Mamici Iulie-August 2004(56)
Raspunsuri - Pagina 10
roberta04 spune:
Si eu simt bebelusul foarte jos, mai jos decat oricand, chiar ma ingrijoram. Astazi am avut si un meci cu seful, a urlat 10 minute la mine pentru ca un coleg nu a facut o situatie (eram la indemana ) si trebuia sa aiba cu ce sa se laude la patroni. Copilul meu a reactionat urat, m-am speriat, a coborat foarte jos si mi s-a intarit burta. Mai mult, simteam niste intepaturi ciudate in zona colului. Uffff!!! Nu am cum sa-mi iau concediu de acm si pana nasc si mi s-a pus in vedere ca nu mi se accepta sa lipsesc in reprize pentru ca ii incurc. Mai am un pic, de la 1 iunie vreau sa-mi iau concediu de odihna si apoi, daca pot, concediu prenatal.
Roberta + BeBe scump din burtica - 20 saptamani
andreea_s spune:
Roberta, nu ar trebui sa le permiti sa se poarte asa cu tine. Ala nu gandeste ca iti poate face rau si ca nu e bine sa urli la o femeie insarcinata?
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
roberta04 spune:
Din pacate, oferta de locuri de munca este redusa in zona noastra, ma uit prin ziarele din Bucuresti si stiu ca as gasi oricand ceva foarte bun, fluierand! Asa ca, trebuie sa tac si sa inghit deocamdata, sper sa pot rezista atat cat mi-am propus, sa intru in concediul pentru cresterea copilului si apoi sa caut un loc de munca mai "uman", adica cu oameni capabili sa respecte drepturile celor din jur, indiferent daca este vorba despre o femeie insarcinata sau de cineva in varsta.
roxanaz spune:
Robi si eu sunt de acord cu Andreea - asemenea apucaturi nu se tolereaza. nu trebuie sa suferi tu pentru timpeniile altora. data viitoare te sfatuiesc sa o spui, calma dar ferma. iar daca nu le convine poti foarte bine sa iti iei concediu medical - vorbeste cu doctorul de familie si ginecologul....nu cred ca nu te vor intelege!!! iti tinem pumnii sa fie bine!!!
Dana la cit te duci la eco azi?
andreea_s spune:
Roberta, din pacate sunt si in Bucuresti, ca peste tot, patroni si directori care au senzatia ca de pe pozitia lor pot face orice si uita sa mai fie si oameni. Stiu ca e greu si ca nu ai de ales, dar nu trebuie, sub nici o forma sa ii lasi sa te calce in picioare, mai ales acum cand ar trebui sa te trateze 'cu manusi'. Oricum, Roxi are dreptate, data viitoare sustine-ti punctul de vedere politicos dar ferm
kamiska spune:
Vremea a fost cam inchisa la culoare, dar a fost ok pana la urma in nordul Moldovei.
Sa va spun ceva misto de tot: aseara am fost la doctora la controlul lunar la Sanador si totul e ok. La un moment dat doctora imi spune ca au la Sanador un ecograf 4D ptr. teste, venit din nu stiu ce tara si ca e super, dar il tin doar 2 sapt. apoi il trimit inapoi si poate or sa-l si cumpere apoi si ar fi singurul de genul asta din Romania.Ma intreaba daca as vrea sa fac eco asta, normal ca am vrut, asa ca m-a pus pe listuta la dr. Herghelegiu si am intrat si eu peste program. Va spun ca este ceva uluitor, am vazut-o pe piticutza in culoarea ei naturala, i-am vazut si pielea si toate organele bucata cu bucata si plus interiorul organelor ei. Mi-a pus profilul si am vazut cum seamana cu tati, dar are nasul carn ca al meu. Am vazut-o cand inghitea lichid amniotic. E super ecograful asta, am plecat sarind intr-un picior de bucurie de acolo ca am inteles perfect despre ce e vorba.
Pup / Kamy
24 sapt. dr Tarlea
andreea_s spune:
Kamy, ce frumos! Cred ca esti in al noualea cer acum!
Andries spune:
Roberta incearca sa ai la tine in geanta niste NosPa sau chiar niste Diazepam (pentru diazepam ai nevoie de reteta de la doctorul ginecolog, trebuie sa il folosesti doar daca ai mare nevoie si nu trebuie sa conduci masina pentru ca da somnolenta).
In situatii din astea ia o pastila de NosPa caci te va ajuta si se va "inmuia" si relaxa burtica. Eu asa am procedat (intre 18 si 24 de saptamani si mie mi se intarea burta in conditii de stress la serviciu).
Cat despre concediu... vezi cum te intelegi cu doctorul, poate sa iti dea un medical in luna mai.
Andries, DPN 10 iulie
kamiska spune:
Da stiti cum sunt??? Nu pot sa va explic exact ceea ce am simtit cand am vazut-o pe pitica exact ca intr-o imagine filmata cu camera video. Radeam cu voce tare, toata lumea era a mea.
roberta04 spune:
Am luat o No-Spa si un supliment "PRO NATAL" care contine si ceva de linistire si mi-a fost dat de doctorita mea.
Kamy, cred ca esti super incantata, eu abia astept echo aia serioasa, cand se vor analiza organele puiutului!
Si in alta ordine de idei, sper ca ti-a placut Iasul, chiar daca a plouat cam tare in noaptea de Inviere!