Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (13)
Raspunsuri - Pagina 4
Delia21 spune:
Happy Easter! la toata lumea.Ma bag si eu putin in seama caci mi-am mai regasit din tupeu-a se ceti curaj.Cleomax=BARZA FOARTE ZGARCITA.
Laura Takacs spune:
Tizo, eu am gasit si icre gata facute la sectia de deli, langa cele nefacute, dar am preferat sa le "tai" eu personal, ca de, munca l-a creat pe om (dar nici lenea n-a distrus pe nimeni). Imi inchipui cum e cu autobuzul, la inceputul inceputurilor in Lumea Noua a trebuit sa il iau si eu, faci o zi intreaga pe drum (un drum nu mai mult de 15-20 mile).
Daca te duci la Costco, au o chestie mai buna decat cheese cake, ii spune ceva cu dulce de lecce, seamana cu savarina noastra, e tare bun, numai ca=i mare, de 3lbs.
mihaelabebe spune:
Hai noroc,fetele!
Bai,Laurelor,dupa ce am citit meniul vostru pt Pasti,a inceput sa-mi ploua in gura.Asa ca, va rog frumos,mai sunt si pohticoase neburtoaicoase pe aici.La mine o sa fie ceva mai slabutz,ca al meu sotz nu stie ca exista altceva in afara de carne si cartofi.Eu ma tot straduiesc...
Simona,bafta!
Pupici!
mihaelaH
Nedda spune:
Paste fericit va zic si eu de-acum fiindca maine dimineata ma duc sa nasc si nu stiu daca mai apuc sa intru pe forum!!!:) Sunt cu doua saptamani peste DPN si daca nu ma trimit doctorii maine la spital, e pericol s-o nasc pe fiica-mea la 10 luni!:)
V-am pupat!
mihaelabebe spune:
Nedda,Paste Fericit,nastere usoara si bb sanatos si mancacios,mamico!
Pupici!
mihaelaH
Llaura spune:
E drept ca nu e nici o poezie cu autobuzu dar in cazu in care ca mine te nasti cascata, e o ocazie f buna sa mai inveti strazile, asa ca nu ma poci plange....am sa caut lecce dintr-ala, n-are nimic daca e mare, ca si noi suntem mari :lol:
Nedda-nastere usoara si bebelac sanatos!
simonaM spune:
Simona, tu inveti pt cetatenie? La biblioteca e Handbook for Citizenship, cred ca mai e de actualitate. Are cam tot ce-ti trebuie, cel putin mie mi-au dat din ea vreo cateva intrebari de istorie. Mi-au mai pus intrebari despre cine e presedinte, care a fost primul stat, cand a venit Columb, m-au pus sa scriu o propozitie, si m-au intrebat ce fac for a living, la vremea aia eram studenta.la LauraT...sunt cu burta pe cartemultumesc mult...despre carte eu am primit-o de la ei atunci cind mi-am scos formularu ...a fost pe free.multumesc inca o data.don't worry....be happy.mona78
simonaM spune:
mihaelabebe...multumesc mult de totnedda....nastere usoara!!!!si un bebe sanatos.delia21...bine ai venit aici la taifaszla barfa!!(deja 13)wow!!paste fericite fetelor.!!!!!!sa va aduca iepurasul multe cadouri......mie cred ca imi auce pe 26 ca atunci o sa fie ziua mea!ei i-a sa va spun meniul meu:(in afara de carne de miel care noua nu ne place.aperitiv...rulada cu brinza,rulada cu parizer,empanadas,brocoli cu maioneza si sunca(e favorita tuturor)snitele din piept de pui,ciorba de perisoare,sarmalute,iar ca dulcuri...prajitura rudy....preferata tuturor(cu brinza dulce)alba ca zapada si diplomat.......cam la meniul asta ramin pina la urma...eu mi-am propus alceva dar acum am ramas aici la meniul asta!don't worry....be happy.mona78