Mamici Iulie-August 2004(57)
Raspunsuri - Pagina 13
alice2004 spune:
Pina am ajuns eu sa iti raspund, Diana, a facut-o Monica ... si eu m-am uitat cam strimb la toate prescurtarile acelea, dar herghelegiu mi-a aratat niste grafice la finalul ecografiei si bebitzul meu se incadra perfect normal in limitele lor, asa ca nu mi-am mai facut probleme !
Alice
andreea_s spune:
Scuze, Gabi, am inteles eu gresit... oricum, daca a fost gemelara atunci nu suporta comparatie cu ce e acum. Sarcinile gemelare sunt cu probleme de la bun inceput si nu multe reusesc sa le duca cu bine la capat. Stiu ca ti-e greu sa gandesti pozitiv ca asa am fost si eu timp de doi ani (mie imi intrase in cap ca nu o sa mai fac copii niciodata), dar cred ca cel mai bine e sa faci un efort si sa nu te mai gandesti decat la ce va urma, nu la ce a fost, iar eu sunt convinsa ca ce va urma va fi foarte bine
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
roxanaz spune:
Andreiule chiar ca meriti smotoceala mama....dar te lasam azi ca-i vineri. auzi la ea la ce filme se uita....ia sa iti trimit eu niste desene animate ca eu la asta ma uit, ca copiii timpiti... (ieri m-am uitat la Hercules, chit ca il mai vazusem de vreo 2 ori - azi ma uit la "finding Nemo", abia astept sa il vad!!)
Monicai ii dam si funditza la bita daca tot o vrea asa tare....ca vorba aia, mai are un pic si intra in comitet!
Diana, in afar de ce zise MOnica, mai e CRL - lungimea totala...si cam atit, ca ti le-a zis pe toate. gradul II de maturitate e ok ptr trimestrul II, in trimestrul III are grad de maturitate sau imbatrinire III (asta inseamna ca se apropie de termen).
cristalina spune:
CRL inseamna lungimea de la fundulet la crestet, dar se masoara numai cat e puiu micutz ca pe urma nu mai merge, pe urma la ecografiile la varsta gestationala mica masoara pliul nucal care e foarte important...
Se mai masoara la astea morfologice diametrul trans-cerebral, diametrul trans-orbital...
Gata, ca mai sunt dar ajung cate zisei...:)
Andreea, cui pe cui se scoate, o tura buna de plans si dormi ca pruncu diseara...:)))...(cine v-a pus sa imi dati bata?! nu vedeti ce razboinica sunt?!)
Nu stiu daca mai tineti minte filmul ala romanesc cu Diaconu...Buletin de Bucuresti...In care voiau sa divorteze si motiv de divortz cum ca o bate...Si Diaconu spunea : "Nu pot dom'ne sa o bat...ai vazut francezu'?! ii pupa mana si-o plesneste!"
Mi-a venit in minte asta cand ma gandeam cum sa faci tu sa plangi...sa faca putin Razvan pe francezu'...hihihihi
Monica 26+ saptamani
andreea_s spune:
Pai, Rox, mi-am revizuit comportamentul si m-am uitat la Russel Crowe in master and commander.... dragutz baiat :-))
Ai uitat ca Monica este deja in comitet? Cred ca are vreo trei saptamani de cand am primit-o cu surle si trambite asa ca tre' sa ne gandim la alt premiu acum...
cristalina spune:
Maturitatea placentei merge pana la V...adica aproape total necrozata...(Roxana cred ca stie mai bine ca mine acilea) asa ca II in trimestrul 2 e foarte bine...
Monica 26+ saptamani
cristalina spune:
Asa...Diana, tine minte cand te uiti pe masuratori ca la varsta asta pot avea erori in jur de 1,5 saptamani, asa ca daca nu corespund toate aceleiasi varste sa nu te stresezi, e normal sa fie asa, nu toti copii se dezvolta la fel...:)
Monica 26+ saptamani
alice2004 spune:
Diana, la mine in saptamina 21 si trei zile placenta era de gradul I de maturitate si era pozitionata anterior, parca, citez din memorie acum !
Alice
cristalina spune:
Roxana, va face teleferic, telescaun sau telecabina (nu eram chiar total in facultatile mele de dimineata si nu m-am lamurit) la Mamaia...Cica o sa treaca prin statiune pe deasupra hotelurilor ...deasupra plajei...ce fremos!
Monica 26+ saptamani
andreea_s spune:
Monica, eu tin minte bine filmul ca mi-a placut mult la vremea cand a aparut. O sa ii zic dar nu cred ca am succes cu el la asta, prefera sa imi ia un film lacrimogen sau sa imi arate catei abandonati pe strazi