi am avut foarte putin si foarte usoare, de pe la 8 pana pe la vreo 10 saptamani. Am avut insa dureri gen apasare in partea de jos, aproape continuu in primele 12 saptamani.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)