Mamica de mai-iunie (36)
Raspunsuri - Pagina 4
iuliana c spune:
'neta fetelor!
hai la apel!!!
Laurina vorbim.
Mihaela mi-ar place sa poti sa ajungi si tu azi la
cursuri
Irinel cum a fost la control?
Ralu,sanatate multa Ioanei!
iuliana & din burtica (30+ sap.)
anacami spune:
Buna fetelor,
intr-adevar, cam liniste pe la noi!
Iuliana, s-ar putea sa ajung si eu astazi la cursul de la Municipal, dar nu stiu sigur.
Daca ajung, cand si unde ne intalnim? Direct acolo? Sper sa ne recunoastem!
In rest, eu ma simt bine, bebe este activ, saptamana viitoare voi face o alta ecografie (de abia astept!) si sper sa fie totul ok
DPN 9 iunie 2004 (baiat)
Irinusha spune:
Buna fetelor burticoase!!!!
Eu sunt la apel ... ca intotdeauna! :)
Tocmai am venit de la a doua sedinta de acupunctura, am fost tot la moasa de data trecuta. De data asta nu mai m-a controlat, ca a spus ca nu are rost, nu conteaza cat de dilatata sunt ci cum e pregatit corpul si copilul. In schimb m-a sfatuit sa-mi "ascult" corpul, adica cand imi e somn sa dorm ( ca nu cumva sa inceapa travaliu seara si eu sa fiu obosita ... ca dureaza mai mult), cand am chef sa mananc sa mananc ... si sa nu exagerez cu nimic. Totul in liniste si mai bine cu burta in sus!
M-a intrebat daca am avut contractii - de parca nu as fi fost prezenta la ei in caz de contractii ... chiar daca ea mi-a spus sa vin cand sunt intense ... de parca as putea sa astept ;) - si i-am raspuns si eu ca habar nu am cum sunt, ca nici din cele nedureroase nu am avut. Si ca nu, ca am avut, dar nu am stiut eu, ca daca sunt dilatata si copilul e jos, atunci am avut. Deci, am avut si eu HB-ui (asa le spune?), dar eu fiind cu pluta habar nu am avut. Ca sa vedeti ... am impresia ca sunt cam "nesimtita" ... Asta e ...
Cam atat de la mine ... azi e soare, sotul vine la pranz la masa ... deci o zi buna!
Va pupic si mai trec pe la voi! O zi minunata!!!!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 37+ saptamani din burtica
Laurina spune:
Anacami, imi permit eu sa-ti raspund, la Iuliana in profile, gasesti albumul ei cu poze, este o frumoasa si asa poti sa o recunosti (sunt si eu la prieteni), te asteptam
Irinusha uite ca ai prins si sedinta 2, ca te intrebai daca mai apuci, inainte sa vina surprizuta, poate mai prinzi si pe urmatoarele:)
pupici
Laura cu bebita, sapt 30+
iuliana c spune:
Anacami,ma bucur ca esti bine!Noi ne intalneam la metrou,de obicei...dar in caz ca intarziem,ne vedem inauntru,ca nu prea este vreme de stat afara...O sa ne recunoastem noi
iuliana & din burtica (30+ sap.)
ralu spune:
Buna fetelor!
Multumesc pentru gandurile voastre bune pentru fetita mea! Este un pic mai bine! Nu prea vrea sa manance, tuseste si cam sta pleostita.
Voi ce faceti? Vad ca cele mai multe va duceti la cursurile de pregatire! Poate ne povestiti si noua ce v-au mai instruit.
Mona, eu stiam ca foarte multe femei fac candidoza in timpul sarcinii. Deci s-ar putea sa nu fie nimic grav. Oricum multa sanatate!
Iuliana, tu ai mai vorbit cu Nally? Ea cum se simte, dar Sebastian?
Va pup pe toate!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (31+ saptamani)
madutza spune:
Buna burtici si BB-ici,
Hop si eu, am reusit sa mai merg la un internet, ca noua tot nu ne-au instalat...
Felicitari pentru Nally!!!!! sa ai un BB care sa-ti aduca numai bucurii toata viatza!!!! Hai care urmeaza????
Noi suntem bine, in afara de durerile de oase care ma chinuie in unele zile ingrozitor. Dar o sa scap si de astea. Am luat deja 17-18kg, asa ca sunt tot in frunte si am o burticaaaa. Ce nu-mi place este ca am fata cam umflata si am facut gusa, dar incerc sa nu ma uit prea mult in oglinda....
O sa nasc la Municipal cred, ca dr. meu pleaca din tara mai devreme decat ma asteptam si asa ca m-am dus la altcineva. A propos cine mai naste la municipal? eventual cu dr. Horhoianu? Stiti lucruri despre el? E nasol sa iti schimbi dr. in ultima clipa, dar asta este....
In rest ce sa va mai spun? Imi pare tare rau ca nu sunt in fiecare zi aici sa vorbim, asa nu pra am ce sa va raspund, ca nu sunt la curent foarte bine cu ce se intampla. Va citesc de pe tel. mobil, dar nu e acelasi lucru.
Va doresc nastere usoara, daca nu mai reusesc sa intru si apucatzi ca nasteti!@!!!
Va pupicesc pe toate cu foc
Madutza & ingerasul din burtica in 35+ saptamani
monet spune:
dragilor de voi,
care-ti fi pe la cursuri, care pe-acasa, va doresc o seara placuta (ca imediat ii seara la voi).
irinel, sper sa ai noroc sa-l prinzi (de-un picior, macar:)) pe nenea doctoru' dupa sedinta de eco. sa vii sa ne spui ce si cum. da' io stiu ca totu-i bine!
madutza, uite mai, ca ti-ai mai bagat si tu nasucul pe-aici! ma bucur ca esti bine, durerile de oase fac parte din 'situatie', asa ca...... bine ca mai auzim de tine. de ce nu va instaleaza aia internetu-acasa odata?! ca dupa ce vine bebe n-o sa mai ai tu vreme sa umbli teleleu pe la internet-cafe-uri.... nu?! pupici scumpi, ai grij' de tine, ne mai auzim, da?
ralu, las' ca-si revine ioana - au micutii astia o energie ca nu-ti vine sa crezi. sint sigura ca pina miine o sa fie bine de tot! din fericire pentru mine, eu nu am candida, doar dadeam sfaturi din ce stiam, ca exista tratamente foarte rapide cu unguente interne.
irinusha, ce fain de tine, cu sedintele de acupunctura. eu as avea incredere ca iti vor ajuta la marele moment. au dreptate si babetele tale: stai cu burta-n sus si fa ce-ti dicteaza inimioara, ca sa fii pe deplin odihnita (cit se poate, na ).
uite, si eu am hotarit azi dimineata (cind am deschis ochii doar la 9am ca aseara am avut, pe neasteptate, musafiri care au plecat doar la 3 noaptea!) sa imi iau zi libera - voi sta afara (e asa frumos, din nou, doar un pic-pic mai frigut ca ieri - ieri au fost 25 de grade!) si voi reciti bucatele din teza mea ca sa ma 'tin in contact' :).... serios, mai am de adaugat la capitolul 'concluzii', asa ca o sa vad. da' lejer, nu stresant, deci si burtica mea va sta 'in sus'!
laurina, fii insistenta miine la nenea doctoru' sa-ti dea ceva care sa ajute, sa nu mai suferi cu candida aia aiurea. insista, te rog! din ce imi amintesc eu, parca 'terazol' sau numele ingredientului 'terconazole' e cel mai indicat pentru gravidute: e eficient si deloc daunator pentru bebel. e unguent pentru inauntru.
piatra lunii, sigur, incearca si tu medicamentul ala! ce ai de pierdut?
pupici, mwa-mwa-mwa
mona (cu lia mica in burtica - "38+" saptamini)
anacami spune:
din pacate a intervenit ceva la servici si nu mai pot ajunge la curs.... Poate data viitoare!
DPN 9 iunie 2004 (baiat)