Cum vi se pare viata in Japonia? (8)
Raspunsuri - Pagina 7
angel_jp spune:
Multumesc mult fetelor,azi am fost la el,e topit tot de frica.Maine-l opereaza,am inteles ca ceva cu laser...ca nu-i prea grav ,ii elimina cei doi polipi si gata,dar cica o sa se formeze la loc in timp...si iar il v^a opera, apoi ,din nou eventual..ma rog nu prea am inteles eu bine ..eram si eu terminata de frica,incerc sa-l sustin moral deocamdata..S-a dus acum ca cica sa scape mai repede,sa nu-mi mai fac griji,erau si baietii lui acolo (4 ) si m-au sustinut si ei cat de cat moral...Cica ei l-au convins sa se interneze..eu una nu reusisem.Dar ma rog,o sa treaca repede..nu o sa aibe dureri sau mai stiu eu ce..asta ma multumeste sufleteste.Mai greu este cand vin acum acasa si ...este pustiu,nu ma mai cicale nimeni si nu-mi cere nimeni de mancare...ma simt inutila ...singura.O sa treaca ..de "si maine va fi o zi"poate cu soare si pe strada mea!Nu vreau sa credeti ca nu's puternica ...dar simt nevoia sa ma destainui ..sa ma eliberez..aici parca mi-am gasit familia...(regasit )Maine nu am voie sa ma duc la el ..adica in timpul operatiei,ma duc seara si am sa va tin la curent cu evenimentele,am inteles ca o sa-i fie rau...si ceva de genul..ca o sa trebuiasca sa-l ajut moral ..sa-l schimb ,sa-l ...nu mai stiu..mi-am pierdut cuvintele,nasol este ca nu inteleg in totalitate limba japoneza.Pe maine fete..daca mai pot ...
yashy spune:
Angi,ma bucur ca esti puternica!!Cand vrei sa vorbesti, sa te descarci noi suntem aici si vom incerca sa te alinam macar putin!
Mult, mult noroc!!Ai sa vezi ca D-zeu va fi bun si va va ajuta si in momentele astea!!
Ma voi ruga pt. voi!
Va pup!
Adina & Luka (2 ani pe 15 mai)
http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy
Sorina-Alexa spune:
Angi,asa te vrem,puternica si optimista.
Noi suntem mereu aici cand ai nevoie de cineva
Ana,ce frumos trebuie sa fie!!!
Felicitari pentru cumparaturi,cred ca esti foarte emotionata,mai este putin si vine si bebe,atunci sa vezi ce bucurie
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Aliada spune:
AngiMulta sanatate sotului tau!Ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine!
RalucamiCe faci mama cu lichior de sarpe ?Miroase ingrozitor.N-am idee unde poti gasi asa ceva.
Julie spune:
Angi, tinem pumnii straaaansi.
Daca il opereaza sub anestezie totala, intr-adevar s-ar putea sa ii fie rau dupa trezirea din anestezie. Frisoane etc.
Polipii e posibil sa se formeze la loc, dar nu e o regula, sa stii. Trebuie sa fiti optimisti, sa ganditi pozitiv.
Fii tare, draga mea, o sa depasiti in curand acest moment mai putin vesel.
Julie
ralucami spune:
Salut fetelor! Beyy am dormit in jur de 16 ore!!! Sunt ingrozitoare!! Mai rau ca un nou nascut! Adevarul e ca in ultima vreme m-am simtzit super obosita- nu fizic, ca nu fac mai nimic, ci psihic. Ieri am fost iar la scoala si am venit cam capsata ca aia aveau de gand sa imi schimbe iar profesorul. Am un mosulet care imi place tare de tot cum preda si vad ca in urma insistentzelor mele mi l-au lasat in continuare sa imi fie sensei. Ieri a venit un coleg chinez de acasa si ne-a dat cadou niste bombonele/jeleuri (naiba sa le ia!) cu ginseng. Beyyy daca ma puneai sa iau o linguritza din unguientul mentolat a lui mamaia si tot parca nu mi se intorcea stomacul in halul ala pe dos. Imi era rusine sa scuip in servetzel, dar a naibii nici pe gat nu se ducea! Ieri am avut impersia ca tot ce mananc are gust de ginsengAngi imi pare rau ca treci printr-o asemenea cumpana cu sotzul tau! Dar sper sa treaca totul cu bine! Ana ce misto ca ai inceput sa ii iei lucrusoare pt bebele tau ! Bey invatza-l si tu pe taty al tau sa intre pe aici si sa ne dea de veste cand o fi marele moment. Poate sa scrie si in Japoneza ca ne-om descurca noi cu cititul. Si il tzinem aici sa bea virtual cu noi, in cinstea ta si a lui bebe Mey si sa te mai intreb ceva! Nu ti se par scumpe hainutzele pt copii?? Ce eu era sa fac infarct intr-un magazin cand am vazut ca o pereche de papucei Adidas mai mici decat palma mea erau 7000 de yeni! Si carucioarele am vazut ca ajung si in jur de 35.000 Eu am tatonat piatza asa de curiozitate. Aliada cu lichiorul de sarpe vreau sa imi impresionez prietenii din Ro. de fiecare data de cate ori ma duc in Ro ma tot roaga sa le aduc ceva special. Ma tot intrebau de sake. Ok le-am dus sake sa vada si ei ce gust are. Apoi le-am dus si papuci de-aia de lemn, si omamori, si prajituri de orez!! Acum n-am avut ce face si le-am spus de faza cu lichiorul de sharpe. Cand au auzit le-au sarit ochelarii de pe nas. Cica: "mama cumpara si tu o sticla si o sa itzi dam banii cand vii in Ro!" Eu am cautat pe aici pe la mine dar nu am vazut. Poate stitzi vre-un site de pe care pot sa comand.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
azumi spune:
Angi ....nici nu stiu ce sa zic ca sa te ajute; poate doar ca suntem cu sufletul alaturi de voi doi si sper din inima sa fie bine, defapt stiu ca va fi !Sa ne spui cum se simte sotul tau.
Ralu...bey cam scumputze! Da`-i loai si io neste adidasi cat un deget de-al meu ( de la unghie pana la baza langa palma)....cu 5000 \ nike si asta ca erau la reduceri ca fiind asa mici cred ca nu se mai gasise alt nebun sa-i cumpere.Daca insisti sa iei lucruri de fifrma....te da pe spate; dar daca nu ti foarte mult la nume... poti sa gaseti chestiutze faine si mai ieftine.Intr-adevar carucioarele is scumpe ( mai ales alea de la Aprica si de la Combi) dar si mai scumpe is scaunele de masina ( alea tip nou de la Aprica ajung si la 70.000 \ sau mai mult ...si le folosesti pana la 7 ani cel mult).Dar cum toata lumea trebuie sa aiba scaunel in masinutza...tre sa cumperi deci mai conteaza asa mult pretzu?Da tare is dragalase hainutzele si zapacelile aferente la carucioare si patutz.....
Mai avem oleaka si ...gata!
Cu invatatu lu taty sa mestereasca pe calculator....acu ne chinuim!Da cand o fi sa se intample ii las instructiuni scrise tata cum sa intre pe site si ce sa faca ...altfel nici nu incape vorba!
Va pupesc pe toate.... si merem sa hakim ceva si sa facem nani!
ana
nanatigru spune:
ANGEL JP iti doresc multa sanatate sotului si multa putere.Am trecut si eu cu sotul prin asa ceva(spitale).Chiar daca ei (japonezii) nu vor sa recunoasca ,sotia trebuie sa fie cea care sa stea cu el .Eu am stat 1 luna de zile internata cu sotul in spital si pe deasupra am dormit si pe jos,chiar daca toti doctorii imi spuneau in fiecare zi sa plec acasa.Dar cred ca sotul ar aprecia f. mult sa stai mai mult cu el.Mult succes incontinuare.
RALU CAMI ,HABU(lichiorul de sarpe) il gasesti de obicei in barurile de noapte sau in Okinawa si nu stiu daca se gaseste de vanzare.Daca vrei suna-ma (doar stii nr. meu de tel.).
Si eu am facut multa mancare dePaste ,dar am fost cam trista .
Sambata seara am fost cu bb la biserica si am luat lumina(cum se zice).Asta afost singura bucurie.
ralucami spune:
Nanatigru eu mai am nr tau de telefon. Daca e ok o sa te sun maine, numai spune-mi intre ce ore e bine. Dupaamiaza in jur de ora 4 e ok? Astept raspunsul tau si apoi te sun! Multzumesc mult!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Eryka spune:
Buna fetelor.Ce mai face-ti voi?Vad ca sunte-ti tare harnicutze la scris ,ma bucur ca a-ti petrecut un paste fericit ,plin cu tot felul de meniuri.Angy iti doresc putere ptr. a trece peste perioada asta cea grea in care va aflati tu si sotul tau si i doresc sanatate grabnica sotului tau.Ralucami sper sa gasesti likiorul cu sarpele in el
Mie imi este tot mai greu cu burtica ,mai am cam 5 saptamani si imi voi tine fetitza in bratze.Sunt atat de nerabdatoare....Acum am trimis actele ptr invitatzia mamei mele si surorii mele ptr a venii la mine peste 3 saptamanii insa stau cam cu grija ,sper sa nu aibe probleme la ambasada si sper sa le dea viza cat mai repede si fara probleme.
Va pupic pe toate si va doresc o zi frumoasa.
Eryka & sufletzica din burtica (35 sapt.)