Mamici Iulie-August 2004(58)
Raspunsuri - Pagina 11
Doamna Bibi spune:
La mine in burtica este REVOLUTIA in direct!!!!
Bebe cred ca vrea acasa.I-am dat sa mananc si acum vrea la tati.
Mancal-ar mama pe el de scump,daca as putea m-as pupa pe burta (dar nu pot).
Aseara am avut o revelatie:inca mi-o mai vad!!!desi burtica a luat proportii.Cred ca trebuie sa fiu mandra,nu?
Monique si Bogdan
andreea_s spune:
Fetelor, stie cineva ceva de Marcelle? Aveti cumva numarul ei sau vreo modalitate de a da de ea? Nu a mai intrat de mult timp
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
cristalina spune:
Andreea, chiar ma gandeam ca s-a terminat la toata lumea vacanta de Paste si ca ar trebui sa strigam catalogul!
Numarul lui Marcelle nu-l stiu, dar Corina parca zicea ca se duce la Oradea si se intalneste cu ea, poate cand vine ne spune ce si cum...:)
Io mancai de pranz si acum stau ca greierele cu burtica in sus!...A adormit si buburuza ca de azi dimineata facea tumbe...:)
Doamna B, io am deprins un obicei tare prost, cand ma apuca dragu' de burtica de nu mai poci ridic tricoul si ma duc la omu'.."pupa" ..si pupa saracu burtica, te pui cu nebuna?!...:)))
Monica 27+ saptamani
Dorsilia spune:
ANDREEA DA DE CE TI-A ZIS SA NU MAI MERGI LA ECO, ARE CEVA DACA AI MERGE, NU L-AI INTREBAT? EU STIAM CA IN TRIM 3 SE MERGE CHIAR MAI DES.
lia 25 sapt de la UM
alice2004 spune:
Si eu tocma ce mi-am terminat prinzul, a fost tare bine ca mi se facuse o mare foame ... Monique, chiar ca ar trebui sa fii mindra, eu ieri am avut o alta revelatie - a trebuit sa imi fac pedichiura (pentru ca nu servesc coafor, de cind cu patania unei prietene care s-a ales cu o mare infectie la degetul mare de la un picior, nici sa nu aud !!!) - si am constatat cu mare uimire ca nu prea mai sint capabila de asemenea inginerii fara sa ma transform in contorsionista ! Cit despre vazut "poarta raiului", ehei, asta e alta revelatie - mie burtica mi s-a facut mare si tuguiata - creste baietelul lu mami !!! - si doar tati mai are full vision la ea, ca eu una ... arivederci si-un praz verde !
Alice
Doamna Bibi spune:
Burta o pupa tati, dar as vrea sa o pup si eu ca tare mi-e drag!!!!
Deja m-au luat visele ca am nascut,ca ma joc cu copilul etc.Si cand ma gandesc cat mai am,ca abia am trecut de jumatate.
Ce m-a distrat aseara soacra mea (minune mare,nu stiu ce a apucat-o) mi-a aratat ca i-a cumparat lui bebe biberon si un costumas.Chiar m-a surprins!Poate isi revine,mai stii?
Monique
andreea_s spune:
Lia, nu mie mi-a zis ci Monicai. Eu merg la eco la patru saptamani deocamdata
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
leeloo2004 spune:
Hai fetelor ca sunteti harnicute...
La test - rezultate dezastruoase adica in ordine: sex (deh - de cita vreme e inchis si cit o sa mai fie, e si normal...), familie, prieteni, munca, bani... acu' nu stiu cit e de adevarat...
La munca la mine bate vintul - seful meu nu vine azi (ura!!!) si eu tare as mai taia-o spre casa mai ales ca abia astept sa merg la doctor sa-mi vad buburuzoiul...
Gabriela saptamina 26
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2
eli spune:
Buna burticute! Nu am mai intrat de ceva timp si uite ca acum vazui ca a inceput curatenia de primavara si capitolele de la mamici de iulie-august au fost sterse. Si le-a salvat cineva in computer? Mi le trimiteti si mie? Dati-mi un Pm ca sa va dau adresa de e-mail. Multumesc foarte mult.
Nu am citit ce ati mai scris, o sa o fac si dupa aia mai revin. Va urez o zi buna in continuare.
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eli, in 21 saptamani
Ssarah spune:
Roxy, sa ne luam de mana cu criza de sciatica , partea proasta la mine este ca de sambata l-a pocnit si pe tati, asa ca am ajuns ca doi mosnegi in suferinta...
Alexa - 27 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel