Mamici Iulie-August 2004(57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Roxana 2, si eu am aceeasi senzatie, ma impinge cu calcaiul in lateral atunci cand se intinde...
Tii minte discutia pe care am avut-o noi cu salariul brut la nastere? Tu stii cum se inregistreaza asta in contabilitate? Daca este impozabil si daca nu cum este?

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Io-te ca am aparut si io pe aici.
Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii!
Gabita, mama, te inteleg si fruntea sus! O sa fie bine. Stiu ca si io am trecut prin astea!
Roxane, puiu meu saptaman trecuta, inainte de Paste, era cu fundu' in sus si capu in jos sub ficat. Saptamana asta era cu fundu' in sus si capu' in jos sub splina... Si cand se intoarce imi face guguloaie in burta... Si de dat pumni si picioare, daca pana acum dadea de sus in jos, acum da pe unde apuca. La orice ora din zi si din noapte! Deci...

Dana M 25 saptamani
29 ani si 8 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Io ma simt asa incinsaaaaaa...sper sa nu am o stare febrila ca nu-mi dau seama. afara e soare de soare, faina vreme. Si bebele meu statea cu capul in jos si piciorusele in sus

lia 24 sapt de la UM

Mergi la inceput

Lia, poate esti incinsa din alte motive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

papuselelor, avindf in vedere ca azi am treaba de mor, mi-a venit si o idee buna.
toate telefoanele le voi aduna intr-un fisier pe care il voi trimite apoi la toate pe e-mail, ca tot mi-ati trimis majoritatea dintre voi e-mail-uri pe care le ridicati de acasa. cine vrea imi spune si o trimit altfel. in orice caz va fi si la mine in briefcase, pentru cele cu ID yahoo, cum am facut cu filmuletzul cu ghindu'.
Miha pe unde haladuie azi, Andreea, tu stii?
Iasu', Timisoara...voi nu imi trimiteti numerele de telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Andreea,
Salariul de incadrare (sal. brut)- cf. art.51 Contract Colectiv de Munca la nivel national - dat la nastere face parte din categoria veniturilor neimpozabile (cf. art. 56/4 din Codul Fiscal). Acesta este considerat ajutor de nastere si se plateste in limita a 2% din fondul de salarii - in contabilitate se trece suma virata, cu alocarea respectiva, la partea de "ajutoare". Nu sunt considerate nici venituri salariale, deci nu sunt trecute in declaratia de venit global (pentru impozitul anual).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Andreea, ti-am trimis mail cu articolele de lege.

Mergi la inceput

Roxi, adresa mea de mail o ai, eu o pot accesa de oriunde asa ca ramane aia pentru lista si numarul il ai asa ca nu ti le mai trimit o data.
Mihaela nu stiu pe unde umbla azi dar am vorbit cu ea aseara si e OK, nu va faceti griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, chiar, poate esti incinsa din alte cauze, hehehehehe !!! Lasind gluma la o parte, eu sufar uneori noaptea de aceeasi poveste cu transpiratul, de aceea am invatat sa tin linga mine un tricou de schimb, sa nu trebuiasca sa ma dau jos din pat neaparat pina la dulap sa imi iau altul ! Ma bucur ca si la voi este frumos afara ...
Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Raportez: fusei la o sedinta si nu am avut timp sa ma alatur voua mai mult azi. Am trimis mail cu nume, tel., e-mail personal si astept listuta!
Azi ma duc la dr. de familie sa ma masoare, cantareasca, tensiune, alea-alea, de doua luni doar ma intreaba suava cum ma simt si eu simt ca explodez de grasa si de umflata la maini si picioare. Chiar sunt tare curioasa cate kg am pus pe mine, la 5 sapt. aveam 54, cred ca 2 le-am pus in prima luna, apoi am stagnat si acum ma fac rotunda pe zi ce trece. Bebe mic a fost vioi in sedinta de mai trageam cate un zambet larg ..cand nu era deloc cazul, bineinteles.

Roberta + BeBe scump din burtica - 20 saptamani

Mergi la inceput