Mamici Iulie-August 2004(58)
Raspunsuri - Pagina 2
alice2004 spune:
Alina, dar chiar pina acum nici un ecograf nu a putut sa iti spuna exact sexul lui bebitza ? ...
Alice
PS - scuze pentru intrebare, dar eu nu imi amintesc cele scrise de tine inainte ...
andreea_s spune:
Roxi, si eu am zis de la inceput ca simt ca va fi baiat desi razvan voia fata si insista ca va fi fata. Si noi i-am vazut podoabele de trei ori la rand si la doia doctori diferiti dar nu se stie niciodata
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
leeloo2004 spune:
Fetelor, eu m-am plictisit de tot pe aici pe la birou - cred ca daca am sa pot am sa o intind spre casa ca am si ceva cumparaturi de facut.
In tot cazul sa aveti un weekend frumos si ne mai auzim/scriem luni!
Gabriela saptamina 26
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2
andreea_s spune:
Alice, i s-a spus ca e baiat si sotul Alinei chiar a vazut podoabele dar ea are un feeling ca va fi fetiza... Iti explic eu pentru ca nu stiu daca Alina mai poate scrie acum (are probleme cu seful).
Gabi, weekend placut!
Fetelor, eu plec ca mai am o intalnire si am gasit motiv sa ies din birou si sa nu ma mai intorc. Va pupam pe toate si va dorim weekend placut!
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
alice2004 spune:
Si eu stiu ca aparatele mai dau erori, dar baietelul meu si-a aratat putzulica atit de bine incit vorba ceea, ar trebui sa i se resoarba ca sa fie fetitza !!!! Eu oricum mi-am dorit de la inceput sa fie baiat si am reusit ... acum sa ma laud, ca nu ma aude sosul sa ma traga de mineca sa ma intrebe "Bine, bine, da' eu nu am nimic de a face cu asta ?" hehehehehehehe
Alice
alunelsialbinutza spune:
Pai Alice cred ca la mine e dubiul asta pentru ca eu mi-am dorit sa fie un copil, nu conta ce si acum imi umbla mintea cu sorcova la infaptuirea diverselor scenarii. Eu sunt ahtiata dupa copii, d-aia nici nu am preferinte. Oricum o sa-l produc si pe al doilea, atunci cred ca o sa am preferinte, de parca ar conta.
Alina+Bradut(28sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2
alice2004 spune:
Ai dreptate, Alina, la urma urmei nu conteaza ce este, sanatos sa fie ! Sotul meu nu a avut nici o pretentie si nici nu cred ca se bucura mai tare ca este baiat si nu fata ... Uite tata spre exemplu, el este cu fetele !!! Eu una tot asa mi-am spus cu ani in urma, ca nu conteaza ce va fi ... dar acum ma tot gindeam la scenariul cu baietilor le este mai usor in viata decit fetelor, si m-am uitat si putin in urma la viata mea ... si asa mi-am dorit ca bebitzul meu sa fie baietel !!!
Alice
alunelsialbinutza spune:
Si eu imi creez scenariul asta, dar solutia pe care am gasit-o este: fata mea va beneficia cel putin de aceeasi comunicare pe care am avut-o eu cu mama mea, iar in cazul altor probleme majore din trecutul meu sau al prietenelor mele: totul este o provocare, am convingerea ca va fi suficient de matura si echilibrata la momentul respectiv
Alina+Bradut(28sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2
alice2004 spune:
Gata, imi string si eu jucariile sa plec acasa, ca s-a facut ora ! Va doresc o dupaamiaza cit mai placuta si celor care nu mai intra pe site, un superweekend de primavara insorita - sper din toata inima sa tina vremea frumoasa cu noi !
Va pupaceshte - Alice si Floricelul din burtica
roxanaz spune:
gagici azi iar sunt mama eroina, AM TERMINAT TREABA!!!
ma dor picioarele de mor, dar asta nu mai conteste.
mergem acum la masurat, comparat si evaluat mobila...ne auzim later.
pupix si sa fiti cuminti in week end si sa fie numai soare si cald!!!