Ce hobby-uri aveti?
Raspunsuri - Pagina 2
Ella spune:
..mie īmi place sa citesc,dar nu prea am timp,sa desenez īmi place ,ceea ce mai fac din cīnd īn cīnd,filme bune..Un alt hobby este gatitul..ceea ce fac cel mai des :-)
Ella
Ninja spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
[blue]...Copiii, cititul, iesirile in natura, filmele, muzica.
Cum poti sa zici ca ai ca hobby copiii?
---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans
morgainennis spune:
hobby? pasiune poate...Irlanda si the Celts, the Druids, and everything green. va iubesc pe voi, norocosii din Irlanda
lorelei_19 spune:
Citit, plimbari lungi, calatorii, cinema, gatit, etc. Am multe pasiuni, din pacate prea putzin timp
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
EdeL spune:
mie imi place sa invat limbi straine si.....florile Cand vad flori simt ca-mi danseaza inima
lacri spune:
acum :COPIII
In rest :muzica,calatoriile,filmele si sa fac fotografii
Fabian si mami Lacramioara
danutza22 spune:
Fetelor, am avut si eu doua hobbyuri dar cu voia lui D-zeu nu vor mai fii hobby in curand:).Primul hobby-pictura, l-am rezolvat inscriindu-ma la Facultatea de Arte, si al doi-lea- astrologia il rezolv fiind pe cale de transformare in astrolog autorizat sa ofere consultatii.Asa ca, any dream can come true.
V-am pupat,
Dana
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by danutza22
Fetelor, am avut si eu doua hobbyuri dar cu voia lui D-zeu nu vor mai fii hobby in curand:).Primul hobby-pictura, l-am rezolvat inscriindu-ma la Facultatea de Arte, si al doi-lea- astrologia il rezolv fiind pe cale de transformare in astrolog autorizat sa ofere consultatii.Asa ca, any dream can come true.
V-am pupat,
Dana
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile. DEMOCRIT
Rayuela spune:
Eu desenez (desenam,ca sa respect adevarul gol golutz) in carbune,mai mult portrete,dar nu-s un talent,mai mult de plictiseala.
Si zdranganeala la chitara
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
anangel_lexi spune:
Eu am o gramada de hobby-uri si pasiuni: imi place muzica, n-as putea sa las sa treaca o zi fara sa ascult ceva, imi place sa dansez, sa desenez (desi sunt antitalent), imi place sa scriu poezii, sa ingrijesc flori (as sta cat mai mult pe balcon sa le admir), sa fac drumetii pe munte, imi plac animalele, imi place sa invat limbi straine (pacat ca nu prea mai am timp de asa ceva), imi place sa fac mileuri si sa cos, sa gatesc si sa fac in special dulciuri si sunt pasionata de tot ce inseamna Irlanda si muzica, in special o anumita formatie.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine