Cum va intelegeti cu soacrele?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mozi spune:

Bine spus.. "Fereste Doamne de mai rau!"
Citind unele din mesajele voastre imi dau seama ca pot exista si probleme adevarate cu SOACRA. Nu pot spune ca relatia pe care o am eu este din cele fericite, desi mi-as fi dorit foarte mult. Incerc sa-mi spun tot timpul ca tot ceea ce face este din dragoste. Ce conteaza ca desi avem si eu si sotul peste 30 de ani ne trateaza tot ca pe niste copii fara minte... Ce conteaza ca de cind am venit de la materinitate nu exista un lucru bun pe care sa-l fi facut pentru copilul meu (noroc ca are o bunica sa-l ingrijeasca cum trebuie ca altfel cine stie ce s-ar intimpla!). Ce conteaza ca nu respecta nimic din ceea ce ii spun ca ar trebui sa fie facut pentru ingrijirea celui mic ("nu trebuie sa te iei dupa tot ce citesti ce copii de acum o suta de ani asa erau crescuti?"). s.a.m.d.
Important este ca are insa gria de copilas si asta e totul.
Raspunzind intrebarilor, cel mai bine ne intelegem cind suntem departe una de alta, nu vorbim decit de vreme si sund de acord cu tot ceea ce spune.
M

PS. Scuze ca am dat asa buzna in aceasta comunitate. Abia azi m-am inscris pe forum si de citeva ore bune citesc ceea ce este postat. La acest subiect insa nu m-am mai putut abtine.
Sper sa ne cunoastem mai bine.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Offf,off,of! Ce rau mi se face cand citesk mesajele fetelor care spun ca nu se inteleg cu soakrele lor....si cica omului ii vine mintea la kap, la batrinetze, fleoshk! Cand ai avea pretentzii, ca deh, e si ea femeie, a fost tanara, sa zica merci ca si-a gasit fii-su pe una care sa-l "preia" de acum inkolo cu tot ce implika munka intr-o casnicie, spalat, calcat, gatit, si sa se bukure ca ea, SOAKRA, a scapat de atitea munci obositoare, uite ca reacztiile sunt tocmai inverse...si viatza asta e asha de plina de lukruri urate si de oameni ciudati si rai, incat ar fi logik sa nu ne mai cream si in familie astfel de probleme. Ce intzelepciune la batrinetze nene, ca io cred ca se cheama scleroza (in cazul unora ). Sau or fi madamele asa lipsite de probleme si or avea atita enerjie incat nu au pe ce s-o consume si se afunda in rautatzi d-astea .
Eu zic Doamne ajuta, s-o tina sanatoasa si normala pe sokrela mea, care e o fata de aur! De ex, acum doua zile a venit la noi cind eram plekatzi la servici, si a stat 10 ore, a calcat fro 16 camashi de-ale lui fii-su, fro 4 perechi de pantaloni (tot de-ai mnealui) si fro 4 bluze de -ale mele . Pe deasupra ne-a mai facut si minkarika la comanda, ce am vrut noi, adika fro 4 feluri de minkare, sa ne-ajunga o luna . O soakra ca a mea va doresk fetelor! Sa le vina mintea la kap (mai bine mai tarziu, decat niciodata!).

danat

Mergi la inceput