Dragii mei, am si eu o problema si va rog din suflet sa-mi raspundeti!
Firma de la care am iesit in concediu de maternitate functioneaza doar "simbolic" si cred ca sefii vor sa renunt la ea. Mi-au propus (zic ei ca sa fiu sigura ca am unde ma intoarce) sa ma transfere la o alta firma din acelasi grup din care face parte si cea la care am lucrat, in felul urmator- sa fac o cerere de intoarcere la serviciu sa "lucrez" 2 zile la timp in care sa ma transfere la cealalta firma si pe urma sa fac alta cerere, de reluare a concediului de maternitate pana implineste fetita mea 2 ani. Am uitat sa va spun ca sunt in concediu de maternitate de 1 an si 4 luni. Ce ma "doare" pe mine de fapt este urmatorul lucru: indemnizatia pe care o primesc eu acum este de 6 600 000 lei. Ei mi-au spus ca daca fac ceea ce mi-au propus ar urma sa pierd doar 300 000 lei (banuiasc ca vor sa spuna ca o sa iau cat "se ia" acum). Sunt in ceata... mi-e teama sa nu fac vreo miscare gresita si sa iau mult mai putini bani...
Vreau sa am unde sa ma intorc, dar nu vreau sa fac vreo miscare gresita, asa ca va rog din suflet sa-mi raspundeti!
va multumim frumos! Dara si Darisor
Daca vei citi unul din subiectele din top-ul paginii, referitor la Precizari din parte Casei Nationale de pensii, vei vedea ca in situatia ta la revenirea in CIC vei primi tot atata cat primeai inainte de revenirea la servici.
Din punctul eu de vedere, in situatia prezentata de tine, nu sunt probleme.