Mamici de Sept.-Oct. 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by mel_g
Baietelul meu isi doreste tare mult un fratior si parca imi este mila de el sa-l dezamagesc. Nici nu vrea sa auda de o fetita. Ce ma fac?

Pupici
Mel 15 sapt

Mel, la mine este invers! Alex nu vrea sa auda de-un fratior. I-am explicat ca inca nu stim ce-i la mami in burtica. Dar cred ca va avea timp destul sa se obisnuiasca cu ideea. Nu-ti fa griji, pls!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata burtici!

Astazi de dimineata mi-a fost cam rau. Sper sa-mi treaca starea asta cat mai curand.
Fetelor si aseara am simtit aceeasi senzatie, deci cred ca e bebe cel care misca.
Mel, la eco ma mai duc cam pe 15 aprilie. Mai am putin de asteptat.
Vrabiuta, tinem pumnii astazi sa iti spuna sexul lui bebe! Te asteptam cu noutati cand mai intri pe net si concediu placut si tie!

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 15 saptamani si 6 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

fetele, am fost la ecografie.. din pacate placenta mea este tot foarte jos inserata, la 1 cm de col, colul este inchis- asta e bine, si uterul contractat.. trebuie musai sa iau No Spa, ca simt burtica tare, tare de tot.. si bineinteles repaos, si fara efort..
bebele e bine, se dezvolta normal, nu s-a vazut sexul, dar avem noi timp sa-l aflam, sanatos sa fie! cam atat!
voi ce mai faceti? cum va mai simtiti??
eu o sa am cateva zile libere, si daca azi nu mai am timp sa dau pe aici, va urez de pe acum un Paste Fericit, alaturi de toti cei dragi, si aveti grija de voi si de bebei!
Va pup
Cali, 15 saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Mihaela si eu am vomitat astazi si sufletul din mine. Iar am plans putin cred ca-mi va trece depresia asta cand ma voi simti si eu bine.

Cali daca stai linistita nu ai de ce sa-ti faci probleme. Ai fost la eco 3D?

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Mel, tot asa rau te simti.. imi pare rau!
eu am facut eco normala, am intrebat de eco 3D, nu exista in Cta, ptr asta ar trebui sa ajung in Bucuresti, mi-e mai greu acum..
o sa vad, asta in ce saptamana se face?
Cali

Mergi la inceput

Sunt asa suparata..stau la serviciu degeaba si ma doare spatele ingrozitor de la statul pe scaun. Nu stiu ce sa ma mai fac.
Stau in fiecare zi cate 9 ore pe scaun. Durerile astea ii pot face rau lu bebe?

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 15 saptamani si 6 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Cali pe la 20 de sapt este bine sa faci dar iti spun ca nu e obligatoriu. Eu la primul copil am facut doar eco obisnuit si a fost super ok.

Mihaela incearca si tu sa te mai plimbi la fiecare ora.

Ce o fi facut Vrabiuta la eco? Nu a dat nici un semn de viata. Voi stiti ceva de ea? Eu am ramas cam ingrozita de eco.

Pupici

Mel 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

fetelor am gasit tot ce imi trebuie pt. drob gratie minoritatii arabesti care mananca tot de la miel :) nu ca frantuzii astia fandositi :)) si maine sunt gata pt. primul drob din viata mea...

Sper ca Pastele sa va gaseasca fericite si voioase. Multa sanatate voua si bebeiilor vostri si sa auzim numai de bine in viitor , iar la Pastele viitor cine stie poate ne vedem cu toate plus bebeii mari si frumosi .
Ma bucur ca v-am intalnit si ca parcurg aceasta etapa importanta din viata mea alturi de voi.
Va pup pe toate si va strang in brate

Paste fericit!!!!!

Cristina 17 sapt.UM

Mergi la inceput

Va salut fetelor si va doresc Paste fericit cu multa lumina!

PS: Am vorbit cu iepurasul sa treaca pe la toate mamicile!

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 16 saptamani
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Si eu va pup pe toate si va doresc ca sarbatorile sa va gaseasca fericite si multumite de realizarile voastre. Pupici multi si dulci de la

Mel

Mergi la inceput