Mamici Iulie-August 2004(56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

ALEXA, DAR CRED CA POTI INCERCA SA SUNI LA SANADOR SI SA ZICI CA AI O URGENTA SI POATE REUSESTI SA FACI ECO 4D. URGENTELOR STIU CA LE FAC LOC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Roxy mama, muscatoare este de mica cand pune cineva mana pe ea, in special asta este motivul pentru care face acum dresaj, sper sa o dezvete pana la concurs ca altfel ...si timp mult nu mai am de lucruri de genul asta ca vreau s-o tund cand apare bebe..Oricum bafta cu casa sa termini cat mai repede treaba, noi planuisem sa construim anul acesta, dar din motive de bebe am amanat-o pentru la anul..
Kamy mersic, o sa incerc, tare curioasa mai sunt ..ca la vizionarea filmuletului cu bebe, mi-ar fi placut sa ii arat altceva lui tati, mai ...spectaculos

Alexa - 26 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Pai cum crezi Roxana ca ajunsei io la 20 de kilograme!? Fata de cat aveam!...hehehe
A venit o prietena la mine in vizita si trebuia sa ma laud cu prajiturile mele, atat cat a mai ramas din ele...

Alicegh, are mana buna, pe toata lumea am auzit....nu stiu la nasterile naturale cum se comporta, cred ca nu prea e prezent, nu stiu ce ma face pe mine sa cred.
Ma duc pe 23 la el. Mi-a zis sa nu mai fac nici analize nici ecografii...si asa ma mananca sa ma duc sa o mai pozez pe buburuza...:)))

Monica 26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna gravidutelor!
Kamiska poate ma lamuresti si pe mine cum sta treaba cu eco 4 D. De citeva saptamini ma chinui sa -mi fac si eu una, dar nu ma inteleg cu ei. Nu vor sa-mi faca pina in saptamina 27-a chiar daca eu platesc (este 200$)pentru ca aici este considerata un moft si nu este acoperita de nici o asigurare medicala.
In plus dr. mea nu pricepe de ce vreau eu s-o fac. Pentru ei mi s-a spus ca-i doar o chestie de "fun" si atita tot.
Vreau sa-mi spui daca in cadrul acestei sedinte de eco ti-a fost si masurat bb, ca la o eco 2D. Te rog sa-mi dai mai multe amanute ...pls..
Si sa nu va mai spun ca am avut eco la 19 saptamini (inainte de amniocenteza) si mi- sa spus ca totul este f. bine si ca nu o sa mai fie nici o alta eco......No comments! Asta asa, ca fapt divers pentru cele care invidiaza gravidutele din US.....Si BB asta care nu vrea sa miste! Sint sapt 21, mai este cineva al carui BB sa nu fi miscat pina in aceasta saptamina....
Pupici,
o mamica paranoica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

O alta mamica paranoica in legatura cu sarcina.
Eu am simtit bebelusul cum misca la sf. sapt.20, adica acum citeva zile, deci nu dispera.
Se poate daca esti la prima sarcina nici macar sa nu-ti dai seama inca.E o miscare foarte suava, nu stiu cum sa zic, ca niste bule de apa sau o rotita care se invirte in burtica.
voi ce mai mincati special in acesta perioada a sarcinii? ceva deosebit, puneti accent pe ceva anume?

Catinca, 21 sapt cu baietel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara. Io acu' plec de la job si am intrat sa va dau ultimu' raport: grasun - 835 g +/- 122 g (saptamana trecuta avea 760 g - Doamna ce mai creste!); bpd - 6.11 cm; ac - 21.65 cm; fl - 4.56 cm.
Dezvoltat pentru 25 sa + 3 zile, putin lenes la cerebel si lung in oase. Un neinhibat care isi arata podoabele oricui vrea sa le vada(avem o poza cu ele, mama, mama).
Placenta are oaresce problemute:"multiple calcificari de mici dimensiuni" - asteptam intrevederea cu Badiu pentru recomandari.
In rest col inchis, micsorat de saptamana trecuta de la 40 la 36.5 mm (da cine alearga pe scari in institutie, ha), bine inchis.
Cam atat de la mine.
Pentru mamica paranoica cu mancarea (Catinca): fructe, lapte si tot ce-mi cade in mana de mancare, mai ales dulciuri. Si somn cat incape! Acu' cat mai pot, ca deja a inceput sa sutuie de parca vrea sa ma miste din loc.
Va pup si plec acasica la un barbat cu bot...

Dana M 25 saptamani
29 ani si 8 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Vai, mi-ar fi placut si mie un 4D dar sunt programata la Herghelegiu pe 10 iunie adica prin saptamina 38! Nu stiu daca o sa am rabdare sa nu mai fac nici un eco pina atunci...
Eu nu am putut dormi din cauza durerilor de muschi si articulatii, iau doar o tableta de Magne-B6 pe zi asa ca voi suplimenta...dar e si din cauza vremii, sunt convinsa.
Pupici

Florina 27 ani 29(+) sapt cu puiutzul Teodor
Dr Badiu - Sp Universitar
DPN 1 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata la burticutze! Eu dorm de rup, chiar daca ma intorc de pe o parte pe alta de 100 de ori pe noapte. Aseara am adormit la 19.30 si m-am trezit dimineata la 6. Florina, nu lua Magne B6 dupa amiaza pentru ca, in loc sa dormi, te va agita si mai tare. Asta e recomandarea doctoritei mele si a farmacistei.
Chiar, ce ar trebui sa mancam obligatoriu in aceasta perioada, ca fructe nu mai pot (ma arde pe gat de urlu), de la lapte ma balonez si tot asa... O zi buna!!!!

Roberta + BeBe scump din burtica - 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata, burtici! Si eu dorm bine dar ma trezesc foarte devreme si nu mai reusesc sa adorm, asa ca ma aleg cu cca 2 ore de uitat pe pereti in fiecare dimineata

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Uite ca azi avem parte de o zi cu soare, chiar daca este cam frig; din cite am auzit la meteo vremea se va indrepta putin, dar nu cine stie ce...
Azi iar am o zi plictisitoare la birou - dar sper sa plec mai devreme azi ca am ceva treaba prin oras.

Dana, felicitari pentru grasunelu' - ai dreptate, saptaminile astea puiutii cresc asa de repede!

Gabriela saptamina 25
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput