Mamici Iulie-August 2004(57)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
da Monique ff bune vesti numai asteapta sa le si puna in aplicare si dupa aceea ne bucuram. una dintre asistentele intervievate la stiri explica cica stiintific de ce nu se poate face asta si ca nu au personal care sa opereze steril aceste benzi....iti dai seama ca la ce "putine" cadre medii sunt in spitale nici nu au putina treaba...sper ca totusi sa se rezolve.
ma gindesc cum sa facem cu adunarea numerelor de telefon, daca aveti vreo idee....
andreea_s spune:
Monica, eu il vreau dar hai sa vedem daca putem face cumva sa existe o lista pe care sa o poata accesa toata lumea
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
andreea_s spune:
Rox, bine ar fi sa le adune cineva, sa faca lista si sa o trimita pe e-mail la toata lumea dar atunci am avea problema adunarii adreselor de mail s.a.m.d...
roxanaz spune:
ma gindisem la ideea cu PM pe adresa mamicii de iulie august dar exista limita de 20 de mesaje acolo...
andreea_s spune:
Ma gandisem si eu la asta, Roxi, dar nu merge
alice2004 spune:
Diana, felicitari pentru bebelusha !!! Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa si voioasa si frumoasa si sa va bucurati de ea !
Cum ramine cu umarul de telefon ?... cui sa il dau ?...
Alice
andreea_s spune:
Alice, stai sa gasim o solutie si anuntam pe toata lumea
roberta04 spune:
Felicitari, Diana pentru papusica!! Ce curioasa sunt si eu ce pui am, nu mai am rabdare pana saptamana viitoare!!!
Fetele, dar cat costa la voi toxo? Ca eu in Iasi, la Institutul de Igiena am platit 220 mii lei si la un cabinet particular 280 mii si este lucrata in Bucuresti. Doctora mea a preferat, insa, sa ma trimita la Institutul de Igiena pentru ca sunt cica cei mai seriosi, cei de la particular au dat rateuri la aceasta proba!!
Roberta + BeBe scump din burtica - 20 saptamani
alunelsialbinutza spune:
Salutari si de la mine pe saptamana asta, noi am inceput serviciul in forta, nu ne-a prea lasat sa respiram (nu ca as fi dat prea tare in branci la munca, dar oricum ma stresez), deci iar apar pe la sfarsit de sapt.
Suntem bine, burtosi si miscaciosi, uneori prea miscaciosi, oare copilul asta nu doarme?
Felicitari Diana pentru papusica, Andreea, mamicilor de baieti, incepeti sa va faceti listuta posibilelor nurori, ca vad ca numai pe aici sunt destule!
Eu de ceva vreme, am un feeling ca Bradutul meu este Codruta toata ziua si afisez un ditamai smile pe fata. Oare o fi vreun semn?
Andreea Felicitari mama ca te-au facut si pe tine "vaza"
Alina+Bradut(27sapt)- DPN 12 iulie - Dr. Nayel -CFR2