Mamici de Sept.-Oct. 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 15

ana_a spune:
Salut voios!
Hop si eu cu vesti!
Totul e ok, ma simt la fel de bine ca si primavara ce ne copleseste deja...bine, cu schimbarile de rigoare cand mai cald cand mai rece, dar in general e bine!
De cateva zile ma mananca burtica de numa!Ma scarpin de zor prin haine, am mai intrebat si pe alte deja mamici si mi-au zis ca e ceva normal, atata timp cat nu e prea mare mancarimea... eu ma dau cu crema Nivea si Dove dar recunosc nu chiar in fiecare seara...de exemplu ieri am adormit si nu m-am dat...imi este un somn si dimineazta si seara de nu va puteti imagina!la munca imi vine sa stau ca la crasma cu capu pe masa.... :)
Bebele meu e tare scumpic si il iubesc la nebunie, sunt topita dupa batzalitu lui dragalas numai ca... de ceva vreme il apuca joaca seara, chiar noaptea...si il tine ceasuri bune!ma gandesc ca o sa am un bebel care o sa doarma ziua si o sa planga noaptea....
Cam atat, pe la medic nu ma mai duc decat prin mai, cand sper sa aflam si ce este in burtica mea...
Multa sanatate tuturor!si sa fim fara griji pentru bebei fara stres si jucausi!!
Pupici!
Ana si puiutul din burtica

cali spune:
Mihaela, ma bucur ca totul este bine..si ca bebe este ok..
Georgiana, ar trebui sa ti le dea gratuit.. nu cunosc legislatia, dar eu cel putin, iau utrogestan si gravibinon pe retete gratuite de la medicul de familie, in limita a cate 2 cutii de utrogestan/luna (eu folosesc 4) si doar 2 de gravibinon (tot 4 mi-ar trebui)....de no spa nu stiu, chiar am sa intreb.
Mel, mai intai vad ce zice dr, Luni am programare la el, si daca e nevoie, voi trece si eu la program redus..
Ana, si pe mine ma mananca burtica.. eu deocamdata nu folosesc nici o crema.. dar vad, dupa ce spuenti voi, ca ar cam trebui..
o zi buna la toate
Cali, 17 sapatamani

Naty spune:
Buna, fetele!
Georgiana, cred ca ar trebui sa-ti dea medicamente gratuite. Promit ca ma uit in legislatie cum am putin timp, ca sa va spun exact cum sta treaba.
Eu una nu le iau compensate, fiindca nu am timp sa ma duc la dr. de familie, unde e si coada tot timpul.
Mihaela, ce bine de tine ca l-ai vazut pe bebe!
Raluca

pufymic spune:
Buna burticilor!
Mihaela, ma bucur ca puiutul tau e bine( nu-ti fa griji in ce priveste placenta ca e foarte bine situata).
Ana, e chiar nasol cu mancarimile de burtica....foloseste si tu mai constiincioasa cremele hidratante sau uleiuri pt. bb ca o sa vezi ca-ti fac bine.....ti se intinde pielea, de aia te mananca burtica:)
Cali, Geo, de medicamente eu vreau sa va zic ca doctorita mea de familie mi-a scris o gramda de medicamente gratuite...chiar azi mi-am luat pe reteta gratuita 3 cut. de Utrogestan si 2 de No-Spa, deci nu mi-a pus nici o limita, cum zici tu Cali.
Sunt chiar foarte curioasa cum e legea asta!
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt.)

Corina G spune:
Buna dragele mele,
Roandre, vai ce ma bucur ca bebeul tau e bine si jucaus. Doamne ajuta. Am inteles ca ai tras un pic de spaima saptamina trecuta dar slava Domnului ca totul e bine. Doctorii astia te baga in sperieti, dom'ne!! Iti arunca asa o vorba (in cazul tau col stres sau uter bicorn) si te lasa asa sa fierbi in suc propriu. Voi sinteti prea dragute, cred ca eu le-as sari rau de tot in cap!!!
Si pe mine ma maninca pielea, fetelor, dar nu atit burtica cit sinii. Imi vine sa ma scarpin cu peria de sirma!!! :o) Eu ma dau de o bucata de vreme cu Mustela 9-Months (or 9-Mois), care este o gama de produse speciale pt. femeile insarcinate. Este cam scumpa, dar m-am gintit ca nu o sa folosesc o viata intreaga si merita sa o iau pe cea mai buna (sau care mi se pare mie cea mai buna). Adevarul este ca cine e predispusa la vergituri le va face oricum, cu orice s-ar da, e scris in gene. Uitati-va la mamele noastre, daca ele au facut vergituri sansele sint sa facem si noi. Trist dar asta e!!!
Eu sint tare nerabdatoare sa il simt pe bebica. Deocamdata nimic... deja incep sa intru in panica...
Miine mergem la eco morfo si d-abia asteptam. Sint f. emotionata!!
Va pup pe toate cu mult drag,
- DPN Sep. 28

blue77 spune:
Salut fetelor
Mihaela ce bine ca e bine, felicitari pt. bb jucaus, ma bucur ca totul e bine, doctorii astia sunt pe nicaieri...arunca cu vorbele...in fine .
Corina G si eu tot cu Mustela ma dau , si sper sa n-am parte de vergeturi mami al meu n-are dar cine stie...
Mel noi suntem bine , luni trebuie sa sun sa merg la doctor pt. vizita obligatorie din luna a 5 a si atunci o sa-mi dea trimitere si pt. eco morfologica.Sper sa fie totul in regula.
Tu cum mai esti cu raul, s-a mai diminuat?
In resti bb are zile si zile , cand e mai activ cand nu , noaptea eu nu-l simt cred ca am somnul profund ca am momente cand ma pun pe spate si se pare ca nu-i convine ca simt cum se invarte si ma resemnez...am inceput sa dorm cu perna printre picioare ca nu se mai poate simt cum imi intra os in os.
Va pup
Cristina 19 sapt.UM

pufymic spune:
Naty, ziceai ca nu ai timp sa mergi la medicul de fam, si ca oricum e coada la el.....Sa stiti ca noi gravidutele avem prioritate, si nu avem nevoie de programare!!! Eu de fiecare data ma duc neprogramata, si niciodata nu am asteptat la rand(chiar daca era) ma "lua" imediat ce ajungea, si de fiecare data se comporta exemplar, chiar daca ma duc 2 zile consecutiv cum am mers sapt. asta....Si in plus de asta mie de fiecare data mi-a dat retete gratuite, fara nici un fel de conditionare .
Corina G, si eu sunt deja nerabdatoare sa-l simt pe bb meu.
Si ai dreptate cu vergeturile: cu orice creme sau lotiuni ne-am da, daca avem in gene sa facem vergeturi, tot vom face! Dar si cremele sunt bune la ceva...macar nu ne mai mananca pielea chiar asa tare..

Mada spune:
Buna fetele!
Miha ma bucur ca tot e bine, ca geinecologul s-a inselat.
Eu am fffff mult de lucru la birou, nici pe messenger nu ma intru, cand ajung acasa vad numai patul azi am ajuns la 5 am mancat si am tras o tura de somn pana la 7, acum sunt mai fresh sper sa nu adorm f tarziu la noapte.
Ma doare spatele f tare, nu-mi gasesc pozitia pe scaun nici cum nici in pat cand ma culc, ma scol din ce in ce mai obosita dimineata nu stiu ce inseamna asta.
Fetelor si acum o veste mare ieri bebelasul meu sunt convinsa ca a miscat, parca a batut cineva la usa de 3 ori asa am simtit si asa am asociat. Azi a miscat dar parca alftel ca o bula de aer care se plimba jos in burtica.
M-am ingrasat ingrozitor de mult 9 kg, obosesc repede cred ca toata vara o sa fiu o balena, daca acuma ma misc mai greu deja.
Va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

pufymic spune:
Mada, tu de ce nu treci la program redus?
Sa stii ca si eu am dureri de spate(cateodata) si sunt f. obosita(tot timpul)si ma misc tare greu, chiar daca m-am ingrasat numai cu 3,5 kg(pana acum).

Corina G spune:
Fetelor, unde ati spus voi ca se face eco 3-D in Bucuresti? Puteti sa imi dati numele clinicii si/sau doctorului, si deasemenea daca stiti si pretul unei eco 3-D?
Merci mult!!!
- DPN Sep. 28