Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 11
Andrada spune:
Hai ca m-am uitat si eu la Costco al meu azi:D
N-avea RL dar avea altele misto....si cum zicea si conc, la preturi bune,
Laura_T mamamia ce backyard ai!, pe la noi pe aici se mai construiau vreo 12 case ....
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
amuleta spune:
Draga Laura, sa stii ca pe mine afirmatia ta ma jigneste, ca si eu sint medic.l Este foarte usor sa generalizezi si sa jignesti.
conchita spune:
da, Oana aveau si king size, iti spun sigur, ca m-am uitat intentionat si la marimi, noi avem queen aici dar cand ne mutam o sa schimbam. aveau si niste lenjerii de pat super, matase egipteana la $50 de exemplu si bumbac suta la suta cu 10 mai putin. n-am inteles ce e ala Modal? ce fel de material e asta? banuiesc ca sintetic, dar de care? chiar ma gandeam la tine si la Laurele in seara asta fiind acolo, ca voi vorbiti mai des despre cumparaturi la Costco, oare exista aceeasi marfa concomitent la toate filialele lor din tara (ca sa ma exprim ca la telejurnal)? primul impuls a fost sa pun mana pe tel. si sa te sun satz zic vino repede ca au bagat fulgi in perne la costco. :))
Oana_B spune:
Bey ce dotati sunteti voi acolo, nu-i cant io lu' sota-miu degeaba sa ne caram naibii de aici ca ne mananca reumatismu:))))))) si magazinele sunt mai bune
Oana_B
conchita spune:
ahaa, deci nu gasesti aceleasi lucruri la toate costcourile din lume? hm, atunci mutati-va aici, no! :) io la carti ma pierd, abia m-am abtinut azi sa nu dau iama in ele, am respirat adanc si m-am indreptat ca tarata in urma calului spre departamentul mancaruri, stra-stra-..-strabunicii mei -oamenii din epoca de piatra care vanau ca sa manance- ar fi fost tare mandrii de mine sa vada cum aleg hrana stomacala in loc de aia spirituala :)) imi facura pofta fetele astea cu limbile lor straine sa imi cumpar un manual cu cd de invatat japoneza, dar, lasa ca nu plec maine la tokyo
Costi spune:
Va rog sa ma iertati ca intervin in discutiile voastre, dar am o mica rugaminte la voi:Care este diferenta de fus orar intre Bucuresti(Romania) si Oregon?
Multumesc!
Cleomax spune:
zece ore. acum e ora 16 in ro, in oregon e abia 6, fetele inca nu s-au trezit. si nu e nici un deranj, oricine e binevenit sa scrie aici.
Laura Takacs spune:
Scumpa mea, Amuleta, daca citesti cu atentie mesajul, chiar ma autocorectez spunand "sa nu generalizez ca intru in pacat". Scuze daca te-ai simitit ofensata.
In alta ordine de idei, azi e Bring you daughters and sons to work day, cel mare e cu mine aici, ma inghesuie la birou. E foarte excited.
Va pup si o sa revin mai tarziu daca pot.
mn spune:
quote:
Originally posted by Costi
Va rog sa ma iertati ca intervin in discutiile voastre, dar am o mica rugaminte la voi:Care este diferenta de fus orar intre Bucuresti(Romania) si Oregon?
Multumesc!
daca ai nevoie si pentru alte state: http://www.worldtimeserver.com/
Andrada spune:
Si la noi au venit cu cupiii. Anul asta m-am pregatit cu ciucalati si creioane colorate. Melanie tocmai mi-a desenat un iepure. Are ochi albastri parul blond si o mina mereu pe Dan fratele mai mic.
Va mai zic pe masura ce evolueaza lucurile...
Anul trecut s-a lasat cu fugareala cu scaunele cu rotile,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele