Mamici de Sept.-Oct. 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Mel, cum a fost ???

L si bb mic (DPN 20 oct.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

A fost super bine - am capatat curaj, bb era vioi si surpriza maxima se pare ca este BAIETEL frumusel. M-am emotionat la max cand mi-a spus pt ca eco nu este super performant si nu ma asteptam sa aflu. Eu nici nu am intrebat am aflat din oficiu. Sotul baleteaza de fericire pt ca asta a fost dorinta lui maxima.

Pupici

Mel 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mel, ce ma bucur ca totul a fost bine. De abia asteptam sa intru pe forum sa vad ce noutati ne dai.
Sa-ti traiasca feciorul!

Eu l-am sunat pe doctor aseara si a ramas sa ma duc la eco tocmai duminica pt ca este el de garda. I-am spus ca ma doare spatele si mi-a zis ca nu e prea bine si sa iau No-Spa de 3 ori pe zi si inca ceva (parca scopantil....sau nu mai stiu exact). Eu iau doar 2 No Spa pe zi pt ca mi se pareau cam multe.
Nu stiu ce se intampla dar de azi dimineata ma doare burtica destul de rau. Ma inteapa si vad ca nu-mi trece. Mai rau ma doare in partea stanga.

Pufymic, eu cu greturile stau binisor. Acum mai vomit doar dimineata si atunci doar un lichid galben. Dar e floare la ureche fata de cat de rau imi era inainte.

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 16 saptamani si 5 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Bravo Mel!!!! ce ma bucur ca totul e bine cu bb , sa-ti traiasca baiatul!!

Cristina 18 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

felicitari mel!!
cel mai important este ca este sanatos!

fetelor voi cum stati cu dimensiunile burticilor? mie imi creste burtica de la o zi la alta, parca as fi cel putin in 6 luni. cred ca bebita mea iese direct baschetbalista! daca il mosteneste pe tati, care e inalt...
eu sunt un pic nedumerita faptul ca iosup mi-a spus ca sarcina este in 19 saptamani si 5 zile (vineri) - am facut un calcul acasa si am ajuns la concluzia ca ar fi trebuit sa raman insarcinata la sf lui noiembrie si sa fiu deja in 5 luni!! oare calculul ecografului se face de la data conceptiei, sau de la data ultimei menstruatii?

va pupam

marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput