Tiparire etichete

Tiparire etichete | Autor: lily

Link direct la acest mesaj

Pentru a tipari mai multe etichete pe o pagina stie cineva cum se procedeaza ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Poti folosi Microsoft Publisher, in care iti faci modelul pentru o eticheta si apoi iti alegi numarul de etichete pe care le doresti.

Altfel, poti plasa etichetele in text box direct cu Word-ul si sa dai copy -paste, le aranjezi si le printezi asa.

Spor la treaba,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Boga,multumesc de raspuns, dar nu am Microsoft Publisher.

am gasit in Word -Envelopes and labels , dar ma uita ca stii tu cine la poarta noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

Pentru Word - Options - New label si aici iti faci setarile pe care doresti si apoi le salvezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Eu va recomand Print Artist. Este foarte eficient.

Mergi la inceput

Daria , multumesc.
Am incercat pe acolo, am o foaie A4 cu autocolante- 2 coloane si 8 rinduri de tiparit neshte adrese...nu mi-a iesit de nici-o culoare ! Va trebui sa renunt pina la urma.

Fetele
si desigur domnule

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Lily, depinde de dimensiunea autocolantelor si in ce limba ai word-ul. Autocolantele alea n-au fost si ele intr-un plic mai mare? Pe ala ar fi trebuit sa scrie dimensiunea si la ce se folosesc: adresa de expeditor, de destinatar, etc sau la ce vrei sa le folosesti ca word-ul la optiuni iti si spune fiecare eticheta pentru ce e.

Poti sa faci da' te muncesti mai mult, iti zic in engleza ca asa e la mine: clicai tools/letters & mailings/envelopes & labels/ si in dreapta jos ai un pliculet, clicaie cu mausul o data (daca clicai de doua ori iti apare altceva) si vezi ce scrie la fiecare dimensiune la ce se foloseste, alegi una, ok/new document si word-ul iti arata cate coloane si cate randuri de etichete ai. Tre' sa ai 8 pe coloana si 2 randuri si probabil ca sunt inguste si foarte late. De ce zic ca te muncesti mai mult, pentru ca o sa faci asta de mai multe ori daca nu nimeresti din prima.

Daca pe plicul mare de unde ai scos autocolantele scrie ce dimensiuni au atunci ignora paragraful de mai sus si cauti in optiuni exact dimensiunile alea.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

1. cate adrese ai de tiparit? 10, 100, 1.000, 10.000 ?
2. unde sunt aceste adrese? Excel, Access, Word, .dbf, cu pixul pe o hartie ?

Aceste 2 intrebari sunt foarte importante... nu se pot da raspunsuri daca nu stim aceste date.

Cu respect,
Florin

"Give me what I want and I'll go away."

Mergi la inceput

Oana_B
autocolantele sint pe coala A4 -pe 2 coloane si 8 rinduri, nu am primit si plicul cu ele cu dimensiunile
limba Word-engleza,
etichetele cu adrese trebuie sa contina institutia -strada -oras

Joxy

1.sint 400 de adrese de tiparit
2.datele se afla intr-un document Excel cu 4 coloane-de acolo am copiat in word cele 2 coloane cu date care trebuie printate- col.I institutia +col.II (oras+strada) , insa mai intii ar trebui aranjate fiecare institutie cu adresa ei pe o coloana, apoi pregatite etichetele pentru a le printa pe foaia autocolanta pe 2 coloane

m-a rugat cineva sa ii printez lista si mi-a "pasat" discketa : initial am zis sa incerc marea cu degetu`, dar m-am dus...

cred ca le va scrie de mina
dar am ramas cu gindu` la ele-oricit le-am "implorat" , de ce nu ieshira ele ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

lily, deci asa cum ti-am scris ieri in Word Tools / Envelopes & Labels / Options / New Label - si aici masori cu rigla eticheta si inscrii toate dimensiunile (inclusiv asezarea in pagina, vezi margini) / OK si in momentul acesta ii dai un nume nou.
Pentru a transfera datele din fisierul Excel deschizi un document nou in Word - Tools / Mail Merge / 1 Main document /Create / Mailing labels 2 Get data / Open data sourse - si in acest moment iti selectezi fisierul Excel si apoi selectezi modelul tau de etichete pe care l-ai salvat mai devreme. Iti vor aparea campurile din fisierul Excel pe care le asezi in ordinea dorita. La final vei vedea ca ti se afiseaza un document cu un caroiaj (numai de monitor) asemanator cu pagina ta de etichete pe care nu va trebui decat sa-l printezi.
Nu este greu, incearca. Succes,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Eu iti dau (pe verificatelea) cea mai simpla metoda de tiparit etichete:
Se ia Word, se formateaza un tabel cu dimensiuni exacte (latime celula si lungime in cm dupa ce ai masurat cu grija o eticheta...) se seteaza foaia de hartie (adica legal, A4, etc-dupa ce ai masurat cu grija foaia cu etichete ca sunt sub diferite forme), se scot grilele de la tabel (oricum raman unele fine pe ecran ca sa-ti dai seama unde e) si se introduc datele. Din excel, acces si alte programe compatibile bill gates se pot importa tabele (daca ai o baza de date, daca o ai in acess e mai usor sa formatezi etichete de acolo). Pentru detalii -call me- ca sunt experta in etichete!!!!!

Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)

http://www.vectornoise.com/Alex/index.html

Mergi la inceput