Intrebare pt fetele din UK

Intrebare pt fetele din UK | Autor: ancasoare

Link direct la acest mesaj

Prietenul meu (viitor sot) a aplicat pentru un job in UK, iar salariul ar fi intre 40.000 - 80.000 GBP.
As fi vrut sa stiu cam la cat ajung cheltuielile lunare pentru a trai in UK (chirie, etc)... chiar n-am idee cat costa chiria, mancarea, etc

Va multumesc anticipat pentru ajutor!

Ancuss

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lix spune:

mai nu stau in uk, dar din ce stiu eu chiriile depind de zona.lonra e impartita in 5 zone. 1 si 2 sunt zone centrale deci mai scumpe 3 e o zona mai proasta, 4 si 5 sunt iarasi scumpe. chiriile pot sa te duca de la 800 lire in sus. transportul pe saptamana in zonele 1 si 2 costa 20 lire. nu stiu intretinerea si apa cat costa. sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

BSalutare, e un salariu foarte bun ! Chiar si daca ia 40,000 - asta inseamna vreo 2300-2400 pe luna, scazind taxele si toate cele... Si asta e un salariu peste medie in Anglia din care doua persoane pot trai ok.
Chiria depinde unde stai si cite camere vrei. In Londra, un apartament de 2 camere, de bun simt, intr-o zona ok, poate fi cam 800 de lire...
Tine-ne la curent !

Miruna,
Horia si Martin, 26 August 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sarrahh spune:

Buna,
Eu locuiesc in UK de 7 ani cu sotul meu( englez) si baietelul nostru. Sotul meu e sofer de tir si cistiga cam 35 mii pe an ceea ce e considerat salariu mare, eu sint casiera la un magazin numit ASda, cistig cam 12 mii pe an, sintem ok cu banii, depinde si unde stai, noi nu locuim in Londra ci intr-un oras mai mic in Staffordshire. Daca ajungi pe aici, scrie-mi poate ne vedem. Eu zic sa stai linistita daca el cistiga suma asta pt ca e o suma mare si o sa traiesti f bine din banii aia. Succes. Maria

Mergi la inceput