Viata in Germania (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peca spune:

noua adresa a consulatului de la München, incepand din dat de 01.03. 2004, este

Consulatul General al Romaniei la München
Richard-Staruss-str. 149
81679 München

cum puteti ajunge?

1.de la Hauptbahnhof: statia de S-Bahn: Richard Strauss-str linia U4
2. cu autoturismul: intrarea de pe autostrada A9 pe Richard Strauss, Ring-Petuel-Tunnel pana la Effnerplatz

sper ca iti este de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Citind ce ati scris voi despre cat costa un avocat (ma rog sedinta la un avocat) mie mi-a venit o idee si anume: exista cumva vreo asigurare care sa plateasca aceste sume (cumva aceasta Rechtschutzversicherung). De ex. cand te duci la doctor pentru o consultatie destul de simpla poate sa coste sa zicem intre 100-200 de euro, bani pe care la asigurarile private ti-i deconteaza asiguratorul. Nu ar putea sa se intample si in cazul acestor conasultatii la avocat la fel? Cu diferenta ca difera asiguratorul binenteles.

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella spune:

quote:
Originally posted by peca

noua adresa a consulatului de la München, incepand din dat de 01.03. 2004, este

Consulatul General al Romaniei la München
Richard-Staruss-str. 149
81679 München

cum puteti ajunge?

1.de la Hauptbahnhof: statia de S-Bahn: Richard Strauss-str linia U4
2. cu autoturismul: intrarea de pe autostrada A9 pe Richard Strauss, Ring-Petuel-Tunnel pana la Effnerplatz

sper ca iti este de folos

au si alte numere de telefon??

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

quote:
exista cumva vreo asigurare care sa plateasca aceste sume (cumva aceasta Rechtschutzversicherung)

exista sigur.Nu pot sa iti dau prea multe detalii ca nici eu nu stiu...cand vine sotul il intreb. Ce stiu eu e ca pachetul de asigurare ptr avocat e mare, alegi de acolo ce iti trebuie.de ex colegii ucrainieni ai sotului si-au facut asigurare pentru avocat in caz de concediere pe motive neintemeiate si platesc ceva de genul 5€ pe luna.

Mergi la inceput

fetele, fetele...pe RTL II se face reclama la filmele luni mai (cred) pe coloana sonora a melodiei " DRAGOSTEA DIN TEI" O-Zone!

P.S. asa ma bucur de parca eu cant melodia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Dragi mamici cu experienta in sarbatorit zile de nastere, spuneti-mi va rog cum se obisnuieste pe aici: dupa petrecere ar trebui sa duc eu copiii la casele lor sau vin parintii sa ii ia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Fetelor sa nu radeti de mine, am si eu o intrebare pentru cele care sunteti inregistrate pe e-bay. Vreau sa vand ceva, mi-am facut cont, dar acum imi cer datele de pe cardurile bancare. Si mie mi-e frica sa le dau Credeti ca este sigur?
Am vrut sa-mi fac un cont si la Paypal dar la fel, mi-e teama. Si am niste carti pe care vreau sa le vand.

Bitte!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dori

Dragi mamici cu experienta in sarbatorit zile de nastere, spuneti-mi va rog cum se obisnuieste pe aici: dupa petrecere ar trebui sa duc eu copiii la casele lor sau vin parintii sa ii ia?

dori

La noi vin parintii si îi ia.dar mai se întîmpla pe cîte unul trebuie sa-l duci tu..dar asta se clarifica de la început .

Ella

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Crystinne

Fetelor sa nu radeti de mine, am si eu o intrebare pentru cele care sunteti inregistrate pe e-bay. Vreau sa vand ceva, mi-am facut cont, dar acum imi cer datele de pe cardurile bancare. Si mie mi-e frica sa le dau Credeti ca este sigur?
Am vrut sa-mi fac un cont si la Paypal dar la fel, mi-e teama. Si am niste carti pe care vreau sa le vand.

Bitte!!!!!

..eu cunosc foarte multi care fac afaceri pe e-bay..si-au dat datele(nr kont...etc) si nu au nici un fel de probleme.Dar în ziua de azi e posibil orice..sa nu fie asa de sigur cu datul datelor...

Ella

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Crystinne

Bitte!!!!!

sotul meu este cred de vreo 4 ani la ei anmeldanit..si nu am avut probleme, nu stiu daca atunci i-a cerut datele bankare....daca nu te lamureste cineva pana pe la 3.30, cand vine al meu sot acasa....atunci iti mai scriu eu....
pot sa te intreb ce fel de carti vrei sa vinzi?

Mergi la inceput