sondaj: cum va striga copilasii vostri ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Andra, care in curand va implini un anisor, imi spune mama, cum ma striga si tati, pentru ca si noi am imprumutat apelativele astea noi, dar a fost un timp in care imi spunea "mama ieee", probabil pentru a intari chemarea. Iar lui tati i-a spus timp de doua luni "baba". Chiar cand o intrebam unde e tata, imi arata cu degetelul si spunea "baba, baba".

Alina si Andruta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Mami - cel mai des.
Apoi Bali, Bobitza.
Tati - cel mai des.
Apoi - Denis, Tatu (de la tasu), Bob.

Sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mie Andrei imi zice Mami, Lui tata - Tati. La un moment dat, si tati era Mami, iar dintr-o poza intii il vede pe TATI, abia apoi ma intrezareste si pe mine!...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Shi pe mine shi pe tati,printzesa Naomi,ne striga la fel:"Maaaah,maaaah"shi tot asha o tzine kiar daca sintem linga ea !Tzinind cont ca Duminica face 3 luni...cred ca este suficient .

Eddy & Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Eu sunt mama, a avut copilul o tentativa de mami, dar nu-mi placea mie. Si lui tata- tata, doar cand se supara pe noi ne spune pe numele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Bogdan i-a zis lui taica-su la inceput "tata" apoi "tati Adi" repetat la infinit... si in final, TATI. Mie pana la 1 an jumate nu-mi zicea in nici un fel , apoi mi-a spus "am" (soacra-mea zicea ca el ii spune de cateii de la bloc, si cand-colo copilul o vroia pe ma-sa!), dupa cateva luni a adaugat o litera si am devenit "mam", si de pe la vreo 2 ani sunt "mami".
Lui si-a spus mai intai "babanu", muuuulta vreme, mai ales ca noua ni s-a parut hazliu, si acum isi mai zice asa, desi stie ca el e "Bagdan" sau chiar "Bagdan Maiecu" (Marinescu).

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

De vreo 2 zile, Ancuta ma strange in brate si imi spune: "bita".....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

quote:
Originally posted by vilma

De vreo 2 zile, Ancuta ma strange in brate si imi spune: "bita".....

Vima, "bita" venind de la "iubita" ? Ce scumpa mica !!

Elena&Laura

Este mai important sa fii bun decat sa ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Da, Elena...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ender spune:

Mami este "liculicea " - licuricea sau "Mitica" iaru eu (tati) sunt "liculiciu" - licuriciul. Este tare scump - cand face baie (cateodata face singur) striga din toate puterile " liculicea vino si ia-ma".

Multi pupici,

Mergi la inceput